Bildirim
Önerilerinizi lütfen yazın CHAR YAPILANDIRMA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
tekrar tekrar söylettirmeyin bunu üst konular ne diye var bi bakın Allah aşkına
dipnot:İstediğin karakteri aç beğendiğini aç oyna oyunu zevki için oyna o kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 19 Aralık 2008; 22:35:31 > -
ya gelirimde Glavie full str aklıma yattı -
SErver konusunda yardım edin kararsısız topluca kascaz 0 dan arklarla server ne olabilir yoğun olmayan... taxi az olan zevk li olsun -
Bu konu yardım eder build konusunda;
http://forum.donanimhaber.com/m_25174035/tm.htm
Server en son açılanlardan olursa daha az rakibiniz olacaktır. -
Rakip değilde yoğun olmayacak benim istediğim :D -
Kesinlikle blade öneririm glavie 90 lvlde en kötü ch build. -
Mert kardeşime aynen katılıyorum.
- Eğer ben hızlı kasmak istiyorum diyorsan kesinlikle CH Str Bow derim. Aynı zamanda Bow 90 Lv.de çokta sağlam oluyor. Blade kasmak istiyorum dersen '' Sinir hastası '' olabilirsin . . .Gerçekten kasması en zahmetli Chardır. Ama FF 90 Lv. olduktan sonra deyme keyfine . . .
-
quote:
Orjinalden alıntı: izmirli mert
Kesinlikle blade öneririm glavie 90 lvlde en kötü ch build.
çok emin olma be kardeşim bnim glavierm war 4 gaplı 89 lv Ezip geçiyorum ortalığı Ne Bladesi kalıo nEde Eu Su!! -
bende glavie açtım
ARES e -
quote:
Orjinalden alıntı: draq10
quote:
Orjinalden alıntı: izmirli mert
Kesinlikle blade öneririm glavie 90 lvlde en kötü ch build.
çok emin olma be kardeşim bnim glavierm war 4 gaplı 89 lv Ezip geçiyorum ortalığı Ne Bladesi kalıo nEde Eu Su!!
O blader oynamayı bilmiyorsa ve arada item farkı varsa ben ne yapabilirim. -
taxi olacaksa blade ama elinle kasacaksan bow glavye fazla vuramıyo fazla crıtte çakmıyo bow ve ladenin işi belli olmaz
bence bow -
quote:
çok emin olma be kardeşim bnim glavierm war 4 gaplı 89 lv Ezip geçiyorum ortalığı Ne Bladesi kalıo nEde Eu Su!!
4 gaplı 89 lv derken ? 93 lv e mi çıktı sro yoksa -
quote:
Orjinalden alıntı: PR0
quote:
4 gaplı 89 lv derken ? 93 lv e mi çıktı sro yoksa
Skilller 85 de anlamında söylemiş -
Bencede balder 90 da glavienin stun oranıda çok düştü -
glavienin a....... s.....ler
bow ezikkende çok bow çar vardı hele şimdi
kesin bundan joymaxın bi çıkarı vardır
NOT:
mesaj içeriğinden dolayı inşallah ban yemem -
New server larda başla derim hiç degiLse pre masrafın olmaz ben blade derim sabırlıysan -
Chineyse Bow Dan Başla Birde 100 Silke Gider Toplayıcı Ped Alırsın Yani Kafan Rahat Olur
Server Olarakta İris i Söyluyorum Server Yeni Ve Kimse Yok :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X