Şimdi Ara

ASAS 70 ve 80 SKİLİ HAKKINDA PROFESYONELLER YARDIM LÜTFEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba donanım haber sakinleri
    Asas 70 ve 80 skili hakkında.
    Bu 2 skili detaylı olarak açıklayabilecek profesyonel oyuncular varsa çok sevinirim.
    80 skili nedir ne işe yarar ne + ları vardır, tutup tutmama muhabbeti nedir açıklarsanız çok mutlu olurum.
    70 skili nedir ne işe yarar herhangi bir skill'den önce veya sonra atmak önemli midir?
    Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    İyi forumlar.
    Araştırdım fakat beni tatmin edecek cevaplar bulamadım bu yüzden konu açtım.

• sene 2014, knighta yeni başlayanlara üzülüyorum...

80 skili critic, 5-10 saniye daha fazla vurmanı sağlar.
    70 skili 40 skilinin daha gelişmiş hali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle yorumun için teşekkürler fakat hiç açıklayıcı bir yorum değil.
    80 sikilinin minörü healını 120 ye çıkardığını ve basılan potları 2 katına çıkardığını bile yazmamışsınız.
    Bu arada knighta yeni başlamıyorum çok uzun yıllar oynadım , fakat cz oynamadım.
    70 skilinin 40 skilinin gelişmiş hali olduğunu ben de biliyorum..
    skilin defans kırdığını söyleyenler var, sizin bildiğinizden çok daha detaylı bilgi arıyorum anlayacağınız, gene de yorumunuz için teşekkürler..
  • 70 li defansa bakmaz direk cana vurur. skili defans aralar daha gelişmişi değildir.40 skili ise karşıdakı adamın defansını bir sonraki skill için düşürür. Denerseniz skilinden sonra daha fazla vurduğunu fark edeceksiniz

80 skili ise
    Max 10 sürer
    Bir skilin maximum vuruşunu yapar. Spike karşıdaki adama vurduğunda yüzde 300 ile 600 arası demage atar. Ama genelde yüzde 350 400 vurur. Bu vuruşta karşıdaki adamın defans resisti ve en önemlisisde mesafesi önemlidir. Critic skili bu koşulların en uygun olduğu ortamda yüzde 600 vurdurur.
    Defansı yüksek şahıslara daha net vuruş yapar. Wariorlarla denge olsun diye konulmuştu zamanında
    Minoru çiftler
    Potları bazen çiftler
    Arkadan vuruş yaparsan genelde daha çok demage atar( asasın genel özelliği)

O yüzden spike tan önce 70 skili değil 40 daha etkilidir.
    70 skili cd si kısadır en çok kullandığın barda mutlaka olmalıdır.

Benim skill barım zamanın şu şekilde idi cut spike bloody beast trust shock pierce ve diğer skiller idi. Ancak cd sürelerinde alışıncaya kadar sıkıntı çıkarıyordu bu skill dizimi ama alışınca sıradan asas diziliminden güzel işler çıkarıyorsun demage konuşunda.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=80503153&p=1#80503153

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer3415

70 li defansa bakmaz direk cana vurur. skili defans aralar daha gelişmişi değildir.40 skili ise karşıdakı adamın defansını bir sonraki skill için düşürür. Denerseniz skilinden sonra daha fazla vurduğunu fark edeceksiniz

80 skili ise
    Max 10 sürer
    Bir skilin maximum vuruşunu yapar. Spike karşıdaki adama vurduğunda yüzde 300 ile 600 arası demage atar. Ama genelde yüzde 350 400 vurur. Bu vuruşta karşıdaki adamın defans resisti ve en önemlisisde mesafesi önemlidir. Critic skili bu koşulların en uygun olduğu ortamda yüzde 600 vurdurur.
    Defansı yüksek şahıslara daha net vuruş yapar. Wariorlarla denge olsun diye konulmuştu zamanında
    Minoru çiftler
    Potları bazen çiftler
    Arkadan vuruş yaparsan genelde daha çok demage atar( asasın genel özelliği)

O yüzden spike tan önce 70 skili değil 40 daha etkilidir.
    70 skili cd si kısadır en çok kullandığın barda mutlaka olmalıdır.

Benim skill barım zamanın şu şekilde idi cut spike bloody beast trust shock pierce ve diğer skiller idi. Ancak cd sürelerinde alışıncaya kadar sıkıntı çıkarıyordu bu skill dizimi ama alışınca sıradan asas diziliminden güzel işler çıkarıyorsun demage konuşunda.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim soracak bir soru bırakmayacak şekilde kafamdaki tüm soru işaretlerini aydınlatmış oldunuz ,iyi forumlar

• devilburak123 D kullanıcısına yanıt
    Bende teşekkür ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.