Şimdi Ara

Asansörde kadınla yaşadıklarım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aptal ve beyin fukarası kadın kapalı mıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz Ortadogu beyinli yobazlardan cok var etrafta.

• quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

Kadının başı örtülü müydü?

sanane

• Seninle asonsöre binmekten rahatsız olabilir ve binmeyebilir doğal hakkı fakat yanına gelip böyle birşey demesi, bu yüzden onu şikayet bile edebilirsin diye düşünüyorum.
  • iyi yapmışsın senin adına ben bile burda gurur duydum bide o istedi diye öbür asansörü mü bekliyecektin seni bekletmeye ne hakkı var

• quote:

Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jin

quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Akşam 9 gibi apartmanın önündeydim. 3. katta oturuyoruz. Girdim işte apartmanın içine asansöre doğru yol aldım. Asansörün önünde bir kadın bekliyordu. Neyse asansör geldi. Kadın kendisini biraz ileri attı. Bende hafif ilerleyecekken kadın bana "siz sonra binseniz olur mu?" dedi. Ve devamında "eğer aceleniz varsa buyrun ilk siz binin" dedi. Aslında acelem yoktu ama kadının beni sapık yerine koyması zoruma gitti. Ve kadına "acelem yok ama zamanım sizin gibi bir yobazdan daha değerli" dedim ve asansöre binip bizim kata çıktım.

Bu da böyle bir anımdır. Size de böyle şeyler oluyor mu?

Kadın senin sapık olup olmadığını nerden bilsin ?

KATILANLAR +

İşte cinsiyetçiliğin ne boyutlarda olduğunu bu mesajdan görebiliriz. Bütün bir cinsiyeti sapık olarak görmek gayet normal karşılanır olmuş. Sorsan kadına karşı ayrımcılık vardır ama.

• Tam emin olmamakla birlikte büyük ihtimal kapalıydı.

Bazıları tip demiş. Evet belki ondan da olabilir ama ne biliyim yani hiç kimse ben varken asansöre binmese bu dediğinize katılabilirim. Mesela karşı dairede bir grup genç kız oturuyor. Onlarla sık sık asansörde karşılaştığımız oluyor ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Ha sanmayın ki bu kafa sadece kadınlarda var. Bir gün de yine işte karşı dairedeki kızlardan birisiyle asansördeyim. Asansör 2. katta durdu. Genç bir çocuk vardı binecekti ama kızı görünce neyse siz inin dedi. Kızda herhalde kendinden çekindiğini düşünerek önemli değil buyur gel dedi de öyle bindi çocuk.
  • quote:

Tam emin olmamakla birlikte büyük ihtimal kapalıydı.

Bazıları tip demiş. Evet belki ondan da olabilir ama ne biliyim yani hiç kimse ben varken asansöre binmese bu dediğinize katılabilirim. Mesela karşı dairede bir grup genç kız oturuyor. Onlarla sık sık asansörde karşılaştığımız oluyor ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Ha sanmayın ki bu kafa sadece kadınlarda var. Bir gün de yine işte karşı dairedeki kızlardan birisiyle asansördeyim. Asansör 2. katta durdu. Genç bir çocuk vardı binecekti ama kızı görünce neyse siz inin dedi. Kızda herhalde kendinden çekindiğini düşünerek önemli değil buyur gel dedi de öyle bindi çocuk.

Kardea hangi ilce burasi? İstanbudlami

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Tam emin olmamakla birlikte büyük ihtimal kapalıydı.

Garanti kapalıdır.
    Diğer çocuğun binmeme sebebi sizi sevgili vb sanmıştır. Hani asansörde mercimeği fırına vereceksiniz kafasıyla değilde rahatsız olmasın sevgililer diye demiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 22 Eylül 2015; 19:17:41 >

• Keşke bütün katlarin düğmesine bassaydinda biraz daha bekleseydi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.