Şimdi Ara

asas mı okçu mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hero_king

quote:

Orjinalden alıntı: sertan322

zevke kullanıcıya iteme lwl e baglı

+111111111111111 kere katılıoyorum
    sahsen 80lw bı rogue oynamıs olsaydım okcu olmasını ısterdım

FOREVER ARCHER
    AZ MANA YESİN DİYOSAN BİREBİR GÖGÜSLEYECEM DİYOSAN ASAS(BENİM DD25 VEDE +8 DOLLU PRİESTİM DÜNKÜ DARK LUNAR SAVAŞINDA 1500 BUF 300AC 720 HEAL İLE TÜM KARUSLARIN ARSINDA KALDI Bİ BAKTIM TEK BEN KALMIŞIMŞAŞIRDIM NOLUYO LAN DİYE ONDAN SONRA HEALI KESİP BIRAKINCA TÜM ÇAR LAR BANA VURMAYA BAŞLADI YATTIM HEALİ KESEMESEM BAYA YAŞARDIM HERALDE YANİ KISACASI HERKESDE BİR ANTİ ASAS İTEMİ VARDIR NERDEYSE )

ŞUNUDA SÖYLEYİM +7 CHİTİNLE ÇOK ASAS YATIRMIŞLIGIM VAR +8 FP ALMIYO ABİM:P

ADAMLAR STEALTH BASAR GİRERDİ KAÇMAYA BAŞLARDIM LF İLE SONRA Bİ STYX ÇAK 52 SKİLLİNİ SONRA 40 40 40 SKİLLİ ADAM YANINA GELDİ ÇAK Bİ STYX SONRA 5LİOK 5Lİ OK 5LİOK BÖYLE ÇOK RAHAT OLUYODU TABİ ARROW DEFENS KULLANAN PEK ÇIKMADIGI İÇİN AMA HERZMAN DD KULLANAN VARDIR BU YÜZDEN BİR NUMARA ARCHER Bİ +8 HELENİD ELF SET İLEDE ROGUE SET OLSUN ARCHERI KİMSE TUTAMAZ

• benim edanada ardream carım var ve iyi denebilcek itemlere sahip ben +8 dual shard da yababilirdim ama +8 citin bow yapdım çünkü okcudan zevk alıyorum sende hangisinden zevk alıyorsan onu yap ama şunu söliyeyim okcu iş yapmaz diyen asasların 2 5 li yiyip topuk yapmasını görmek insana müthiş bir zevk veriyor tabi ardreamda adam kacdımı np alamıyorum 70 + olsa kaçarken yatarırım ama ben işin np sinde değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris01

benim edanada ardream carım var ve iyi denebilcek itemlere sahip ben +8 dual shard da yababilirdim ama +8 citin bow yapdım çünkü okcudan zevk alıyorum sende hangisinden zevk alıyorsan onu yap ama şunu söliyeyim okcu iş yapmaz diyen asasların 2 5 li yiyip topuk yapmasını görmek insana müthiş bir zevk veriyor tabi ardreamda adam kacdımı np alamıyorum 70 + olsa kaçarken yatarırım ama ben işin np sinde değilim

aynen öyle 5liyi yiyen kaçıyor gerçi ben pek zevk almıorum benimki daha cok sinirlenme oluo

• quote:

Orjinalden alıntı: sertan322

zevke kullanıcıya iteme lwl e baglı

kesinlikle kullanmayı iyi bilen bi okçu gzl itemler en baba asası yer iddalıyım gördüm çünkü
  • +7 MD ile assassin olabilirsin ama +8 iron bow suz archer olamazsın.
  • okcu yada asas farketmez
    Eger itemın saglam ıse gerısı senın becerıne kalmıs bıseydır
    Bende +8 c.b. +2 aoc +3 kek+14 ear +16 belt +8 shel set war lwl 69 cokta guzel dogruyorm ws de de alıyorm cogunu
  • bende archer daha iyi
  • +60 isen okcu
    -60 isen asas olacaksın..
  • Assasin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

+7 MD ile assassin olabilirsin ama +8 iron bow suz archer olamazsın.

tahminen 7 ay önce ares ardreamınde +8fp set +7iron bow ile 55k np kastım
    oynamaya baglı bence yada ben bi istisnayım
  • Okçu ile bir brahman ve paramun parti bulamıyorsun en azından maneste böyle fakat asas ile bulabiliyorsun fakat asas ile adamın peşinden aygır gibi koşuyorsun ama okçuda durduğun yerden sallıyorsun yada 72 skili ile kaca kaca kovalaya kovalaya vuruyorsun işte budur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.