Şimdi Ara

Ascend G301 ics 4.0 Huawei resmi sürüm (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
7
Favori
19.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum yine aynı... Ayrıca bilinmeyen uygulamaları yükle seçeneğini de işaretledim uygulama ayarlarından belki sebep o olabilir diye ancak yine iptal ediyor yüklemeyi. Napıcam ben nasıl kurucam bu ics'yi :(
  • Take a bread T kullanıcısına yanıt
    Hocam biyuk ihtimalle ilk islemi yapamiyorsun. Ses kisma ve power tuslariyla acarak telefonun huawei logosunda kaldigindan emin ol. Sonra bilgisayara baglayip telefonun bulundugu onayini al. Eger herhangi bir uyari vermiyorsa recivery dosyasindaki diger dosyalarida calistir, onlardan biri telefonun driveri olmasi lazim bilgisayarin telefonu gorebilmesi icin. Sonra recovery dosyasindaki run me dosyasini calistir, gelen dos penceresinde herhangi bir tusa bas 10 saniye yukleme yapcak 6 kusur mb dosya write diye uyari vercwk. Sonra dos penceresini kapat. Telefonun bataryayi cikar tak. Ses acma power tuslariyla telefonu ac turuncu renkli recovery menusu gelecek. Ordan install sd card kismina gel hafiza kartina attigin yama recovery dosyasini bul yukle. Recovery yeniden baslat. (Bataryayi cikar tak yapsanda olur)
    Sonra recoverye tekrar gir bu sefer mavi renkli olcak recovery. İnstall sdcard kismindan rom dosyadini bul yukle. Bu kadar. Sen buyuk ihtimallle ilk bilgisayara baglanan yerde bir sikinti yasiyorsun adimlari dikkatli bir sekilde tekrar kontrol et bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• trewdx kullanıcısına yanıt
    Olmuyor olmuyor olmuyor. KAfayı yicem. Telefonu görüyor bilgisayar eminim. Ama yine de diğer dosyaları da çalıştırdım. Turuncu menuye geldim dosyayı buldum ama yok yükleme iptal edildi diyor yine deliricem sebebi ne bunun.
    Hocam emin olalim. Turuncu recoveryde yama recovery dosyasini yukluyorsunuz demi. Eger oyleyse ve yuklenmiyorsa indirme linkinden dosyayi tekerar indirip oyle dwneyin. Dosya bozulmus olabilir.

Tekrar emin olmak icin indirdiginiz dosyayi zipten cikarmadan indirdiginiz haliyle sdcarda kopyalayacaksiniz.

• Aynen öyle dostum turuncu menude yama dosyasını yüklemeye çalışıyorum. Dosyaları indirdiğimde zip içinde değillerdi bu yüzden görmüyordu ben zipledim attım görüyor ancak kuramıyorum işte.

Yama dosyası bu: Upgrade-B952.zip değil mi emin olalım artık her şeye tekrardan bakıyorum. Bu dosyayı kuramıyorum hata veriyor iptal edildi diyor.
    hata verdi pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take a bread -- 27 Ekim 2014; 19:28:57 >
    Evet hocan dosya o. Bende ibdiriyorum simdi. Dosya kaynaginda bozulmami oldu bakalim bir.

Bekliyorum dostum. Seni de uğraştırıyorum ama çok sağ ol.
    Hocam indirdim bir sikinti yok. Zipli halde indi. İnen dosyayi hic ellemeden sdcarta kopyalayip yeniden kurmayi deneyin. Olacaktir bu sefer

Kebdimi alintilamisim yanlislikla.

Dostum ben indiriyorum exe olarak iniyor. Allah Allah ya. Bana atsan sen dosayaları nasıl olur?
    Olurda nasil.atayim

• Mesaj attım dostum.
  • Mesaj attım dostum.
  • Dostum konuştuğumuz gibi hallettim şu an. Çok güzel anlatmışsın tıkır tıkır yaptım. Cihaz kendine geldi umarım böyle devam eder. Çok teşekkürler. Eyvallah
  • hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Güle güle kullan.

ve take a bread gururla sunar :D

Dostum senin de yardımınla olayı çözdüm ve kurulumu yaptım Allah razı olsun :) Hızı da gayet iyi. Vodafone yazısı ve gereksiz birkaç programı da kaldırdım mı on numara olur bu :)
    Baya ugrastin.ama sonunda kurdun. Helal oksun valla. Gule gule kullan. 2.3.6 la farkini hissedersin.zaten.

Eyvallah dostum :)

Bu uygulamaları kaldırmak için direkt root explorer ı kursam olmaz mı? Ordan silemez miyim vodafone animasyonunu da?
    Olur hocam.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.