Bildirim
Aşağıda hasar kaydını sorgulattığım araç alınır mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gayet normal ve orjinal parçalar neden alınmasın -
belli ki sol önden bir yere patlatmışlar. yetkili serviste yapıldıysa alınabilir ama airbag'lere baktırmak gerek diye düşünüyorum. airbag işinde çok çakallıklar dönüyor hiç belli olmaz tamirli airbag'i patlamamış olarak kakalayabilirler. -
Airbaglerine baktir patlamamissa al -
Sensör görünüyor değişen parcada airbagden olabilir, patlamıs olabilir mi ?quote:
Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson
belli ki sol önden bir yere patlatmışlar. yetkili serviste yapıldıysa alınabilir ama airbag'lere baktırmak gerek diye düşünüyorum. airbag işinde çok çakallıklar dönüyor hiç belli olmaz tamirli airbag'i patlamamış olarak kakalayabilirler. -
Tek çekindiğim nokta orası tesekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: jwill35
Airbaglerine baktir patlamamissa al -
Airbag açılsa servisde kayıtları çıkar dimi ?quote:
Orijinalden alıntı: caspento
Gayet normal ve orjinal parçalar neden alınmasın -
değişim kayıtları olmalı. fakat o bilgileri size değil ruhsat sahibine verirlerquote:
Orijinalden alıntı: Danger88
Airbag açılsa servisde kayıtları çıkar dimi ?
Alıntıları Göster -
almadan önce bir ön takımcıda tekerlek açılarını kontrol ettirin sorun yoksa alınabilir -
kaldırıma falan çıkmış herralde bu araç ön takım çamurluk komple gitmiş . radyotor ve airbaglere de baktırın -
ne sensörü olduğu önemli, airbag sensörü değiştiyse muhtemelen patlamıştır...quote:
Orijinalden alıntı: Danger88
Sensör görünüyor değişen parcada airbagden olabilir, patlamıs olabilir mi ?
Alıntıları Göster -
Airbag patlatsa bu rakamlar mı olur arkadaşlar adamın kafasını karıştırıyorsunuz... Airbag açsa en az 15-20bin hasar kaydı çıkar sadece ön göğüs 7-8bintl. Sol ön tekerden muhtemelen kaldırıma sert vurulmuş bir kaza gibi duruyor, ki orjinal yazdığına göre de yüksek ihtimal yetkili serviste yapılmıştır. Ekspertiz yaptırın bir sorun çıkarsa zaten belli eder, söylerler, fazla takılmayın -
kaskosu yoktur sanayide yaptırmıştır o yüzden kayıtta gözükmez bu ihtimal de var -
Fiesta ön yolcu airbage kendiniz bakabilirsiniz. Torpidoyu arka tırnaklardan hafif kastırıp tırnaklardan kurtarın. Öne doğru bırakın. Alttan konsol altına eğilip airbag etiketinden tarihine bakabilirsiniz. Kablolarda etikette vs anormallik görürseniz şüphelenin.
Fiyat içinize sindi ve airbag temiz ise alın geçin. Buradakilere bakarsan sağ alttan yemiş, önden yemiş yandan yemiş diye abartırlar araç alamazsınız.
Aynı şekilde benim fiesta önden ufak bi kaza geçirip serviste yapılmış. Tampon far falan değişmiş 4k tramer. Yolcu airbagine bu şekilde bakmıştım. Bu da fotosu.
Edit: foto yüklenmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam_Mobile -- 23 Eylül 2019; 23:25:24 > -
Tesekkür ederim, araç ekspertize girecek zaten airbag ve rotları özellikle kontrolünü isticemquote:
Orijinalden alıntı: Sam_Mobile
Fiesta ön yolcu airbage kendiniz bakabilirsiniz. Torpidoyu arka tırnaklardan hafif kastırıp tırnaklardan kurtarın. Öne doğru bırakın. Alttan konsol altına eğilip airbag etiketinden tarihine bakabilirsiniz. Kablolarda etikette vs anormallik görürseniz şüphelenin.
Fiyat içinize sindi ve airbag temiz ise alın geçin. Buradakilere bakarsan sağ alttan yemiş, önden yemiş yandan yemiş diye abartırlar araç alamazsınız.
Aynı şekilde benim fiesta önden ufak bi kaza geçirip serviste yapılmış. Tampon far falan değişmiş 4k tramer. Yolcu airbagine bu şekilde bakmıştım. Bu da fotosu.
Edit: foto yüklenmiyor -
Rotlar neyse de airbage bakan exper çok az piyasada -
Ön takım komple değişmiş ama sıkıntılı olan nokta deforme olduğu için değil hasar aldığı için değişmesi, muhtemelen sağ sol teker artık farklı noktalarla farklı açılarla yere basmakta, ben olsam temkinli yaklaşırdım zira ön takım veya şase hasarı kaput veya çamurluk değişimine benzemez. -
arabayı düz yolda 140 a kadar kullanmak lazım. çekme yapmıyor, şase, podye, airbag sağlamsa alınır. -
Ekspertizde cıkar galibaquote:
Orijinalden alıntı: ilhan_28
Ön takım komple değişmiş ama sıkıntılı olan nokta deforme olduğu için değil hasar aldığı için değişmesi, muhtemelen sağ sol teker artık farklı noktalarla farklı açılarla yere basmakta, ben olsam temkinli yaklaşırdım zira ön takım veya şase hasarı kaput veya çamurluk değişimine benzemez.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X