Şimdi Ara

Asamaoh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes takima feghouliyle asamoah gelcek falan diyor adam kesin gelmiş gibi. hiç haber falan da görmüyorum neye dayanarak yazıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Feghouli geldi zaten hocam haberin yok mu Bugüne kadar yapılan çatur çutur transferler bize Asamoah'tan bile iyisinin alınabileceği hissi veriyor.Transfer konusunda yönetim tam not.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 15 Ağustos 2017; 15:56:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

Feghouli geldi zaten hocam haberin yok mu Bugüne kadar yapılan çatur çutur transferler bize Asamoah'tan bile iyisinin alınabileceği hissi veriyor.Transfer konusunda yönetim tam not.

Yönetime neyi tam not ya

Hangi transferi basarili

Bu maas butcesine bu bonservislere bir zahmet duzgun topcu olsunlar

Transfer basarisi felan yok ortada iyi para harcandi kagit üstünde iyi oyuncular alindi

Transfer basari

Ispanya da sevilla epl seria da inter gibi takimlar gormus oynamis bir adami 2.5 m avro altina getirmektir.bahsettigim oyuncu medel

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

Feghouli geldi zaten hocam haberin yok mu Bugüne kadar yapılan çatur çutur transferler bize Asamoah'tan bile iyisinin alınabileceği hissi veriyor.Transfer konusunda yönetim tam not.

Yönetime neyi tam not ya

Hangi transferi basarili

Bu maas butcesine bu bonservislere bir zahmet duzgun topcu olsunlar

Transfer basarisi felan yok ortada iyi para harcandi kagit üstünde iyi oyuncular alindi

Transfer basari

Ispanya da sevilla epl seria da inter gibi takimlar gormus oynamis bir adami 2.5 m avro altina getirmektir.bahsettigim oyuncu medel

Yine coştu Gürkan kardeşimiz

• gurkan19 kullanıcısına yanıt
    İngiltere Premier liginin kafa takımlarından Feghouli ve Fernando 4 milyon ve 5 milyon bonservis ile geldi , Gomis gibi bir golcü 2.5 milyon bonservis ile geldi ,Ndiaye gibi 20 milyona bile satma ihtimalin olan oyuncuyu 7.5 milyona aldın.Biraz sakin ol.
  • quote:

konu başlığı asamoahya onu kastettim

• Bu Asamaoh orta saha değil miydi? Juve'dekinden bahsediyorsunuz değil mi? Stoper yada sol bek daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Matheson kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ben dış basını da takip ediyorum Asamoah Gs'ye falan haberleri çok var.Stirnic çoktan bitmişti ancak yönetim vasat oyuncu almayacak bu yıl bu belli oldu gelenler ortada Asamoah olmasa bile bu kalitede bir isim alınacak diye düşünüyorum.
    Lensi transfer başarısı olarak gostersen anlardim da medel de Pepe de transfer başarısı degil Marcelo bence orta uzun vadede ikisinden de iyiydi Pepe maks bu sezonu çıkarır, Medel de isterse bayernde oynamış olsun boyu kısa adamin. Stoper adam 1.70 olamaz. Eğer medeli on libero olarak oynatirlarsa da ne kadar tutar bilinmez.

Bizim transferlerin maliyetlerine gelirsek bizde selcuk, burak sozlesme yenilenmesinden beridir maaslarda bir aşırılık var Selcukun 3, tolganin 2, de jongun 2 kusur aldigi takima 2.5 vererek yildiz oyuncu getiremezsin. Mecburen kesenin ağzını açıyoruz avurupada yokuz, futboldaki enflasyonu da goz onunde bulunduralim iyi bir iskelet kurduk. Kolay degil 7 8 tane 11 oyuncusu transfer etmek. Gecen sezon 9 transfer yaptik 0 tanesini 11e monte edebildik gecen yil alinanlardan da serdar ve rodriges var sadece suan 11e girebilen onlar da takimin en guvenilmeyen isimleriyse o zaman asil basarisizligin bu yil degil gecen yil yapıldığını görürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Bu Asamaoh orta saha değil miydi? Juve'dekinden bahsediyorsunuz değil mi? Stoper yada sol bek daha iyi olur.

Juventus'ta ağırlıklı olarak 3-5-2'nin solunda oynadı. 3-4 bölgede oynayabiliyor.
  • Gurko illa bi cikintilik yapacak illa bi dikkat cekecek.yoksa rahat etmiyor ergen

• quote:

İngiltere Premier liginin kafa takımlarından Feghouli ve Fernando 4 milyon ve 5 milyon bonservis ile geldi , Gomis gibi bir golcü 2.5 milyon bonservis ile geldi ,Ndiaye gibi 20 milyona bile satma ihtimalin olan oyuncuyu 7.5 milyona aldın.Biraz sakin ol.

Yıllık ücretlerinden bahsediyorum
    o paralara oyuncu ikna etmek kolay bu paraya kimleri alsalardı

medeli lensin yıllık ücretlerine bak transfer başarısı oyle olur

Senin mantıkla

PSG transferde çok başarılı çünkü neymarı aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Lensi transfer başarısı olarak gostersen anlardim da medel de Pepe de transfer başarısı degil Marcelo bence orta uzun vadede ikisinden de iyiydi Pepe maks bu sezonu çıkarır, Medel de isterse bayernde oynamış olsun boyu kısa adamin. Stoper adam 1.70 olamaz. Eğer medeli on libero olarak oynatirlarsa da ne kadar tutar bilinmez.

Bizim transferlerin maliyetlerine gelirsek bizde selcuk, burak sozlesme yenilenmesinden beridir maaslarda bir aşırılık var Selcukun 3, tolganin 2, de jongun 2 kusur aldigi takima 2.5 vererek yildiz oyuncu getiremezsin. Mecburen kesenin ağzını açıyoruz avurupada yokuz, futboldaki enflasyonu da goz onunde bulunduralim iyi bir iskelet kurduk. Kolay degil 7 8 tane 11 oyuncusu transfer etmek. Gecen sezon 9 transfer yaptik 0 tanesini 11e monte edebildik gecen yil alinanlardan da serdar ve rodriges var sadece suan 11e girebilen onlar da takimin en guvenilmeyen isimleriyse o zaman asil basarisizligin bu yil degil gecen yil yapıldığını görürsün

sen medeli izlemediğin için seni kaile almayacaktım da bilgilendiriyim

medeli koy ortasahasaya oynar

dripling ile dahi çıkabiliyor adam

ayağı iyidir

defans için agresiftir, adam yer , top kapma canavarıdır

hırslıdır inatçıdır

ama boyunun kısalığını senden başka kimse farketmemiş olacakki sevilla da oynadı, ordan epl ye takımının transfer rekorunu kırarak transfer oldu , ordan da inter gibi seria nın koklu kuluplerinden birine geçti

bu takımlar boyunu farketmemiş

ayrıca medel kısadır kafa topu alamaz ama kafa topu da vermez çok agresif olduğundan rakibini bozar
    dengeli kafaya çıkartmaz

adam hem defans hem de çok iyi ortasaha oynar hatta türkiyede ortasahada melo etkisi ypaar

• quote:

quote:

Yıllık ücretlerinden bahsediyorum
    o paralara oyuncu ikna etmek kolay bu paraya kimleri alsalardı

medeli lensin yıllık ücretlerine bak transfer başarısı oyle olur

Senin mantıkla

PSG transferde çok başarılı çünkü neymarı aldı

Senin bahsettiğin oyuncular eski klübünde o civarda alıyor zaten. Fernando ve sofiane eski klüplerindeki aldıkları ücret bizim verdiklerimizle aynı seviyede. Bize gelince maaşını düşüreceklerini felan mı sanıyordun sen ?

Medel,lens inter ve sunderlandta 4 alsa 4 isterdi .Bak nedredoya pepeye 4.5 civarı alıyor. Adamların önceki klüplerinde aldıkları maaşlar o civarda.Her oyuncunun bir seviyesi kalitesi var.

Bizde tek eleştireceğin maaş ücreti ndiaye o adamda bana göre yılın transferi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben transferlere kotu transfer demiyorum

Iyi para harcadik bu paraya oyuncular zaten kaliteli olur

Bana kimse bu yonetinimin transfer basarisi diye yutturmasin

Belhanda dedigin adam 10m ye mal olmus 3 kusur aliyor bu fiyata kalite zaten olur

• quote:

quote:

ayağı iyidir

hırslıdır inatçıdır

ama boyunun kısalığını senden başka kimse farketmemiş olacakki sevilla da oynadı, ordan epl ye takımının transfer rekorunu kırarak transfer oldu , ordan da inter gibi seria nın koklu kuluplerinden birine geçti

ayrıca medel kısadır kafa topu alamaz ama kafa topu da vermez çok agresif olduğundan rakibini bozar
    dengeli kafaya çıkartmaz

adam hem defans hem de çok iyi ortasaha oynar hatta türkiyede ortasahada melo etkisi ypaar

medel ndiaye'den 3-4 gömlek kötü bir adam, melo döneminde gelmesin diye dua ediyorduk takoz diye kendisi, şimdi beşiktaş aldı diye adam badem gözlü oldu, tam bir takoz kendisi ilerde göreceksiniz.

• quote:

Ben transferlere kotu transfer demiyorum

Iyi para harcadik bu paraya oyuncular zaten kaliteli olur

Bana kimse bu yonetinimin transfer basarisi diye yutturmasin

Belhanda dedigin adam 10m ye mal olmus 3 kusur aliyor bu fiyata kalite zaten olur

Belhanda normal bir fiyat ile alındı. Avrupadan 10 numara alman için en az o civarda para dökmen lazım.Beleş 10 numara varda biz mi almadık ? Belki sosa alınabilirdi ama bana göre tam bir 10 numara değil kendisi

Ayrıca maaşlardan bahsetmişin.Bende gerekli cevabı verdim. Sen sofinaneyi westhamdan 4 milyon dan fazla net maaş alan birini buraya 2 milyon maaşla getiremezsin.

Lens,medel oynadıkları takımda 4-5 milyon alıp burada 2 milyona oynamıyor .Senin bakış açın bir kere yanlış.Alt seviye tkm oyuncularının maaşları ile ingiltere liginde m.city ve westhamdan alınan oyuncunun maaşlarını kıyaslaman hata. Kıyaslıyacağın oyuncular negredo ,pepe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kramers Lawyer

quote:

quote:

ayağı iyidir

hırslıdır inatçıdır

dengeli kafaya çıkartmaz

medel ndiaye'den 3-4 gömlek kötü bir adam, melo döneminde gelmesin diye dua ediyorduk takoz diye kendisi, şimdi beşiktaş aldı diye adam badem gözlü oldu, tam bir takoz kendisi ilerde göreceksiniz.

futbolu bilmediğinizi bu kadar belli etmeyin

her sert futbolcuyu takoz , her uzun boylu futbolcuyu da pivot santrafor sanıyorsunuz

medel topla diripling yapabilen , ayağı iyi bunların yanında sert taş gibi güçlü ve agresif bir oyuncu

ndiayeden bilmem umutluyum yine de 1 maçla değerlendirmem ama fernandodan iyi oyuncu

• kulüplerinde ilk 11 oynayan kariyerli ve karakterli müthiş oyuncular almışız hala para hesabı yapıyorsunuz. milletin çöplerini övmekten ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum. biraz kendi futbolcularınızı övün
    The greatest comar of besiktas award goes toooo:

Gurkan19 Congratulations.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.