Bildirim
ASAS takıları ve skill dizilişi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Dual +8 Shard
Biraz zor bulursun.Hayalindeki itemler heralde. -
knight a 900 ytl haricak param var oks var die simdi yapmiom -
forumu ara en az 100 tane topic çıakr skill dizlişi ve uniqe takılarla ilgiliquote:
Orijinalden alıntı: KiNgOfAsAs
knight a 900 ytl haricak param var oks var die simdi yapmiom -
900 ytl n var ve bunu sana gerçekte hiç bir katkı sağlamayan bi oyun için mi yapıosun ? bence zevk almanın daha ucuz yolları da var tabi bu senin paran kendin bilirsinquote:
knight a 900 ytl haricak param var oks var die simdi yapmiom
edit:yazım hatası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyingelephant -- 15 Nisan 2007; 23:32:44 > -
yazık etme 900 ytl az para değil...hele ki şu an oks ye hazırlanıyosan hiç düşünme bunlarıquote:
Orijinalden alıntı: flyingelephant
900 ytl n var ve bunu sana gerçekte hiç bir katkı sağlamayan bi oyun için mi yapıosun ? bence zevk almanın daha ucuz yolları da var tabi bu senin paran kendin bilirsin
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: flyingelephant
900 ytl n var ve bunu sana gerçekte hiç bir katkı sağlamayan bi oyun için mi yapıosun ? bence zevk almanın daha ucuz yolları da var tabi bu senin paran kendin bilirsin
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: flyingelephant
Çok Doğru Dedin... Katılıyorum...Daha 8 e giden birisi için Baba parası yemek kolay tabi.. O 900 ytl'yi kendin çalış kazanda görelim...
-
Baba parası yemiomki 1 sene boyunca elime geçen bütün paraları biriktirdim hem 900 ytl ninde hepsini harcamam yani bana lazım olan itemleri yapana kadar -
quote:
Baba parası yemiomki 1 sene boyunca elime geçen bütün paraları biriktirdim hem 900 ytl ninde hepsini harcamam yani bana lazım olan itemleri yapana kadarquote:
Orjinalden alıntı: KiNgOfAsAs
Baba parası yemiomki 1 sene boyunca elime geçen bütün paraları biriktirdim hem 900 ytl ninde hepsini harcamam yani bana lazım olan itemleri yapana kadar
sana biriktirdiğin paraları kim verdi yoksa yollardan mı topladın ? -
dual rol, elf belt veya skeleton belt, +1pp veya +1bdn, dual +1eme veya +1re olmazsa se. bulursan al bunlardanquote:
Orijinalden alıntı: hayatksaquote:
Baba parası yemiomki 1 sene boyunca elime geçen bütün paraları biriktirdim hem 900 ytl ninde hepsini harcamam yani bana lazım olan itemleri yapana kadar
sana biriktirdiğin paraları kim verdi yoksa yollardan mı topladın ?
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZaBeaT
dual rol, elf belt veya skeleton belt, +1pp veya +1bdn, dual +1eme veya +1re olmazsa se. bulursan al bunlardan
Alıntıları Gösterquote:
quote:
o çocuk bnim okuldaki en ii arkım vede babası vefat etti
-
Kardeşim oyun bu ne yapdın oyuna para yatırılmaz oyun sadece oyundur..Git Elbise al,ayakkabı al yararı dokunan şeyleri alquote:
Orijinalden alıntı: wgunfaithfulquote:
quote:
o çocuk bnim okuldaki en ii arkım vede babası vefat etti
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: shyzophrenica
Kardeşim oyun bu ne yapdın oyuna para yatırılmaz oyun sadece oyundur..Git Elbise al,ayakkabı al yararı dokunan şeyleri al
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: shyzophrenica
Kardeşim oyun bu ne yapdın oyuna para yatırılmaz oyun sadece oyundur..Git Elbise al,ayakkabı al yararı dokunan şeyleri al
yada tanesi 100 ytl den 9 tane rus la 9 gün boyunca hayattan zevk al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JTapia -- 17 Nisan 2007; 22:22:27 >
-
Bak bence çok para yatırma bi oyun için değmez ama sen bilirsin tabi.. Ama bide şunu düşün 900ytl ye çok psikopat bi çar açtın ve sonra char hacklendi ne hissedersin işte bunu düşün bence ve alma derim yoksa bende dünden alıcam hayalimdeki itemleri ama şifre bile zor değişien bir oyuna güven olmaz derim biri senin çarı elinden alırsa kafayı yersin o zaman neyse yine de sen bilirsin tabiquote:
Orijinalden alıntı: shyzophrenica
Alıntıları Göster
-
+1quote:
Orijinalden alıntı: JTapiaquote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Agalar +8 dual shard dd 25 + 7 cihitin setli bi asas yapcam yanlız daha once asas kullanmadım ve unique takılar yapcam takılara karar veremedim skill dizilişinde ve takı seçimim de yardım edermisiniz 59 lvl andream charına yapyom itemleri server cypher
Al o parayla kız arkadaşını yemeğe götür, tabe hepsini harcma böğleliklede geleceğine yatırım yap... -
walla tüylerim diken diken oldu yapma kardes böyle 900 ytl az degilquote:
Orijinalden alıntı: s3alking
+1
Alıntıları Göster -
hani bi şarkı war ''seni görebildiğim yer rüyalar atık. deli diorlar bana ah bı ayrılık''quote:
Orijinalden alıntı: 350Taner
Bak bence çok para yatırma bi oyun için değmez ama sen bilirsin tabi.. Ama bide şunu düşün 900ytl ye çok psikopat bi çar açtın ve sonra char hacklendi ne hissedersin işte bunu düşün bence ve alma derim yoksa bende dünden alıcam hayalimdeki itemleri ama şifre bile zor değişien bir oyuna güven olmaz derim biri senin çarı elinden alırsa kafayı yersin o zaman neyse yine de sen bilirsin tabi
Alıntıları Göster
bu da ya rüya görüyo ya da ziya xD
-
quote:
Orijinalden alıntı: s3alking
+1
Alıntıları Gösterquote:
quote:
quote:
Kardeşim oyun bu ne yapdın oyuna para yatırılmaz oyun sadece oyundur..Git Elbise al, ayakkabı al yararı dokunan şeyleri al
katılıorm
-
quote:
Orijinalden alıntı: JTapiaquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: JTapia
quote:
Ha yaşa +1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X