Şimdi Ara

-- Asas için önerileriniz --

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar öncelikle ben Edanada 57 level asas'ım üzerimde full reb +1 chitin var 2 tane reb+1 shard bide 57 level olana kadar olan görev takıları (en ıyı gorevlerınkı tabı) beyler işte ben vslerde andreamda cabuk yatıyorum damagem sağlam ama hp az oldugundan örneğin vs'de 3 sanıye daha dayansam adamı kesicem ama yatıyorum sizce daha sağlam olmak ıcın ne yapayım zaten oyunda o kadar iddialı değilim ama zaman geçiriyoruz işte :D yorum - önerilerinizi bekliyorum

• vs'lerde yatmamak için anti def ve hp lazım. O yüzden dual old rol ve old ske belt şimdilik yeter sana 3-4 saniye daha dayanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -LegaliiZe-

İyi forumlar öncelikle ben Edanada 57 level asas'ım üzerimde full reb +1 chitin var 2 tane reb+1 shard bide 57 level olana kadar olan görev takıları (en ıyı gorevlerınkı tabı) beyler işte ben vslerde andreamda cabuk yatıyorum damagem sağlam ama hp az oldugundan örneğin vs'de 3 sanıye daha dayansam adamı kesicem ama yatıyorum sizce daha sağlam olmak ıcın ne yapayım zaten oyunda o kadar iddialı değilim ama zaman geçiriyoruz işte :D yorum - önerilerinizi bekliyorum

hocam edenada ardream durumu nasıl
  • kendine bir OLD skeleton belt edin.

ve bulursan DD chitin 7 al
  • Old skebelt al. Old pp old rol old eme al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.