Bildirim
KeySmart Türk Kahvesi Makinesi 99.50 TL -BİM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cok iyi ya az once bimdeydim yoktu olsaydi alirdim kesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çarşambadan bu kadar katılım garipquote:
Orijinalden alıntı: kukaraça
Cok iyi ya az once bimdeydim yoktu olsaydi alirdim kesin
Bak şu Çarşamba nın indirimlerine
Peki bu modelin (Altus 797, Arçelik tkm 3940 muadilleriyle) bildiğimiz Telve modellerine göre ne gibi dezavantajları var? Bilgisi olan var mı acaba?
Lokum isimli bu modellerin fiyatları eski tip Telve modellerine göre 100-150 lira daha ucuz durumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 23 Haziran 2019; 17:39:57 >
evimde arçelik telve'nin yeni modelini kullanıyorum.
bunu da köy evine aldım.
az önceki ilk deneyişime istinaden söylüyorum;çok bir fark göremedim.öyle kahve experti falan değilim ama izlenimlerim bu yönde.açıkçası pörsümüş ikinci el kahve makinelerini bu fiyata satmıyorlar bedava gibi geldi bana fiyatı.
Yer neresi ?
Bim
Çay Mahallesi, Terme Cd. No:34, 55500 Çarşamba/Samsun
0850 254 4444
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çarşambanın gelişi salıdan bellidir
Fiyat çok iyi. Bulursanız kacirmayin. Ancak; bu cihazın Altus olanını ofiste kullanıyorum. Pişirdiği kahveden hiç memnun değilim. Sensörü köpüğü geç algılıyor, bu yüzden neredeyse tüm köpüğü kahve fazla kaynadığı için gidiyor. Kahvenin dolu bir tadı olmuyor. Hızlı kaynattigi için sinbo’nun ucuz makinelerindeki gibi bir tat oluşuyor. Ayrıca cezveyi komple yıkadığınızda mutlaka alttan içine su kaçıyor ve ne yaparsanız yapın o su en az 1 hafta kurumuyor, cihazı çalıştırdığınız anda sigorta atabiliyor. Cezvenin sadece içini yıkamakla yetiniyorum bu sebeple...
Evde arzum okka minio kullanıyorum. Daha yavaş pişiriyor, köpüğü tatmin edici ve tadı daha dolu oluyor.
Teşekkürler yorumlar için. Cooksense teknolojisi(köpüğü ayarlamak amacıyla konulan) Altus-797'de de var. Buna rağmen Telve kadar güzel yapamadığında hemfikir insanlar. İlginç fark neden kaynaklanıyor acaba. Belki de daha hızlı kaynattığı içindir ısıyı tabaka yerine cezveden aldığından.
Otomatik kapanma yok sesli uyarı var yazıyor özelliklerde. Cihaz uygun kıvama gelince haber veriyor ama gücü kesmeden kaynatmaya devam mı ediyor? Her yerde farklı şeyler yazılmış da. Böyle bir şey varsa kaynadıkça köpük de azalıyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 24 Haziran 2019; 7:1:29 >
istanbul ya da konyada gören olursa dürtsün bi hayrına
Sesli uyarı verdiğinde kahveyi pişirmeyi kesiyor. Ancak cihaz elektriğe bağlı kalmaya (ışığı yanmaya) devam ediyor. Cihazın esas problemi sensörlerin köpüğü geç algılaması. -
telvenin malzeme kalitesi var
ben evimde 5 yıldır 2 li telve kullanyom
5-6 Bim'e baktım hiçbirinde yoktu. Bir tanesi de satıştan kaldırın dediler depoya kaldırdık biz de dedi.
merhaba,samsun çarşambadaki diğer bimlerde de yoktu sadece aşağıdaki adrestevardı.
Çay Mahallesi, Terme Cd. No:34, 55500 Çarşamba/Samsun
0850 254 4444
-
istanbul pendik altkaynarca bimde 80 tl bende başlık açıcaktım yalnız 3 tane aldım ikisi bozuk çıktı. bazen kaynatıp bırakıyor bazen durmuyor taşırıyor
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Fiyat çok iyi. Bulursanız kacirmayin. Ancak; bu cihazın Altus olanını ofiste kullanıyorum. Pişirdiği kahveden hiç memnun değilim. Sensörü köpüğü geç algılıyor, bu yüzden neredeyse tüm köpüğü kahve fazla kaynadığı için gidiyor. Kahvenin dolu bir tadı olmuyor. Hızlı kaynattigi için sinbo’nun ucuz makinelerindeki gibi bir tat oluşuyor. Ayrıca cezveyi komple yıkadığınızda mutlaka alttan içine su kaçıyor ve ne yaparsanız yapın o su en az 1 hafta kurumuyor, cihazı çalıştırdığınız anda sigorta atabiliyor. Cezvenin sadece içini yıkamakla yetiniyorum bu sebeple...
Evde arzum okka minio kullanıyorum. Daha yavaş pişiriyor, köpüğü tatmin edici ve tadı daha dolu oluyor. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X