Şimdi oyun Tamamlanmasının %40 gibi bir bölümde Bitti Neden ?
Son olayda günümüze Döndüğümüzde Yanımızdaki sarışın Kızı bıçakladı ve Öldürdü Neden Yaptı ?
Sadece Bu 2 soruyu Merak ediyorum
Upp yardım
yokmu bilen hele bi yardım
quote:
Orijinalden alıntı: ZibidyGonzaLesxD
yok
quote:
Orijinalden alıntı: ParZ
quote:
yok
tamam
quote:
Şimdi oyun Tamamlanmasının %40 gibi bir bölümde Bitti Neden ?
Son olayda günümüze Döndüğümüzde Yanımızdaki sarışın Kızı bıçakladı ve Öldürdü Neden Yaptı ?
Sadece Bu 2 soruyu Merak ediyorum
Minerva vardı ya hani tanrılardan önce olanlar. Bizim Desmond elmaya dokununca bunlar bizim desmondla iletişime geçiyor ve o kızı öldürmek zorundasın yolumuzu tıkıyor diyor sende takır takır gidiyorsun saplıyorsun karnına(Humiliation).
Soruları bilmiyorum ama harika bir oyundur.
Görevleri belirtilen şekilde tamamlamamışsınız. Her görevde DNA'yı tam tamamlamak için belirtilen farklı şartlar oluyor. Bunlara uymayıp bodoslama giderseniz her görevin ancak %50'sini tamamlamış oluyorsunuz. Bir de satın almanız gereken dükkanları ve Roma'yı yeniden işa etmeniz için yaptırmanız lazım gelen surları, hisarları ve Romulus'un özel hırhını saymıyorum bile... Ayrıca bu kadar popüler bir oyunu nette araştırsanız sorularınıza cevap almak bir yana dursun, bir o kadar da farkında olmadığınız şey öğrenirsiniz.
Evet her seyi tamamlamamissin hop diye atlamissin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme