Arkadaşlar bu iki ürün hakkında görüşlerinizi alabilir miyim. UL80 solo işlemcili bir pc ve bu işlemciler hakkında pek bir bilgim yok performans olarak nasıldır acaba,şarj konusunda iyi bir performans gösterecek gibi duruyor ama programlarda sağlayacağı durum ne olur. özellikle matlab ve autocad gibi programlarda. Özellillerini ve linlklerini ekliyorum. Hangini tavsiye edersiniz. performansı iyi olsun istiyorum ama hafif ve uzunpil ömürlü olması da hiç fena olmaz özellikle dışarıda kullanıyorken. Yorumlarınızı bekliyorum arkdaşlar.
2 sınden bırını almayı dusnuyosan tabıkıde P7450 işlemci bariz bir şekilde önde..
evet ikisinden birini seçip almayı istiyorum ama biraz kararsız kaldim. iki pcyi de biraz inceleme fırsatım oldu mağazalarda. solo islemcili pcnin puanı 4.9 du ve en düşük olarak işlemciye vermişti, p islemcili pc nin de 5.3 idi. performans olarak tabiki p daha iyi ama aralarında cok bir fark yok gibi gözüküyor ve solo islemcili pcnin sarji cok daha iyi gidecek gibi gözüküyor. 12 saate kadar diyo üstünde ama o kadar olmayacağı bariz 4 saat bile olsa gayet iyi diğerinin o kadar dayanacağını düsünmüyorum. ancak solo dan yana tercihte bulunursak performans açısından cokmu sey kaybederim? sadece sarj icin de böyle bir durum olsun istemiyorum. eger kaybım cok olacak ise tabiki p islemciliyi tercih ederim. bu durumda ne yapmalıyım acaba ?
SU işlemcılerın enerjı tuketımı oldukça düşük... ama performans istiyorsan P serisi işlemcıli olan