Şimdi Ara

ASAS takıları ve skill dizilişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Agalar +8 dual shard dd 25 + 7 cihitin setli bi asas yapcam yanlız daha once asas kullanmadım ve unique takılar yapcam takılara karar veremedim skill dizilişinde ve takı seçimim de yardım edermisiniz 59 lvl andream charına yapyom itemleri server cypher

• Dual +8 Shard

Biraz zor bulursun.Hayalindeki itemler heralde.
  • knight a 900 ytl haricak param var oks var die simdi yapmiom
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiNgOfAsAs

knight a 900 ytl haricak param var oks var die simdi yapmiom
    forumu ara en az 100 tane topic çıakr skill dizlişi ve uniqe takılarla ilgili
  • quote:

knight a 900 ytl haricak param var oks var die simdi yapmiom
    900 ytl n var ve bunu sana gerçekte hiç bir katkı sağlamayan bi oyun için mi yapıosun ? bence zevk almanın daha ucuz yolları da var tabi bu senin paran kendin bilirsin

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyingelephant -- 15 Nisan 2007; 23:32:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyingelephant

900 ytl n var ve bunu sana gerçekte hiç bir katkı sağlamayan bi oyun için mi yapıosun ? bence zevk almanın daha ucuz yolları da var tabi bu senin paran kendin bilirsin

Alıntıları Göster
    yazık etme 900 ytl az para değil...hele ki şu an oks ye hazırlanıyosan hiç düşünme bunları

• quote:

Orijinalden alıntı: flyingelephant

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: flyingelephant

Çok Doğru Dedin... Katılıyorum...Daha 8 e giden birisi için Baba parası yemek kolay tabi.. O 900 ytl'yi kendin çalış kazanda görelim...

• Baba parası yemiomki 1 sene boyunca elime geçen bütün paraları biriktirdim hem 900 ytl ninde hepsini harcamam yani bana lazım olan itemleri yapana kadar
  • quote:

Baba parası yemiomki 1 sene boyunca elime geçen bütün paraları biriktirdim hem 900 ytl ninde hepsini harcamam yani bana lazım olan itemleri yapana kadar
    quote:

Orjinalden alıntı: KiNgOfAsAs

Baba parası yemiomki 1 sene boyunca elime geçen bütün paraları biriktirdim hem 900 ytl ninde hepsini harcamam yani bana lazım olan itemleri yapana kadar

sana biriktirdiğin paraları kim verdi yoksa yollardan mı topladın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatksa

quote:

Alıntıları Göster
    dual rol, elf belt veya skeleton belt, +1pp veya +1bdn, dual +1eme veya +1re olmazsa se. bulursan al bunlardan

• quote:

Orijinalden alıntı: ZaBeaT

dual rol, elf belt veya skeleton belt, +1pp veya +1bdn, dual +1eme veya +1re olmazsa se. bulursan al bunlardan

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

o çocuk bnim okuldaki en ii arkım vede babası vefat etti

• quote:

Orijinalden alıntı: wgunfaithful

quote:

quote:

o çocuk bnim okuldaki en ii arkım vede babası vefat etti

Alıntıları Göster
    Kardeşim oyun bu ne yapdın oyuna para yatırılmaz oyun sadece oyundur..Git Elbise al,ayakkabı al yararı dokunan şeyleri al

• quote:

Orijinalden alıntı: shyzophrenica

Kardeşim oyun bu ne yapdın oyuna para yatırılmaz oyun sadece oyundur..Git Elbise al,ayakkabı al yararı dokunan şeyleri al

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: shyzophrenica

yada tanesi 100 ytl den 9 tane rus la 9 gün boyunca hayattan zevk al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JTapia -- 17 Nisan 2007; 22:22:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shyzophrenica

Alıntıları Göster
    Bak bence çok para yatırma bi oyun için değmez ama sen bilirsin tabi.. Ama bide şunu düşün 900ytl ye çok psikopat bi çar açtın ve sonra char hacklendi ne hissedersin işte bunu düşün bence ve alma derim yoksa bende dünden alıcam hayalimdeki itemleri ama şifre bile zor değişien bir oyuna güven olmaz derim biri senin çarı elinden alırsa kafayı yersin o zaman neyse yine de sen bilirsin tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: JTapia

quote:

Alıntıları Göster
    +1

• quote:

Agalar +8 dual shard dd 25 + 7 cihitin setli bi asas yapcam yanlız daha once asas kullanmadım ve unique takılar yapcam takılara karar veremedim skill dizilişinde ve takı seçimim de yardım edermisiniz 59 lvl andream charına yapyom itemleri server cypher

Al o parayla kız arkadaşını yemeğe götür, tabe hepsini harcma böğleliklede geleceğine yatırım yap...
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3alking

+1

Alıntıları Göster
    walla tüylerim diken diken oldu yapma kardes böyle 900 ytl az degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: 350Taner

Bak bence çok para yatırma bi oyun için değmez ama sen bilirsin tabi.. Ama bide şunu düşün 900ytl ye çok psikopat bi çar açtın ve sonra char hacklendi ne hissedersin işte bunu düşün bence ve alma derim yoksa bende dünden alıcam hayalimdeki itemleri ama şifre bile zor değişien bir oyuna güven olmaz derim biri senin çarı elinden alırsa kafayı yersin o zaman neyse yine de sen bilirsin tabi

Alıntıları Göster
    hani bi şarkı war ''seni görebildiğim yer rüyalar atık. deli diorlar bana ah bı ayrılık''
    bu da ya rüya görüyo ya da ziya xD

• quote:

Orijinalden alıntı: s3alking

+1

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

Kardeşim oyun bu ne yapdın oyuna para yatırılmaz oyun sadece oyundur..Git Elbise al, ayakkabı al yararı dokunan şeyleri al

katılıorm

• quote:

Orijinalden alıntı: JTapia

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: JTapia

quote:

Ha yaşa +1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.