Şimdi Ara

17 Temmuz Bim fakir ek 2000 kıyma makinesi 329 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostlar yaklaşık 6 yıl önce benzerini aldım bı daha tövbe bu tür ucuz makinayı tavsiye etmem eti çekmek için kendini zorluyo 3 kere aynı yerden parçayı kırdı farklı zamanlarda
    Musullu MT-G1800M 1800 W Et Kıyma Makinesi Beyaz bu makinayı öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakirin yedel parçasına kalırsanız makineyi çöpe atarsınız. Ben böyle fahiş yedek parçası olan bi marka pek görmedim.

• Mekanik aksami plastik oluyor kemikli yada sert biseylee gittimi kiriliyor. Sonra kullanici hatasi deniyor almayin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOCUSSTYLE -- 16 Temmuz 2020; 23:49:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlara para vereceğinize ete para verin karnınızı doyurun aga.

• ucuz yollu makine arayanlar acele etmesin, 23 temmuz a101'de kiwi marka olanı 200 TL fiyatla satılacak.

not ; tavsiye değil alternatiftir kalitesi vs.. hakkında fikrim yok lazımda değil zaten konuyu görünce paylaşmak istedim sadece araştırmadan almayın sakın

edit ; düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 17 Temmuz 2020; 2:0:37 >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Wtf?

• hasansio kullanıcısına yanıt
    s.m.f.

17 Temmuz Bim fakir ek 2000 kıyma makinesi 329 TL

• Bizim burada kilosunu 1 liradan çekiyorlar. Bunlar zaman kaybından başka bir şey değil. Kasapta hemen çekiyor. Uğraşmaya değmez.
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Haziran yazmışsın ona wtf dedim :) gaza gelmeyin hemen aga

• hasansio kullanıcısına yanıt
    gazlık bir durum yok moruk, günler aylara aylar yıllara yıllar hizmetiçiye sonra hepberaber bahçıvana girmiş durumda malum korona var , düzelttim resimde ekledim benden bu kadar

• barut78 kullanıcısına yanıt
    Kilo işi bile hesaplamıyor kasap sağolsun, küçük bir kutu (5-7kg) 5 tl ye çekiyor, geçen kurban tüm etimi 38kg 15tl çektirdim örneğin. Bu kurban olsa olsa 20tl eyvAllah der eminim. Sizlerde etrafınızdaki kasaplar ile konuşun, bu tür kullanması eziyet, bozulması çok olası paranızla rezil edecek kıyma makineciklerden uzak durun

• Bizim kasapta bedavaya çekiyor, hatta kemikleri bile kırdı sağolsun ama bazı kasaplar faiş fiyat istiyorlar. Evde sinbo marka kıyma makinesi var. motoru güçsüz, zorlamazsan güzel güzel çekiyor.
  • Bizim orda da 1tl ye çektiriyorlar ama kuyruk işkencesi ve pandemi faktörü var. Vestel kıyma Makinası aldım yorumlara göre hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: neozine

Kilo işi bile hesaplamıyor kasap sağolsun, küçük bir kutu (5-7kg) 5 tl ye çekiyor, geçen kurban tüm etimi 38kg 15tl çektirdim örneğin. Bu kurban olsa olsa 20tl eyvAllah der eminim. Sizlerde etrafınızdaki kasaplar ile konuşun, bu tür kullanması eziyet, bozulması çok olası paranızla rezil edecek kıyma makineciklerden uzak durun
    hocam bizim burdaki kasaplar kansızmış özellikle kurbanda gecen yıl 3 ten aia yoktu bu yıl 5 isterler haliyle baya bir mebla tutuyor bu cihazlara gelirsek evt kalitesizler ve bozuluyorlar ben bir simbo aldım 3 yıl dayandı dişli gitti bir et obur diye bir marka aldım 2 yılda dişli gitti bu alt markaların içi hep aynı ikisni dagıttım bir tane şuan saglam calışıyor

• Linkteki üründen var, yıllardır sorunsuz kullanıyoruz, memnunuz. Prensip olarak dışardan asla kıyma ya da kıyma esaslı bir ürün almayız. Herhangi bir ette zorlandığını, ısındığını filan görmedim henüz. Zaten 8-10 kilo eti birkaç dakikada çektiği için uzun süre çalıştırmanıza gerek kalmıyor.

Amazon World'e de 100 TL worldpuan veriyordu galiba, böylece 1000 TL'ye gelmiş olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• dolar karşısında bu tarz ürünlerin fiyatları çoştuğu için ülkemiz şartlarına göre gereksiz sayılır bu ürünler.

bizim kasap para bile almıyor. Kasaplara gidin vereceğiniz en fazla 20-30 TL Gidipte 10-15 kat para verip yılda 1 kere belkide kullanırken bozulacak bir ürünü bukadar para vermeyin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.