Şimdi Ara

Arzum AR1101 Shake'N Take Joy 600 W 419TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
3.023
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargoya verildi e fatura kesildi bu saatten sonra bi dümen olmaz herhalde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HK-416 kullanıcısına yanıt
    Ben de ilk sıralar öyle düşünüyordum...10 gün içinde 3 siparişim iptal edildi ...hepsinde satıcı Hepsiburada idi ... hepsinde aynı gerekçe fiyat hatası...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olabilir😀. Casper monitör alan bazı arkadaşların cihazları kargoya verilmişti ama kapıya gelmeden geri dönmüştü. Geçen 3 kapılı dolap satıldı. Bir arkadaşın kapıya kadar götürdüler. Sonra "Barkod iadeyi gösteriyor. Teslim edemem." demiş. Arkadaş baya ayak direyip sonunda almış ürünü😀

• ne güzel iş bundan iyi reklam mı olur bende indirimli ürün satıp sonra yanlış fiyat deyip iptal edecem reklama para vermeyeceğim küöük satıcıyı anlarım özür diler affedilir alıcı tarafından ama böyle büyük firmalar fiyat yanlış iptal dediğinde öylede kolay olmamalı bu iş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki de iptal.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Size kesilen faturayı burda paylaşırsanız belki biz de emsal gösterip ürünü alabiliriz Arzum AR1101 Shake'N Take Joy 600 W 419TL 

• WTFast W kullanıcısına yanıt
    Arzum AR1101 Shake'N Take Joy 600 W 419TL
  • Ürün alıyoruz iptal edip duruyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüketici hakem heyetine başvursak sonuç alabilir miyiz?

• ex-kuzey E kullanıcısına yanıt

Bakalım ben başvurdum gerisi onların bileceği iş

• Siz galiba ödemeyi hediye çeki ile yaptığınız için iade edemediler, o yüzden göndermek zorunda kaldılar, 418,99tl lik hediye çeki tanımlayamıyolar sanırım Arzum AR1101 Shake'N Take Joy 600 W 419TL 

• WTFast W kullanıcısına yanıt

yo, forumda paylaşılan saç kurutma makinasını da hediye çekiyle yapmıştım iptal edip hediye çekini iade yapmışlar.

• Şanslısın o zman hocam güle güle kullan.

İkisini de iptal etmeyelim çok söver demiş olabilirler 😅

• hacı1992 kullanıcısına yanıt

kargoyu getirecek kişinin numarası vardı aradım ürünü teslim etmeden gitme iade falan değil dedim tmm abi merak etme dedi eve gidince göreceğiz artık tek seçenek cacık cıkması kaldı:d

• Çok büyük bir kaybınız yok ben zamanında çeklerle 169 TL ye mi ne almıştım.

kenarda atıldı kullanılmıyor.

Buz kırma milkshake yapma çok kullanınca bıçakları köreldi hatta extra sigorta yapmışım + 2 yıl 35 tl daha ödeyip bıçak yuvasından çıktı resmi attım yeni 2 tane bıçak yolladılar.

küçük ev aleti alırken +1-2 yıl sigorta yapmanızı öneririm.

ve dediğim gibi bir müddet sonra kullanılmıyor kenarda dolaplarda yer kaplıyor.

• snl_ S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben düzenli kullanıyorum spor için shake yapıyorum.

Evde ki mutfak robotunu kullanıyordum onda da ister istemez soğan et gibi şeyler de çekildiği için tat koku kalıyor içinde. Böyle birşey alayım dedim

Amazondan 750 TL karaca aldım bu gelse onu iade edecektim. Kısmet artık daha kutuyu açmadım primeday da daha düşük bi fiyat denk gelir mi bilmiyorum

• snl_ S kullanıcısına yanıt

Hocam bu ürünle buz kırılır mı allah aşkına. Bende de grundig var. Smoothie yapıyorum ama öyle buz kırma falan olmaz bunlarda. Büyük blenderlarda bile sıkıntı yani

• HK-416 kullanıcısına yanıt

341tlye grundig almıştım. Hatta bendeki 300w fazlasıyla iş görüyor. Portakal, elma, havuç, vs youtubede smoothie yazınca çıkıyor. Soğuk soğuk güzel gidiyor.

• Evde bulamadım yalanı nasıl acaba :))

Geçen HB'den kulaklık almıştım, pazaryeri tabi. Fiyat hatasıymış, iptal etmedi arkadaş, kargoya verdi sonra dağıtıma çıkmadan kargo şirketini arayıp geri istemiş kargoyu, iade gitti. İade edildi diye paramı iade ettiler, ne yaptıysam halledemedim. Sürat Kargoydu, kargoyu da şikayet ettim. Bölge Müd. dediği şey, adres barkodunda hata varmış falan filan ahahahah...

Yahu millet elli takla atıyor, insan gibi arayıp İPTAL EDER MİSİN deseydiniz ederdim zaten. Girmişim kulaklığınıza yani.

• Hocam öncelikle yanlış anlamayın eleştirim ya da tepkim size değil.

Bu marka ve model buz kırma özelliği ile biliniyor bende sizler gibi internetten aldım ama mediamarkt uygulamalı olarak müşterisine buz kırıyor diye şov yapmasını biliyor ve satıyor çünkü şovlarını bende izledim ve ikna oldum o zaman arzum markası bana buz kırma vaadinde bulunup görseldeki gibide buz kırabilme imkanı diye yazıyorsa vaadettiği imkanları yerine paşa paşa getirecek beklentisine girerim.

buz kırıyor diyip satılan sinbo sunny vb markaların motorları yandığını bile okudum forumda. benim alma amaçlarımdan biri de buz kırma olayıydı zaten. ama bıçak temizle yıka vs. artık zor gelmeye başlayınca kalktı rafa.

belirttiğim gibi buradaki eleştirim size değil firmaya lütfen alınmayın iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 5 Temmuz 2023; 13:6:45 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.