Şimdi Ara

Aşçıyım soruları alıyım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arda türkmen ile tanıştıniz mi kendisi nasıl biri kibirli ve çok aksi biri olduğu söyleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirketdestek

Yemeklere şap katma gerçek mi ve hangi kurumlarda katılıyor

Yok abi ya ben okadar eski usta degilim bilmem 1990 yillarda yaparlarmi ben hep asker yaparlar diye duyarimda hikaye , ben hic oyle bise duymadim yapan ustamda gormesim bilmedim, isyeri boylw bise istemezsi yapmaz adam kendi ayagina sikar ben gizlinyapsam beni dava eder ve isten kovar

• Abi bu üniversitede egitim nasıl işliyor bilmiyorum da mesela yemek yapacaksınız diyelim malzemeleri kendiniz mi alıyordunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rui Costa

Abi bu üniversitede egitim nasıl işliyor bilmiyorum da mesela yemek yapacaksınız diyelim malzemeleri kendiniz mi alıyordunuz ?

Ozel unilerde okula verdigin disinsa malzemeye para veriyorun ,ev odevleribde her bolumde var boyle bise ama biliyorsun, okanda okuyan arkadaslarimdan duymustum evde kek pasta yapip okula gittiklerini ama devamli olmaz bu , ekipman onemli cogu ogrenci ogrenxi evinde kaliyo bi tane kitchenaid 1.5 milyar , cok abarti verilmez odevler, zaten okulun mutfagina gidin bakin buyuk mu got kadar mi , bazilaro 10 kisi kapasiteli oluyor bi cacik yapamazsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimUltimate -- 29 Ağustos 2015; 17:47:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuriyama Mirai

Arda türkmen ile tanıştıniz mi kendisi nasıl biri kibirli ve çok aksi biri olduğu söyleniyor

Tanistim , oyle biri degildi tanistigimda . Restorantina gittim hatta orda gordum merabalastik ascilar mutfakta bi uyuz olur oda is ciksin diye dikkatli davranir disarda goremezsin, benim hocam abim korhab sef mutfakta nazzi subayi gibiydi ama disarda pamuk, zaten disarda egoli kibirli insandan her zaman uzak durcan egolu insanla hic yasanmaz her zaman asciysa bide o mutfak alanindan kurtulamamistir ona sef demek usta demek simartmistir

• senin seviyende biri yurt dışında kolayca aşçı olabilir mi? düşündün mü yurt dışını?
  • En iyi menemeni nasıl yaparım?
  • Zevkli bir meslek mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.