Şimdi Ara

ASANSÖR HAKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
720
Cevap
49
Favori
133.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: patria o muerte!

Hocam şu olay her asansörde olabilir mi?
    http://m.youtube.com/watch?v=66DT84nNU2s

tabi olabilir sonuçta haşa ALLAH yapısı değil. kaderin önüne geçilmez fakat düzenlide bakımı yapılırsa öyle olma ihtimali miyonda 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Asansörde ölme ihtimali yüzde kaç

Milyonda 1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu Bitmiş Okuyodum Ne Güzel 27 sayfayı 1 mesajı bile atlamadan okudum :)

• Yere düşen asansörleri napıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Spawned!

Konu Bitmiş Okuyodum Ne Güzel 27 sayfayı 1 mesajı bile atlamadan okudum :)

valla sorular gelirse devam ederiz heralde
  • hocam bizim asansördede elektrikler gitmişti kat arasında kalmıştım kapı bi açıldı karşımda duvar tam şok oluyordumki elektrikler geldi ve kaldığı yerden devam etti bu asansörümüzün iyi bişey olduğuna işaretmidir asansörde ölmek istemiyorum :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Sadece 2 aylık olarak alırlar mı beni çalışmak için?? (elektrik-elektronik mezunu sayılırım)

Bu nasıl bir yürüyen merdiven??
     ASANSÖR HAKINDA MERAK ETTİKLERİNİZ

2aylık olarak anca piyasada çalışabilirsin diye tahmin ediyorum veya taşeron iş yapan yerlerde. Resime gelicek olursak sağ ve sol taraftakiler yürüyen merdiven ortada kalan kısım ise normal merdiven garip birşey yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

Asansör 80 Km hıza nasıl ulaşır yahu

Şuan çalıştığım yerde Türkiye'nin en hızlı asansörleri mevcut, 7m/sn olarak çalışıyorlar. Ayrıca LillemaN hocamın dediği gibi yeterli mesafe olursa ulaşabileceğini düşünüyorum.
  • PsychoticInfIuence kullanıcısına yanıt
    hangi marka acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: sesslayt

hangi marka acaba

Ney hangi marka hocam?
  • asansor

• quote:

hangi marka acaba

yüzlerce çeşit asansör markası firması var
  • Şimdi asansorun içindeyiz.Asansorun halatları kopuyor en ust kattan yere dogru çakılmaktayız.Ve elektrikli tabelada kaçıncı katta oldugun yaziyor.Şimdi asansor yere çakılacagı anda 0.5 saniye önce zıplasak.Yani asansor yerle temas ettiginde biz asansorun icinde havada olsak bize hicbir yerden bi kuvvet etki edemez, en fazla carpmadan sonra yere duseriz.Bu benim teorim.Sence dogrumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunner

quote:

Orijinalden alıntı: shadow551

Asansorun ismi insanlari asan bir sör denmi geliyor

Hasan Sir den geliyor. Asansörün mucidi

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan_At

Şimdi asansorun içindeyiz.Asansorun halatları kopuyor en ust kattan yere dogru çakılmaktayız.Ve elektrikli tabelada kaçıncı katta oldugun yaziyor.Şimdi asansor yere çakılacagı anda 0.5 saniye önce zıplasak.Yani asansor yerle temas ettiginde biz asansorun icinde havada olsak bize hicbir yerden bi kuvvet etki edemez, en fazla carpmadan sonra yere duseriz.Bu benim teorim.Sence dogrumu

F esittir m carpi a. Yapbilecegin en iyi sey yatmak
    Belki saglam kemik kalir. Ziplarsan kafatsin govdene girebilir ya da asansor tavavini parcalar

• Hocam asansörden genellikle korkarım. Yeni eve taşınacağız bu ay. Ev 7. Kat. Haliyle yürüyerek çıkamam. Asansörün kapısı tek. Yani 3 lü. 1 tane demirim içinden. 2 tane demir kapı çıkıyor

Güvenlimidr? Artı yönlrri eksi yonleri nedir

http://www.hausmanasansor.com.tr/MediaLibrary/11247/img/karesiasansor4128.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedFalc0n -- 18 Haziran 2014; 0:53:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LillemaN

quote:

hangi marka acaba

yüzlerce çeşit asansör markası firması var

boyle projeleri yapacak asansor firmalari 2elin parmagini gecmez onlarda dinya markasidir zaten

• Hic çapa fakultesindeki asansore bindinizmi hareket ederken beyniniz asansorun tam tersine dogru baski yapiyomus gibi bi basinc oluyo.niye oluyo ve adine ne deniyo

• quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

quote:

Orijinalden alıntı: Uçan_At

Şimdi asansorun içindeyiz.Asansorun halatları kopuyor en ust kattan yere dogru çakılmaktayız.Ve elektrikli tabelada kaçıncı katta oldugun yaziyor.Şimdi asansor yere çakılacagı anda 0.5 saniye önce zıplasak.Yani asansor yerle temas ettiginde biz asansorun icinde havada olsak bize hicbir yerden bi kuvvet etki edemez, en fazla carpmadan sonra yere duseriz.Bu benim teorim.Sence dogrumu

F esittir m carpi a. Yapbilecegin en iyi sey yatmak
    Belki saglam kemik kalir. Ziplarsan kafatsin govdene girebilir ya da asansor tavavini parcalar

hocam halatların hepsi kopsa bile (imkansıza yakın) retgülatör devreye girecektir asansör askıda kalır yere düşmez

• quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

Hocam asansörden genellikle korkarım. Yeni eve taşınacağız bu ay. Ev 7. Kat. Haliyle yürüyerek çıkamam. Asansörün kapısı tek. Yani 3 lü. 1 tane demirim içinden. 2 tane demir kapı çıkıyor

Güvenlimidr? Artı yönlrri eksi yonleri nedir

http://www.hausmanasansor.com.tr/MediaLibrary/11247/img/karesiasansor4128.jpg

hocam biz buradan asansör güvenlimi değilmi bilemeyiz resim koymuşsun fakat bu işi benzetmek gerekirse araba almaya benzer dışı güzel olabilir ama içi nasıldır? önemli olan içidir öyle değilmi

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.