hakikaten bende 67lv wizartimla kendi bilgisayarimda yeni bir char kasmak istiyorum ne yapmam gerekiyor bu loadermidir nedir bi yardimci olsaniz
az önce sro loader la denedim ama mesela 2 siyle beraber denedıgımde c10 mu ne werıyor 1 i oyundayken 2. yi acıncan 1. actıgım dc oluyor nasıl ypacaz arkadaslar bilginiz wardır sizin ? teşekkürler ....
ups
arkadaşlar bence çift char açmanın en güzel yöntemi 2 oturum yöneterek açmak bunun için ; denetim masasından yeni hesap oluştur diyoruz ve başka bir oturuma daha sahip oluyoruz ve 1. oturumdan yüksek lwl liği açıyoruz 2. oturumdan ise eziği... tabii ki en kolayı loader ama ben böle yapıorum.
quote:
Orjinalden alıntı: _RoSSi_
arkadaşlar bence çift char açmanın en güzel yöntemi 2 oturum yöneterek açmak bunun için ; denetim masasından yeni hesap oluştur diyoruz ve başka bir oturuma daha sahip oluyoruz ve 1. oturumdan yüksek lwl liği açıyoruz 2. oturumdan ise eziği... tabii ki en kolayı loader ama ben böle yapıorum.
Bu yolla yaparsanız, charlar arasında geçiş yapmak istediğinizde oturumu değiştirmeniz lazım o da hiç pratik değil, sro loader daha iyi; ama daha tehlikeli.
ben şuan çift chardayım 2 tane sro loader bastıım girdi kasıyorum
Bu yolla yaparsanız, charlar arasında geçiş yapmak istediğinizde oturumu değiştirmeniz lazım o da hiç pratik değil, sro loader daha iyi; ama daha tehlikeli.
inan bana daha güvenli olduğu kesin..
aslinda iki oturum açmak bence de daha güvenli bi deniyeyim
quote:
aslinda iki oturum açmak bence de daha güvenli bi deniyeyim
2 oturum açmak eğer çalışırsa güvenli fakat çalışmıyor. İkinci Silkroad da GameGuard geçince hata veriyor.
Çalıştırmayın bilen varsa tam anlamıyla anlatırsa seviniriz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme