Şimdi Ara

ASAS MASTER AÇMA YOLLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar asas master açmak için neler gerekiyor acaba şimdiden teşekkürler

• Roguelar master açabilmek için tail of lesath,tail of shaula,fang of bakirra,10 blood of glyptodont,10 ar tane opal saphire crystali secret agent clearence veriyorlar.
  • Belluada ßi tatlı karı var gidip ona vercen...
  • eet ... yaralı topic oldu bu özelliklede benim için ...
    4ever upupupupupupu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SlipKnot99

Roguelar master açabilmek için tail of lesath,tail of shaula,fang of bakirra,10 blood of glyptodont,10 ar tane opal saphire crystali secret agent clearence veriyorlar.

aynen kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaar-Crawler -- 17 Ocak 2007; 15:40:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SlipKnot99

Roguelar master açabilmek için tail of lesath,tail of shaula,fang of bakirra,10 blood of glyptodont,10 ar tane opal saphire crystali secret agent clearence veriyorlar.

saol
  • LESATH I NERDEN BULCAZZZZZZ 62 LWL İM MASTER AÇIK DEĞİL SATANLARDA ÇOK PAHALIYA SATIYO SHARD FİYATI BİDE LESATH BOSU KARŞIMA ÇIKMIYOO NEDİR BENİM KADERİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakamozcanavarlar

LESATH I NERDEN BULCAZZZZZZ 62 LWL İM MASTER AÇIK DEĞİL SATANLARDA ÇOK PAHALIYA SATIYO SHARD FİYATI BİDE LESATH BOSU KARŞIMA ÇIKMIYOO NEDİR BENİM KADERİM

Kardeş lesath serverlarda 200mden fazla tutmaz yanlış görmeyesn hangi server olduğunu bilmiorum ama shard fiyatına (29-30gb civarı) satılcağını sanmıorum
  • c de 1m lesath shaula bakirra
    quote:

Orjinalden alıntı: Mage_DewiL

quote:

Orjinalden alıntı: yakamozcanavarlar

LESATH I NERDEN BULCAZZZZZZ 62 LWL İM MASTER AÇIK DEĞİL SATANLARDA ÇOK PAHALIYA SATIYO SHARD FİYATI BİDE LESATH BOSU KARŞIMA ÇIKMIYOO NEDİR BENİM KADERİM

Kardeş lesath serverlarda 200mden fazla tutmaz yanlış görmeyesn hangi server olduğunu bilmiorum ama shard fiyatına (29-30gb civarı) satılcağını sanmıorum

• niye foruma master itemları için topic açarsın anlamam.arkadaşım 60 level olunca zaten senden ne istediğini söyleyecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siegeßow

Belluada ßi tatlı karı var gidip ona vercen...

• okt arakdaşalr teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.