Hayrını görün. Dual +3 lego yaparsanız. Bence +2 rof bile almanıza gerek yok.
teşekkür ederim ^_^
Rica ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: H. Upmann
ROL candır
lego canlıdır
Rol+2 Lego+2 ideal kombinedir.
Bozmaya gerek yok, defansta resistance'da dengelenir.
quote:
Orijinalden alıntı: Can`
Rol+2 Lego+2 ideal kombinedir.
Bozmaya gerek yok, defansta resistance'da dengelenir.
tşkr, doğru kombinasyonu yapmışım yani
Charının nerede eksiği varsa ona göre almanı öneririm genel anlamda dengeli bir charsa hiç bir konuda eksiği yoksa bir tane rol bir tane lego takmanı öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: n0n4me
Charının nerede eksiği varsa ona göre almanı öneririm genel anlamda dengeli bir charsa hiç bir konuda eksiği yoksa bir tane rol bir tane lego takmanı öneririm.
tşkr kardeşim, bir de şunu danışayım.
şu an neck olarak wp +3 var.
wp +3 kalsın mı, iron neck +0 mı önerirsin?
Yediğin damage seni rahatsız etmiyorsa WP güzel item ama ardream charımda bile Iron set takarım.
wp +3 ve neck te health bonuslar neredeyse denk geliyor. dex bonus da var işte wp de fazladan baya bi.
belt olarak glass belt +1 var.
quote:
Orijinalden alıntı: ***@rmour***
Yediğin damage seni rahatsız etmiyorsa WP güzel item ama ardream charımda bile Iron set takarım.
hocam iron set yapınca bonusu oluyor mu? krowaz set gibi?
Yok hayır, ek bonus olmuyor. Chardaki dd spear club axe arrow sword defans artacağı için daha az damage yersiniz. Beltiniz güzelmiş. Sağlam olduğunuza göre WP +3 takmanız sizi fazla etkilemez diye düşünüyorum. Tabi alabiliyorsanız bir de IN almanız güzel olur vslerde. Mageler geldiğinde de wp takarsınız resistleri karşılarsınız. Ben şu anda IN ve destek olarak AOD +2 kullanıyorum mesela.
teşekkür ederim
Rica ederim.
kojd bence
quote:
Orijinalden alıntı: IRau
kojd bence
lego mu demek istedin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme