Şimdi Ara

as8920g-933g50bn türkiyede bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acer as8920g-933g50bn modeli türkiyede bitti.(mağazalarda) internetten satış yapan sitelerinde sadece 1-2 tanesinde kalmış.ben internetten alışveriş yapmak istemiyorum.uzun süre araştırdım ama türkiyedeki mağzalarda bulamadım.eğer bilen,gören varsa paylaşın lütfen

vatan bilgisayar müşteri temsilcileriyle uzun süre konuştum ama hala bu bilgisayarın siparişini vermediklerini ve büyük ihtimallede vermeyeceklerini öğrendim.böyle bir saçmalık olurmu.bu bilggisayar 1 ay içinde vatan computer stoklarında kalmadı hemde tüm türkiyede.ve bu kadar çok satılan bi laptop nasıl tekrar getirilmez.saçmalıkkk.

lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergio___44 -- 3 Ağustos 2008; 23:12:16 >

• arkadaşlar lütfen yardımcı olun.bu konudan anlayan kimse yokmu
  • toshiba x305 alabilirsin yakında stoklarda hem daha ucuza hem daha performanslı olacak gibi bence bekle Eylül ü.
  • Yardımcı olup ne yapıcaz onu anlamadım. Dövelim mi adamları niye getirmiyorsunuz diye...
  • Adam yazmış bak bilen gören varsa herhangi bir mağazada diye. Onu yapıcan yardımcı olup, kimseyi dövmiycen yani.
  • anlayışın için sağol strafor.nm1 dostum sen toshibaya daha ucuz demişsin ama en az 4000 ytl diyorlar.yardımlarınızı bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.