s.a arkadaşlar Assassin's Creed: Brotherhood tam ekran olmuyor son iki yüklediğim oyunda böyle yeni oyunları tam ekran yapamıyorum çözünürlük 1024 768 1280 1024 iki çözünürlüktede denedim alt enter tuşuyla alakalı deil... oyunda bununla ilgili ayarda yok kısacası 4:3 yapamıyorum ekranı
9800 gt ekran kartı var diğer oyunlar tam ekran oluyor
bu sorunu nasıl çözerim
ekran kartı kontrol panelıne gır enable gpu scalıng dıye secenek olcak o kutuyu tıkle (atı lerde oyle nvıdıalarda nasıl bılmıyorum)
quote:
Orijinalden alıntı: Destny
ekran kartı kontrol panelıne gır enable gpu scalıng dıye secenek olcak o kutuyu tıkle (atı lerde oyle nvıdıalarda nasıl bılmıyorum)
oyundayken alt entera bas
quote:
Orijinalden alıntı: _Purgatory_
oyundayken alt entera bas
Alıntıları Göster
hocam gpu scalıng diye birşey yok zaten nvidea control panelden nasıl ayarlanıyor bilen var mı
quote:
Orijinalden alıntı: vedat25617
hocam gpu scalıng diye birşey yok zaten nvidea control panelden nasıl ayarlanıyor bilen var mı
Alıntıları Göster
Kardeşim o sorun değil, bir ayarlama.
2. oyunda olduğu gibi directx 9'da ancak çalışabiliyor tam ekran. Ben de tam ekran olmuyor da şu gpu scaling'e bir bakayım. Sanırım sorun directx. Vista veya win7 kurun.
-Yanılıyor da olabilirim sorun ekran boyutundan da olabilir. 22 inç'de sorunsuz oynayan arkadaşlarım var.
quote:
Orijinalden alıntı: avatar78
Kardeşim o sorun değil, bir ayarlama.
2. oyunda olduğu gibi directx 9'da ancak çalışabiliyor tam ekran. Ben de tam ekran olmuyor da şu gpu scaling'e bir bakayım. Sanırım sorun directx. Vista veya win7 kurun.
-Yanılıyor da olabilirim sorun ekran boyutundan da olabilir. 22 inç'de sorunsuz oynayan arkadaşlarım var.
Alıntıları Göster
dırectx9 güncel bir şekilde kurulu yani drectx9 dan deil ekran boyutu 17 inç ekran 4:3 olmuyor bilenn biri var mı
quote:
dırectx9 güncel bir şekilde kurulu yani drectx9 dan deil ekran boyutu 17 inç ekran 4:3 olmuyor bilenn biri var mı
Alıntıları Göster
2.sinide tam ekran olmuyordu panel tv ye aktarınca tam ekran oluyor...
2.sinide tam ekran olmuyordu panel tv ye aktarınca tam ekran oluyor...
Alıntıları Göster
hafız boşuna uğraşma oyundayken alt entera bassana
quote:
Directx 11'de kendi 17" ekranımda çalıştırdım. Sorun ekran çözünürlüğü. 1366x768'de tam ekran oluyor ama 1280x1024'te 17" ekranlarda yarım ekran oluyor. Widescreen monitör lazım. O yüzden televizyonlarda tam ekran. Televizyona bağlayacağım da hdmi yok Tv'de
quote:
quote:
Directx 11'de kendi 17" ekranımda çalıştırdım. Sorun ekran çözünürlüğü. 1366x768'de tam ekran oluyor ama 1280x1024'te 17" ekranlarda yarım ekran oluyor. Widescreen monitör lazım. O yüzden televizyonlarda tam ekran. Televizyona bağlayacağım da hdmi yok Tv'de
Ben tv'de denememe rağmen sonuç alamadım. sadece 1366x768 ve 1920x1080 çözünürüklerinde tam ekran oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: action_figure
quote:
quote:
Ben tv'de denememe rağmen sonuç alamadım. sadece 1366x768 ve 1920x1080 çözünürüklerinde tam ekran oluyor.
Alıntıları Göster
çünkü 16:9 istiyor oyun.
quote:
çünkü 16:9 istiyor oyun.
Alıntıları Göster
Bende de olmuyor tam ekran. Çözünürlük yüksek olunca tam ekra oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Sercan Ç.
Arkadaşlar 17" ekran sahibi olanlar masaüstünde çözünürlüğü 1280x800 yapın, oyun içinde de aynı çözünürlüğü yapın. Yaklaşık tam ekran oluyor. Yine boşluklar var tabi baya azalmış halde ama.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sercan Ç.
Arkadaşlar 17" ekran sahibi olanlar masaüstünde çözünürlüğü 1280x800 yapın, oyun içinde de aynı çözünürlüğü yapın. Yaklaşık tam ekran oluyor. Yine boşluklar var tabi baya azalmış halde ama.
Alıntıları Göster
Bende de tam ekran değil ya nasıl düzelticez ?
quote:
Orijinalden alıntı: Cem095
Alıntıları Göster
Oyun FULL HD 1920x1080 göre hazırlanmış konsol port o yüzden 1280x1024 vb. 4:3 LCD lerde boşluk oluşur Tam ekran hali budur başka bir şey yapamazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
Oyun FULL HD 1920x1080 göre hazırlanmış konsol port o yüzden 1280x1024 vb. 4:3 LCD lerde boşluk oluşur Tam ekran hali budur başka bir şey yapamazsın.
Alıntıları Göster
bende oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: QUARESMA | 1903
Oyun bende böyle gözükmüyor zaten, directx9 kullanmamdan olsa gerek
Geniş ekran lcd lazım. 1920x1080 destekleyen. Yaza doğru almayı düşünüyorum bende.
Bu arada, vista'da bu oyunu oynasam shaderlar, textureler fark eder mi? Oyunun bazı yerlerinde kaplamalar o kadar iğrenç geliyor ki, bazı yerlerde de o kadar güzel geliyor ki dengeleniyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: QUARESMA | 1903
Oyun bende böyle gözükmüyor zaten, directx9 kullanmamdan olsa gerek
Geniş ekran lcd lazım. 1920x1080 destekleyen. Yaza doğru almayı düşünüyorum bende.
Bu arada, vista'da bu oyunu oynasam shaderlar, textureler fark eder mi? Oyunun bazı yerlerinde kaplamalar o kadar iğrenç geliyor ki, bazı yerlerde de o kadar güzel geliyor ki dengeleniyor
Alıntıları Göster
Çözdüm olayı arkadaşlar. Catalyst'ten son çözünürlüğü 1366x768 yapın, oyunda da onu seçin, oyun tam ekran oluyor
quote:
benimkide yarım ekrandı alt enter yaptım oldu teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: batugunner
quote:
benimkide yarım ekrandı alt enter yaptım oldu teşekkürler
Abi sağol düzeldi valla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme