Şimdi Ara

Asassine yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar Oyuna yeni basladım 1 hafta kadar oldu suan 48 lvl asasinim var 147 str ve full int yapmayı düşünüyorum ve 200m param var ama oyun hakkında neredeyse hic bir bilgim yok cogu kişi su an hicbirsey almamamı paranın bana 55 lvl de lazım olacagını soyluyor Bazıları tavende satılan eastern sage king setinin iyi oldugunu ve bu aralar hazır ucuzken almamın faydalı olacagını Bana 55 lvl de alacagım itemler konusunda yardımcı olurmusunuz sizce ne yapmalıyım yada ne almalıyım Tesukkerler ...

• Arkadaşım 55 Level'de Özel Balta vs şeyler İçin Para Lazım MeseLa VioLet Axe Şimdi oynamadığım için bilmiyorum ama önceden 100 m den aşğı zor bulurdum 100 m harcayabilirsin ama 100m kesinlikle kalsın özel silahlar için veya özel setler için Ayrıca Özel silahlar Str vs.. istemez
    Edit : Ben Bu Oyunu 2005 te oynamıştım :) ve o zamanlar cokk pahalıydı herşey :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Who Sighs -- 3 Aralık 2007; 19:24:03 >
  • vio axe +2 yada +3 al en fazla 35 m harcarsın bunlara
  • Tamam Vio Blade alınacak peki armor olarak ne onerirsiniz Corean set mi yoksa su tavernde satılna Eastern sage king Setinimi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsmoriendi

Tamam Vio Blade alınacak peki armor olarak ne onerirsiniz Corean set mi yoksa su tavernde satılna Eastern sage king Setinimi ?

sen 200m i nerden buldun bakem
  • Satın aldım Ama oyunu pek bilmedigim icin ne alıcagımı bilmiyorum suan +4 SAR Vio Blade ve +3 5D setim var bana oyun içinde yardımcı olurmusunuz buraya oyunda nicklerinizi yazın yada Mmelis'i Buddye ekleyin

Bu arada Clan arıyorum :P Çok şeymi istedim ne :)
  • pazar işine gir 200 m parayla pazarı bir kaç gün dolaş gör itemlerin fiyatlarını araştır hatta bilen arkadaşların varsa piyasa yapmana yardımcı olsunlar mal al sat paranı yükselt sonra git en baba itemlerin +4 lerini al sonrada git herkezleri doğra. Bu iş pazardan geçer anlayacağın .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.