Şimdi Ara

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM BU SAÇLAR NASIL DÜZELİR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
53.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim saçlarım resimde görüldüğü gibi dimdik.bir türlü şekil almıyor ya da 15 dk sonra bozuluyor. o önemli değilde çok kötü duruyor saçlarım.ayrıca çok sertler.mesela kafayı havuza sokup çıkartınca saçlar kafaya yapışır gibi yatar benimkiler 1-2 sn sonra dimdik oluyor.acaba kazıtsam falan bir faydası olur mu?
     ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM BU SAÇLAR NASIL DÜZELİR??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :White:DeviL: -- 27 Eylül 2009; 13:21:23 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dik Çıkan Saçlara Çözüm Bulmak: Dik Saçları Yatırmanın Yolları

Dik saçlar, özellikle şekil vermek ve yatırmak isteyenler için can sıkıcı olabilir. Ancak endişelenmeyin, saçlarınızı yatırmanın ve daha yönetilebilir hale getirmenin birkaç etkili yolu vardır.

• Dik Saç Nasıl Yatar: Saçlarınızı düzenli olarak düzleştirici ile düzeltmek, geçici olarak yatırmanıza yardımcı olabilir. Bununla birlikte, aşırı ısı kullanımı saçlara zarar verebileceğinden, bunu ölçülü bir şekilde yapmanız önerilir.

• Dik Saçlar Nasıl Yatar: Saç kremi, saçların yatırılmasına yardımcı olan önemli bir üründür. Duştan sonra, saçlarınıza ağırlaştırıcı olmayan bir saç kremi uygulayın ve uçlara odaklanın.

• Dik Çıkan Saçlara Çözüm: Saçlarınızı yatırmak için fön makinesi kullanabilirsiniz. Saçlarınızı düzleştirmeden önce, saçınıza ısı koruyucu sprey sıkın. Ardından, yuvarlak bir fırça kullanarak saçlarınızı kökten uca doğru fönleyin ve saçlarınızı aşağı doğru çekin.

• Dik Uzanan Saçlar İçin Ne Yapılmalı: Saçlarınızı gece yatmadan önce örgü yaparak yatırırsınız. Örgü, saçın doğal yatış şeklini takip eder ve sabah daha az kabarık ve daha yatık uyanmanıza yardımcı olur.

• Dik Çıkan Saç Nasıl Düzeltilir: Saçlarınızı yatırmak için saç jölesi veya pomadı kullanabilirsiniz. Az miktarda ürünü avucunuza alın ve nemli saçlarınıza uygulayın. Saçlarınızı tarayarak ürünü eşit şekilde dağıtın ve ardından istediğiniz şekli verin.

• Dik Saçları Yatırmak İçin: Saçlarınızı yatırmanın bir başka yolu da keratin tedavisi yaptırmaktır. Keratin tedavisi, saçların yapısını değiştirerek daha düz ve yönetilebilir hale getirir. Ancak keratin tedavilerinin pahalı ve zaman alıcı olabileceğini unutmayın.

• Saçlarım Dik Uzuyor: Dik saçların genetik yatkınlığınızdan kaynaklanması muhtemeldir. Saçlarınızın yapısını kalıcı olarak değiştirmek mümkün olmasa da, yukarıda belirtilen yöntemleri kullanarak saçlarınızı yatırabilir ve daha yönetilebilir hale getirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • uzat, yatır, şapka tak

benim kısayken böyleydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AristokraT_

uzat, yatır, şapka tak

benim kısayken böyleydi

okul var.en az 7-8 cm olması lazım.ama uzayıncada yakışmıyor
  • İş kimyasalları kullanmaktan geçiyor. Kazıttığında saç telleri sertleşip daha kalın olur. Senin saçının yumuşamaya ve sabit bi şekile ihtiyacı var. Saçını yıkadıktan sonra çok az nemliyken şekil ver, şekil vermeye çalıştıkca saçlar kurumaya başlar devamında saç kurutma makinesini kullan en son wax sür azar azar. Hem öğrenirsin hemde saçların şekle girmeye başlar.
  • bunu demek istemiyorum ama sen ne mağdurusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kArpUz3

İş kimyasalları kullanmaktan geçiyor. Kazıttığında saç telleri sertleşip daha kalın olur. Senin saçının yumuşamaya ve sabit bi şekile ihtiyacı var. Saçını yıkadıktan sonra çok az nemliyken şekil ver, şekil vermeye çalıştıkca saçlar kurumaya başlar devamında saç kurutma makinesini kullan en son wax sür azar azar. Hem öğrenirsin hemde saçların şekle girmeye başlar.

wax kullanmıyorum.sürünce çok aşırı yağlı gözüküyor saçım.magicare di markası sanırım.fazlada şekil vermiyordu.

bu ara saç tellerim ince.
  • yıka havlu ıle kurut fön vur istediğin şekil sonra jöle tamamdır
  • vax saça fönlü bir görünüm kazandırır jöleden daha etkilidir ıslak göstermez
    kullanımı:
    çok sürersen beyaz durur
    elinde az miktarda vax ı dağıt
    sonra saçlarının uçlarına dokunarak şekil ver
    direk jöle gibi sürme
  • quote:

Orijinalden alıntı: microadam

vax saça fönlü bir görünüm kazandırır jöleden daha etkilidir ıslak göstermez
    kullanımı:
    çok sürersen beyaz durur
    elinde az miktarda vax ı dağıt
    sonra saçlarının uçlarına dokunarak şekil ver
    direk jöle gibi sürme

hocam şekil vermek istemiyorum saçım yatsın dimdik durmasın yeter.yatırmak içinde wax kullanılmaz ki
  • Hmm bak o zaman vaxı al elinle az bir şekilde dağınık sür.Saçı iyice karıştır.Sonra saç uzunluğuna uygun bir tarak al.Tarağı saçın üstünden döndüre döndüre indir.Çok yağlı olduysa komple tarakla saçı yukarı kaldır.Aynı olayı yeniden dene.
  • hadi yine bende iyisin
  • keşke böyle saçım olsaydı. hemen kıvırcıklaşıyor benim ki. sabah sabah yarım saat ayna karşısında uğraşıyoruz. benim durumum daha kötü.
  • *metin* kaliteli ürünlerin kıvırcak saç konusunda ürettikleri kaliteli briyantinler var.Hiç denedin mi?

Saçını yıkadıktan sonra bir tutam briyantini avucuna al ve nazikçe eşit bir şekilde bütün saçına sür. Buna ek olarak Ürünü saçına dağıttığın gibi parmaklarını kullanarak her bir bukleyi nazikçe ayır ve kıvır. En iyi sonuç için, düzenlemeye yardımcı veya kuruluğu önlemek için saça nem katacak ürünler kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: microadam

*metin* kaliteli ürünlerin kıvırcak saç konusunda ürettikleri kaliteli briyantinler var.Hiç denedin mi?

Saçını yıkadıktan sonra bir tutam briyantini avucuna al ve nazikçe eşit bir şekilde bütün saçına sür. Buna ek olarak Ürünü saçına dağıttığın gibi parmaklarını kullanarak her bir bukleyi nazikçe ayır ve kıvır. En iyi sonuç için, düzenlemeye yardımcı veya kuruluğu önlemek için saça nem katacak ürünler kullan.

sağol dostum. yarın marketleri bir dolaşayım bakalım. neler bulabileceğim.
  • up.arkadaşlar kazıtmanın bir faydası olur mu?zaten başka yapabileceğim birşey yok.ya da uzatacağım.ama boyum kısa olduğu için yakışmıyor hem de okul var.her gün kontrol ediyorlar.
  • Sedat abi yok mu? Gelmeyeecek mi?
  • Birazda kesimden kaynaklı sanırım
    yanları daha kısa kestirmen lazım.
    öneri: berberini değiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CmrHun

Birazda kesimden kaynaklı sanırım
    yanları daha kısa kestirmen lazım.
    öneri: berberini değiştir

yanlar uzun değil saçlar dimdk olduğu için yana doğru bile dik uzuyor.bizde genetik sanırım mesela ortanca abiminde bana benziyor ama onun saçları yumuşak olduğu halde dimdik.büyük abimin saçları gür olduğu için belli olmuyor pek hani adanalı diye dizide kaslı, uzun bir adam var ona benziyor

bide mesela saçlar 5-6 cm olduğunda bile geriye taranmıyor

einstein ın soyundan geliyoruz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :White:DeviL: -- 27 Eylül 2009; 14:13:25 >

• Bazı heriflere sakal yakışıyor ya uyuz oluyorum! Kardeşim sana yakışır mı bilmiyorum ama saçını 5 numaraya ver, ben hep öyle yapıyorum. Buna mecburuz çözüm yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.