Şimdi Ara

asasıanlar bu soruya cevap verın lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sızce bı asasıan ıcın hp mı onemlıdır yoksa ap mı? buna ornek verıcek olursak hp1109 atack 1590 obur yandan hp 3000 atack 1080 sız ce hangısı daha ıyı

• up up pls cevap pls
  • lutfen up up bıseyler paylasmak ıstıyom sadece
  • atak tabiyki ama atak 2k oldumu hp ve defans a asılabilirsin
  • KS yapacam kalabalıkta dersen ap önemli.
    Ama yok ben vs de yenilmez olacam pk videolarındaki gibi 3vs1 4vs1 adam alacam dersen ap den ödün vermek zorundasın.
    ROL da 7 dex var sıradan bir dex bonusudur ancak deli gibi hp mana ve defans verdiği için paha biçilmezdir.
    Glass belt, iron belt, iron necklace bunların hiçbiri ap ne katkı sağlamaz ancak üst düzey her assassinde bulunması gerekir. İddian varsa sağlam olmalısın. Yok ben ks yapar kasarım np mi dersen ap ye asıl. Ancak unutma karşındakinde 0 DD 2100 AP 3k HP 750 defans olur sende 1000 ac 45 dd 4k hp olur ama ap 1400 kalır bu vs de ap si düşük olsada sağlam olan kazanır.
  • ardream icin ap ronark icin hp bence ardreamde 1500 buff sc si yada buff olunca 3 vs 1 4 vs 1 de bile birsey olmuyor ama ronarkda cok cok zor olur
  • tessekkurler arkadas lar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne HP ne AP...

Assassin için ve Warior için ilk öncelik defanstır. Sonra dengeli bir şekilde AP ve HP gelir. 1500 altindaki AP ile adam almak Assassin için zordur. Ama ben Archer olucam dersen ne defans ne HP, ilk hedef MAX AP olmalıdır...
  • sorduun soruyu biraz daha dengelesen mesela ap 1300 hp 2000+ felan yapabilirsen senin için ideal olur
    bide paper +7 yaparsın kalkanınıda basarsın hp +7

alırsın undyingini ortalıın .. korsun

sende 1100 hp olsun

defansına onem wermeksizin dd takmaksızın attacka abanırsan

istersen ap 2500 olsun tekte alırım ..

skillerini tamamemn kullanamadıktan sora ap onemsiz kalır

sole die biliriz

ap hp ve defansı oncelike gore sıralarsak

3/7 ap 2/7 hp 2/7 defans

bence bole assasin için bu benim gorusum dierlerine de saygı duyarım
  • andream için nasıl bi asas bu resimdeki 200 ac lı hali

• ap iyi ama bence kolay yatarsın..

300 ac olsa 633 defansın olacak ki scroll basarak 300 ac elde edebilirsin, ancak yeterli değil,

ama üstünde glass belt, iron belt gibi özel defans veren unique takıların varsa o zaman biraz idare eder.

ardreamda 1 vs 1 yapma şansın pek olmuyor genelde.. karuslar serverlarda daha güçlü diye herkes karus oluyor, bu nedenle ardreamda karuslar sürü halinde geziyolar :D ancak gece geç saatlerde oyuncu sayısı azalıyorda biraz pk keyfi yapabiliyorsun, bu nedenle düşük defansla çabuk yatırırlar seni..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiTRaLYöZ -- 27 Kasım 2006; 11:23:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiTRaLYöZ

ap iyi ama bence kolay yatarsın..

300 ac olsa 633 defansın olacak ki scroll basarak 300 ac elde edebilirsin, ancak yeterli değil,

ama üstünde glass belt, iron belt gibi özel defans veren unique takıların varsa o zaman biraz idare eder.

ardreamda 1 vs 1 yapma şansın pek olmuyor genelde.. karuslar serverlarda daha güçlü diye herkes karus oluyor, bu nedenle ardreamda karuslar sürü halinde geziyolar :D ancak gece geç saatlerde oyuncu sayısı azalıyorda biraz pk keyfi yapabiliyorsun, bu nedenle düşük defansla çabuk yatırırlar seni..

asaslarda hızlı olan kazanır az önce dies de 62 lwl full shelli elemana tek çektim nasılda artis konuşuyodu tek e gitti zavallı :D

• quote:

Orjinalden alıntı: mc_emrah

quote:

Orjinalden alıntı: MiTRaLYöZ

ap iyi ama bence kolay yatarsın..

asaslarda hızlı olan kazanır az önce dies de 62 lwl full shelli elemana tek çektim nasılda artis konuşuyodu tek e gitti zavallı :D

ADAM DA BUF VE AC YOKSA ELBETTE TEK ATABİLİRSİN.. KENDİNE SCROLL BASMIŞSIN VE RAKİPTE SCROL YOK TEK ATTIĞINDAN BELLİ..
    SENİN AP İYİ SAYILIR, AMA KARŞINDAKİ ADAMDA BUF VE AC OLSAYDI OYNAMAYI BİLEN BİRİSİ İSE ÖYLE KOLAY YATIRAMAZSIN.. AYRICA 800 VURDUĞUN ADAMA BAZEN 1500 DE VURABİLİYORSUN, DAMAGELER STANDART DEĞİL.. BEN ARENADA ÇOK DENEDİM, SHELLİ ADAMLARI BENDE YATIRIYORUM AMA OYUNUN GERÇEKLERİ CZ DİR..

• tabiki ap zaten asasinlerin ozelligi saldırıdan kacmadır daha hızlı oldukları için ataktan kacarlar o yuzden defansa fazla ihtiyacı yoktur
  • "hp1109 atack 1590" Rogue icin her zaman attack onemlidiR
  • Tabiki atak önemli.
  • abi artk defns biraz lazım cünkü item cılgınlığı var eskiden olsa plateli adam bile giderdi czye ap ii olrdu cünkü ama artk devir deişti hpde şart defansta sen yinede defans yaparkn apden fazla ödün verme yoksa sadece ölmezsn öldürmek imkansz gibi olr bu da bi rogue için anaya edilmiş küfr gibidr

• hp1109 atack 1590
  • hp ve defans ta önem li atak power de fakat ikisini de dengele...
  • Full Atack ol saglam kıyafetler giy defansında artsın hp o kadar da önemli degil. İsterse 5000 hpn olsun defansın olmazsa tek te yine alirlar.Yani şöyle düşün. Maliceli bir mageye atılan spike gibi düşün Biraz agır oldu ama gerçek bu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.