Şimdi Ara

Ascend G301 ics 4.0 Huawei resmi sürüm (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
7
Favori
19.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeş bu 20 inci deneyişim ama bu ekranı bir türlü geçemedim. recovery zipteki en alttakı dosyayı calıstırıyorum, dos ekranı acılıyor ama öylece kalıyor ...
     Ascend G301 ics 4.0 Huawei resmi sürüm
  • Hocam USB hata ayiklama modu var tam hatirlamiyorum ama aktifse pasif yap pasifse aktif yap, telefonu görmüyor o yüzden. Bu islemi yapinca görecektir.

Yinedw olmazsa üstteki dosyalaridabcalistir onlardan biri telefonun driveri. But sekilde bi dene olur buyuk ihtimalle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum öncelikle eline sağlık. Ancak ben de henüz halledemedim işimi. Sorunu bir türlü çözemedim. Install zip from sd cart kısmına geliyorum bir arkadaşın dediği gibi yalnızca şapka simgesi var. Bahsettiğin şekilde ev tuşuna basıyorum titreşim geliyor algılıyor ama tık yok. Bu seviyede kalıyorum hep. Bir el atsan çok sevinirim.
  • trewdx kullanıcısına yanıt
    Dostum öncelikle eline sağlık. Ancak ben de henüz halledemedim işimi. Sorunu bir türlü çözemedim. Install zip from sd cart kısmına geliyorum bir arkadaşın dediği gibi yalnızca şapka simgesi var. Bahsettiğin şekilde ev tuşuna basıyorum titreşim geliyor algılıyor ama tık yok. Bu seviyede kalıyorum hep. Bir el atsan çok sevinirim.
  • Take a bread T kullanıcısına yanıt
    Hocam tam anlamadim ama download dosyalarini oldugu gibi hafiza kartina kopyaliyosunuz demi. Sonra install sdcard kismindan hafiza kartina girip gerekli dosyalri sirasiyla yukleyin.

Suan recovery menus aklimda degil az sonra recoverye girip bir daha bakayim.

Hocam simdi recovery menusune girdim. Internal storage ve sdcard secenekleri var. Onlardan sdcard plans girin. Bir ihtimal cihaz sdcarti gormuyor olabilir.

Dostum maalesef hiçbirini alt seçeneği yok. Yani hangisine tıklarsam tıklayım yalnızca şapkalı simge oluyor. Herhangi bir şey çıksa yükleyim uğraşayım falan ama hiçbir şey yok deliricem. Telefon kartı görüyor hiçbir sorun yok. Anlayamadım sadece recovery menüsündeyken mi görmüyor noluyor? nasıl çözebilirim çok sinirim bozuldu. Bu olayın daha önceden root etmemle bir alakası var mıdır sence? 2.3.6'da tel şu anda. Arkadaşım root olmamış dedi gerçi superuser yoktu çünkü. Kurdum bir şey denetti bana uyarı almadım o zaman root olmamıştır dedi. Ancak ben root ederken forumda superuser ın çıkması gerekmez tarzında bir şey okumuştum. Telefonum açılırken asced yazmıyor mesela android yazıyor. Root olduğunu düşünüyorum. Her neyse uzattım. Bunları bilgin olsun diye dedim belki bir alakası vardır.
    Hocam bende anlayamadim durumu. Acaba ilk recovery menusunu kuramadinizmi. Eger kurduysaniz basarili olduysa turuncu renkli recovery menusu gelmesi lazim. Ondan sonra gerekli islemlere devam edebilmeniz lazim.

Dostum olay şu: işlemi yaptık usb kablosunu çektik. Telefonu ses açma tuşu ve güç tuşuna basarak açtık menu geldi mi geldi. İşte burada install zip from sd diyorum hiçbir şey yok yalnızca o şapka simgesi. Burayı aşamıyorum dostum.
    Hocam bir kac ekran.görüntüsü koyabilirmisin. Bide öyle bakalim.

dostum olayı çözdüm dosyaları da buldum ama yeni bir sorunumuz var. Yama dosyasını (upradge b95) kurarken hata alıyorum. yükleme iptal edildi diyor. installation abroted. Şunu da bi çözsek bugün yükleyim artık şunu.
    Hocam buyuk ihtimalle bootloader kilidini kiramiyorsun cihazin. Cihazda usb hata ayiklama diye bir yer olcakti. Tam hatirlamiyorum ama onun yaninda tik varsa yani isaretliyse o tiki kaldir, yok eger tik yoksa isaretle, yani hangi haldeyse tersine cevir. O islemden sonra ses kisma power tuslariyla cihazi acip bilgisyara baglayip gerekli islemleri tekrar yapmayi dene.

Bu sekilde olacaktir. Bu islemden sonra recovery menusu turuncu olcak ondan sonra yama recovery yuklenecek yeniden.baslatilip rom vs yuklenecek.

• Bir kaç rom denedim ama en iyi en stabili 2.3.6 olan orijinali çıktı. Telefonu 3 tane yedek ekran koruyucu ile kullanıyordum ama sürekli cepte anahtar para çiziyordu. Sonra kılıfı, ekran koruyucularını çıkardım telefonun ekranında bir tane çizik olmaz mı? Hayret ettim. Sanırım ekrana gorilla glass koymuşlar. Telefonun açma kapama tuşu biraz hassaslığını yitirdi. Baya bir kuvvetli basmak gerekiyor. Telefonun rehberine girince inanılmaz bir kasma var. Bir bakıyorsun telefon fena stabil tıkır tıkır çalışıyor bir bakıyorsun zor oynuyor, inanılmaz yavaş. Telefonu garantiye göndersemmi diye düşünmüyor değilim? Whatsapp dışında uygulama yüklü değil telefonda facebook bile yok. Sizde durumlar nasıl?
  • hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    Ayni durum benim basimada geldi. 6-7 ay ustundeki kotu ekran koruyucuyla kullandiktan sonra cikardim bende ayni dediginiz gibi o gunden beri tek cizik yok.

Ben konudaki ics 4.0 romunu kullaniyorum. Gereksiz olan herseyi sildim bayada bir optimizasyon yaptim, google in son guncellemeleriyle birlikte yalan olmasin 2bin liralik cihazlar gibi yag gibi akiyor cihaz.

Arka planda calisan birseyler vardir muhakkak. Birde recoveryden wipe cache ve wipe dalvik cache yapmanin inanilmaz faydadi oluyor cihaza.

• Dostum bu 4.0ı yükledim bu arkaplanı yağmurlu gibi tema, yeşilli dimi? Yanlış hatırlamıyorsam. Bunu yükledim ama telefon ikide bir reset atıyordu kendi kendine. Tekrar orjinale döndüm. ,

Arkaplanda çalışan ne uygulama olabilir ki ya? Whatsapptan başka hiçbir şey yüklü değil bende ona şaşırıyorum.

Birde recoveryden wipe cache ve wipe dalvik cache yapmanin inanilmaz faydadi oluyor cihaza. Bu işlem nedir hocam? Eğer öyle yağ mağ oluyorsa hemen deneyim. Sıkıldım bu ara telefon arayışına girdim. rehbere bile girememek, donmalardan.

Birde sizde hangi uygulamalar yüklü yağ gibi akarken.
    Bende cok uygulama yuklu ama oyle arka planda surekli calisacak telefonu mesgul edecek birsey yok bende. Sadece bir oyun yuklu surekli bildirim felan veren oda yormuyor cihazi.

Ses acma power tuslarina ayni anda basinca recovery menusu acilir. Ordan wipe cache kismina gelip onaylanacak. Ayni islemi wipe dalvik cache icinde yapin. Twlefon bayaa bir serilesir. Telefon kullandikca siser dosyalar birikir bu islemlerle o gereksiz yigin dosyalardan kurtulursunuz. Telefon rahatlar.

• Şu an telefonuma tekrar baktım. Yüklü uygulamalar el feneri, whatsapp, n11. Başka hiçbir şey yok. Arkaplanda ne çalışıyor hayret. Root explorerla gereksiz tüm uygulamaları zaten kaldırdım. Bu ses açma kapamayı yeni yazılım atarken yapıyoruz değil mi?
    Evet rom yuklerken girilen menü. Hocam o dedigim islemleri yap baya hizlanacakyir cihaz.

• Eyvallah dostum. Direk senin resmi 4.0ı kuracağım. Ardına da o dediğin işlemleri yapacağım sonucu burdan yazarım. Eyvallah yardımların için.
    Rica ederim hocam. Bir sorun olursa burdayim gene.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.