Şimdi Ara

Ascend G301 ics 4.0 Huawei resmi sürüm (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
226
Cevap
7
Favori
19.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uc35tr

bende 2.3.6 döndüö. en stabil orjinali. bundaki sorunlara; konuşurken sesim karşı tarafa zor gidiyor hep şikayet ettiler. birde kısık çalıyor bir türlü sesini arttıramadım. 2-3 defa 2.3.6 dönüp bu romu yükledim. hep bu sorunları yaşadım

ses sorunu için trewdx açıklama yapmış. açıklama şöyle.

ro.config.ringtone_vol_adjust=true

Build prop dosyasında yukarıdaki satırın true değerini false olarak değiştirirseniz sorun halloluyor.

Rom tool box pro programında build prop tweak menüsü var ordan yapabilirsiniz veya es file manager programıyla buildprop dosyasını direk açarak ilgili satırı editleyebilirsiniz. Build prop dosyası sistem klasörünün ana dizinindedir.

isteyenler 4.0 romu kurabilir. bende suan 4.0 rom var. hiç bir sorunum yok. 2.3.6.rom 4.0 rom oldu. denemenizi tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: elestirmen28

quote:

bende 2.3.6 döndüö. en stabil orjinali. bundaki sorunlara; konuşurken sesim karşı tarafa zor gidiyor hep şikayet ettiler. birde kısık çalıyor bir türlü sesini arttıramadım. 2-3 defa 2.3.6 dönüp bu romu yükledim. hep bu sorunları yaşadım

Build prop dosyasında yukarıdaki satırın true değerini false olarak değiştirirseniz sorun halloluyor.

Rom tool box pro programında build prop tweak menüsü var ordan yapabilirsiniz veya es file manager programıyla buildprop dosyasını direk açarak ilgili satırı editleyebilirsiniz. Build prop dosyası sistem klasörünün ana dizinindedir.

isteyenler 4.0 romu kurabilir. bende suan 4.0 rom var. hiç bir sorunum yok. 2.3.6.rom 4.0 rom oldu. denemenizi tavsiye ederim

bu romda video çözünürlüğü kaç, ben b952 ww romunu yükledim video çözünürlüğü 640x480'e düşmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: classy

quote:

Orijinalden alıntı: elestirmen28

quote:

bu romda video çözünürlüğü kaç, ben b952 ww romunu yükledim video çözünürlüğü 640x480'e düşmüş.

4.0 rom var bende. 640x480 videoda .
    2.3.6 rom da kactı video cözunurlugu

• 800×480
  • quote:

Orijinalden alıntı: selates

800×480

Bu konuda bişey diyeyeceğim. Nasıl değiştirileceğini bilemiyorum. Bende de 640x480 çözünürlük. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olacaktır.
  • Bu romda demekki böyle bir çözünürlük var. 3. Parti kamera uygulamalarıyla 720p kayıt oluyodu galiba.

Ben çok kamera kullanan biri değilim fazla onemli değil benim.için ama şoyle birsey var.

ro.config.hw_camera_hdr=true

Yukaridaki satır build propta nrmalde false. Siz bunu true yani yukarıdaki gibi yapıp bi deneyin. Sanki kamera kalitesi artıyormuş gibi yada bana öyle geliyor. Ama denemekte fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuana kadar kullanmış olduğun romların en stabili hangisi paylaşırsan istifade etmiş oluruz.
    ben daha önce kitkatı yükledim memnun kalmamıştım aşırı ısınma ve kasma sorunu oluşuyordu.
    şuan 4.0.3 rom kullanıyorum onda da ses kısıklığı ve hata bildirimlerini çok alıyorum.

• Merhabalar, diğer romları hiç denemeden trewdx arkadaşımızın verdiği romu telefona kurdum, şu an için gayet kullanışlı ve akıcı telefon şu anda telefon oldu, bence herkes gönül rahatlığı ile yükleyebilir bence, saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozeldemir -- 3 Nisan 2014; 21:27:07 >
  • ARKADAŞIM BEN 109808 ROMLARDAN GERÇEKTEN SIKILDIM SÜREKLİ HATA VE EKSİKLER
    AYRICA GÖRSELLERİNDE DE BİR GELİŞME YOK.

DOWNGRADE TO GB:http://www.solidfile...m/d/e208f49ff9/
    UPGRADE TO ICS:http://www.solidfile...m/d/7d1f753ecb/

BEN UPGRADE DOSYASI İLE ROM YÜKLER GİBİ BASEBAND 2030 DÖNDÜM

NE KADAR 2030 BASE Lİ G300 ROMLARI VARSA KURDUM YİNE (U8815-U8818)

S4 STİL 4.0.3 STABİL HARİKA U8815-S3-V2.1 -Bruno_V4.1 198MB

http://www.modaco.com/topic/361324-ics404-baidu-cloud-rom-beta-v44-english-2014-02-24/
    IOS-İCS-MIUI KARIŞIMI 4.0.4 STABİL İNGİLİZCE (MORELOCALE2 İLE KERNEL TÜRKÇE OLUYOR ANCAK CUSTOM BÖLÜMÜ KOMPLE İNGİLİZCE) TÜM APKLAR VE ROM İLE İLGİLİ ZENGİN TEMA İMKANI SUNUYOR. BAİDU WEB DEN.
    BEN ŞUAN BUNU KULLANIYORUM. HİÇ BU TARZ ROM KULLANMADIYSANIZ FARKI GÖRÜRSÜNÜZ. ALIŞANA KADAR İNGİLİZCE ROM BAŞTA ZOR GELİR AMA ANDROİD ROM MANTIĞI HEP AYNI GÜNCELLEME GELEBİLİR.
    BaiduCloudROMstableV5-1 187MB.

http://www.modaco.com/topic/363788-romjb-miuiv5-3816-geno-build-mod-multilang-412/
    miuiandroid_multi_u8818_4.1.24_jb-4.1 243MB DENEDİM . ROM FULL TÜRKÇE GÖRSEL BİR HARİKA ANCAK WEB STABİL DEĞİLDİ.

miui_v5_u8815_3.8.16_multilang 240MB
    YENİ İNDİRDİM DENEMEDİM WEB SAYFASINDA NARKOMAN88 GÜNCELLENDİĞİNİ DÜZELTMELER YAPILDIĞINI YAZIYOR.

ŞİMDİLİK BUNLARA BİR BAK İSTERSEN. AMA GERÇEKTEN ŞUNU İTİRAF EDEYİM ÇİN MERKEZLİ ROMLAR BİR HARİKA İÇERİKLERİ ŞAŞIRTIYOR CYANOGENMOD ROMLARINA BAKINCA.

• paylaşımın için teşekkürler üstteki mesajda paylaştığım gibi dün itibariyle Kitkat 4.4.2 ultra rom'u kurdum belirgin bir sıkıntısı olmamakla birlikte sanki ara ara şebeke sorunu çıkyor. bakalım bir kaç gün daha bu dursun da sonra düşünürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahir07 -- 2 Nisan 2014; 16:18:58 >
  • arkadaslar trewdx 4.0.3 romunu kurdum hicbir sıkıntı yasamayorum, yalniz arama yaparken ve cagri geldiginde ekran karariyor ve power ve ses tusuna basmama ragmen ekran isigi gelmiyor, buna bi cözüm bulabilir miyiz, tesk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozeldemir -- 3 Nisan 2014; 21:28:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeldemir

arkadaslar trewdx 4.0.3 romunu kurdum hicbir sıkıntı yasamayorum, yalniz arama yaparken ve cagri geldiginde ekran karariyor ve power ve ses tusuna basmama ragmen ekran isigi gelmiyor, buna bi cözüm bulabilir miyiz, tesk.

Hocam telefonun özelliği o şekilde, yüzüne dayadığında yanlışlıkla tuşa basılmasın diye sensor ekranı kapatıyor. Ama yüzünden uzaklaştırınca ekranın yeniden açılması lazım. Şimdi denedim bende dedigim gibi çalışıyor. Üstteki huwae yazısının sağ tarafında sensör biraz silmeyi bibdene, olmadı build probtan tamamen o özelliği kapatabilirsin. Proximity sensor satırı olcak onun degeri 1 se 0 true ysa false olarak değiştirirsen iptal olur. Artik ekran kararmaz. Room tool box programında build prob editleme kısmı var.

• tesekkurler,ancak düzelmedi. galiba sensör arızali, ancak bunun dışında rom başarili ve emegin icin tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozeldemir -- 4 Nisan 2014; 21:34:54 >
  • Bu romu kurdum telefon güzel çalışıyordu fakat telefon bir anda kapandı ve açılmıyor. İşin garip tarafı ses açma ve power tuşuyla da çalışmıyor. Telefonu şarza taktığımda veya power tuşuna bastığımda ekranda huawei logosu geliyor ve kapalıyken şarz olur gibi pil işareti geliyor. Garantiye göndermek istemiyorum çünkü mutlaka bir şekil açıp telefon numaralarımı almam lazım. Bir yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Bu romu kurdum telefon güzel çalışıyordu fakat telefon bir anda kapandı ve açılmıyor. İşin garip tarafı ses açma ve power tuşuyla da çalışmıyor. Telefonu şarza taktığımda veya power tuşuna bastığımda ekranda huawei logosu geliyor ve kapalıyken şarz olur gibi pil işareti geliyor. Garantiye göndermek istemiyorum çünkü mutlaka bir şekil açıp telefon numaralarımı almam lazım. Bir yardımcı olursanız sevinirim...

Hocam anlattiklarinizi okudum ama böyle bir sorunla daha once karsilasmadim maalesef.Pili cikarip bir 2 dakka bekleyip tekrar denedinizmi. Telefonu bilgisayara baglayip rehbere ulasmayi denedinizmi. Yada hicbiri olmazsa onyukleme moduna alip ( ses kisma+power) bilgisyardan ilk yaptigimiz recovery islemini yapin tekrardan. Sonra yama recoveryi tekrar kurarsiniz. Yine acilmasza ama recovery ekrani gelirse en azindan romu wipe islemlerini yapmadan oldugu gibi kurarsaniz eski bilgileriniz kaybolmadan yenidwn yuklenmis olur cihaz. Bunlar geliyor simdilik aklima.,

Ekleme; ses acma power tuslarina uzun sure basili tutun, ayrica cihaz kapaliyken pil cikarip taktiktan sonra yapmayi deneyin. Bendede bazen tutkluk yapabiliyor, girmiyor recowery e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trewdx -- 26 Haziran 2014; 18:30:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Hocam detaylı cevabınız için teşekkür ederim. Bataryayı çıkarıp denedim yemedi. Uzun basmaları da denedim olmadı. Bende soruna hayret ettim çünkü usbden bağlıyorum telefona huawei logosundan sonra şarz olma pili geliyor ekrana doluyor. Ses açma artı power deniyorum o şekil yapınca garip bir şekilde şarz dolma pili geliyor. Rom atma olayına giremiyorum çünkü bilgilerin kaybolmasından korkuyorum. Bu wipe işlemi dediğiniz nasıl yapılır? Nasıl yapacağımız hakkında bir link varmı?
  • Arkadaşlar bi telefon 100 tl de olsa yazılım desteğinden mahrum olmamalı. Uçmasını beklemiyorsun ama stabil olsun yeter. Avrupadakinin aldığı son yazılımı almaya hakkınız var.

Heleki yeni olmayan modellerin artık yazılımının tamamen stabil ve olgun olması gerek.

Belki şu anda ciddi bir başlangıcımız yok ama zamanla olacak. Uygun görenleri huawei yazılım mağdurlarına bekleriz.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93218850

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Hocam detaylı cevabınız için teşekkür ederim. Bataryayı çıkarıp denedim yemedi. Uzun basmaları da denedim olmadı. Bende soruna hayret ettim çünkü usbden bağlıyorum telefona huawei logosundan sonra şarz olma pili geliyor ekrana doluyor. Ses açma artı power deniyorum o şekil yapınca garip bir şekilde şarz dolma pili geliyor. Rom atma olayına giremiyorum çünkü bilgilerin kaybolmasından korkuyorum. Bu wipe işlemi dediğiniz nasıl yapılır? Nasıl yapacağımız hakkında bir link varmı?

Hocam wipe dedigim ses acma power isleminden sonra recovery ekrani geliyor ordan yapiliyor ama özellikle yapmayin dedim yoksa ne var ne yoksa silinir. Rom yukleme anlatiminda mesajin ilk kisminda anlattiklarimi yapiarsaniz bir sorun olmaz. Eger recoweryi menusunu getirebilirsniz ordan hic wipe felan yapmadan romu kurarsaniz bilgileriniz kaybolmaz merak etmeyin. Eski datalar oldugu gibi kalir.

Ben tekrardan alatayim yapacaklarinizi.

Telefonun bataryayi cikarip bekletin biraz sonra takip ses kisma power tuslarina basili tutun 15 sn. Huawei logosunda takili kalcak. Eger oyleyse telefonu bilgisayara baglayip flas recovery dosyasini yukleyin. İslem basarili olursa recowery menusune girebilirsiniz artik ordan ilk mesajimda belirttigim yama recovery dosyasini bulup
    kurun. Bu islemden sonra telefonu acmayi dneyin buyuk ihtimalle acilacak, eger olmazsa recoverye girip romu kurun tekrardan.

• Çok teşekkürler hocam bilgilerim silinmezse çok mutlu olacağım. Cevap verdiğiniz için çok saolun. Uygulayıp sonucu yazacağım. Burdan tüm arkadaşlara tavsiye haftada bir rehberinizi Sd karta kaydedin. Selamlar. Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 26 Haziran 2014; 20:33:56 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.