Şimdi Ara

AMC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Fenerbahçe ile oynuyorum.Alex emekli oldu onun yerini doldurabilecek oyuncu lazım.Para sorun değil gelsin yeter

• Bence kimseyi alma Özer'i oynat hem gelişince iyi paraya satarsın.İlla ki alayım diyosan ve para sorun değilse M.Götze hem genç hem kaliteli ama zannetmiyorum geliceğini.Sen en iyisi transfer listden amc yi seç unrealistic işaretle bak. ;)
  • gylifi sigurosson var forumda görmüştüm yine o da iyi alex in yerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdcn09

Bence kimseyi alma Özer'i oynat hem gelişince iyi paraya satarsın.İlla ki alayım diyosan ve para sorun değilse M.Götze hem genç hem kaliteli ama zannetmiyorum geliceğini.Sen en iyisi transfer listden amc yi seç unrealistic işaretle bak. ;)

Özer yeni sözleşme imzalamadı gitti.Hocam Götze gelse başka bişi istemem de gelmiyor ki şampiyonlar liginde finalde elenmeme rağmen kimse gelmek istemiyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretangul

gylifi sigurosson var forumda görmüştüm yine o da iyi alex in yerinde

Onuda denedim hocam gelmek istemiyor
  • Oyun o yönü kötü olmus.Mesela 2 sene üst üste şampiyon oldum ligde ama hala burak gelmiyo :D Sana interden coutinho yu öneririm.Geçen sene FM11 de gelmişti fenere.İnş gelir bence dene.Çok pahalı da değil.interde genelde yedekte. 4-5M olması lazım.
  • Carlos Villanueva ;) forvet arkası gizli forvet akıyor resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdcn09

Oyun o yönü kötü olmus.Mesela 2 sene üst üste şampiyon oldum ligde ama hala burak gelmiyo :D Sana interden coutinho yu öneririm.Geçen sene FM11 de gelmişti fenere.İnş gelir bence dene.Çok pahalı da değil.interde genelde yedekte. 4-5M olması lazım.

Onuda biliyorum hocam da kiralık geliyor sadece.Zaten Köln kiralamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reshennes*

Carlos Villanueva ;) forvet arkası gizli forvet akıyor resmen

Yok gelmek istemiyor ama özellikleri güzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldClasss

quote:

Orijinalden alıntı: Reshennes*

Carlos Villanueva ;) forvet arkası gizli forvet akıyor resmen

Yok gelmek istemiyor ama özellikleri güzelmiş.

Beşiktaşa almıştım 2.sezon kendi başına uefayı aldıran bir oyuncudur
  • Walter Montillo
    GS'de ilk 4 sezonumda her yıl takımın en skorer ismi oldu,her sezon kesin ligte asist kralı + 4.sezonumda gol kralı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Walter Montillo
    GS'de ilk 4 sezonumda her yıl takımın en skorer ismi oldu,her sezon kesin ligte asist kralı + 4.sezonumda gol kralı oldu.

Oda gelmek istemiyor.
  • Marsilya'dan Mathieu Valbuena'yı transfer ettim.Bakalım Alex'in yerini doldurabilecek mi
  • quote:

Arkadaşlar Fenerbahçe ile oynuyorum.Alex emekli oldu onun yerini doldurabilecek oyuncu lazım.Para sorun değil gelsin yeter

Shaktardan Jadson tam aradığın adam çok yaşlı diyorsan ki seneyi bilmiyorum CSKA da oynayan Jano var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Dragon -- 26 Ocak 2012; 21:02:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Dragon

quote:

Arkadaşlar Fenerbahçe ile oynuyorum.Alex emekli oldu onun yerini doldurabilecek oyuncu lazım.Para sorun değil gelsin yeter

Shaktardan Jadson tam aradığın adam çok yaşlı diyorsan ki seneyi bilmiyorum CSKA da oynayan Jano var

Jadsonuda denedim hocam gelmiyor.Yanlız Jano diye bir oyuncu göremedim CSKA da.Yedek takıma da baktım ama göremedim.

• Mateo Kovacic , Sotiris Ninis.
  • hocam fenerin prestijini düşürmüşler o yüzden kaliteli oyuncu gelmez.
  • Milan Badelj'i al Dinamo Zagreb'te 19 yasinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kartal_07

hocam fenerin prestijini düşürmüşler o yüzden kaliteli oyuncu gelmez.

İnşallah yeni update'de değiştirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Mateo Kovacic , Sotiris Ninis.

İkiside gelmiyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.