Şimdi Ara

Aşçıyım soruları alıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Üniversite mezunu hemde akademik okul çıkışlı bir aşçıyım,4 yıldırda sektordeyim,varsa sorularınız bütün içtenlikle en doğal şekilde cevaplamak isterim..

    Örnek olarak misal yemek yaparken yemeklere tukurumusunuz sorusuna kadar :)



  • Nerede aşçılık yapıyorsunuz? Aldığınız para tatmin ediyormu yoksa birgün bırakırım diyormusunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calisma sartlarindan bahseder misiniz memnun musunuz ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @AvriL<3

    merhaba bağdat caddesinde olan bir cafe çalışıyorum,2000 tl maaş alıyorum haftalık 60 ile 100 lira arası tip alıyorum,garsonların topladıgı tipe görede değişiyor haftalık tipim,bigün bırakırım diyorum cunku piyasada alaylı çok anlaşmak zor,herkes birşeyler biliyor bazen yeter artık ya hamalmıyım diyesiniz geliyor:)



    @Pi10 daha önce happymoonsta çalışıyordum orda 10 saati suan 9 saat çalışıyorum,memur gibi değilsiniz malesef,bazı yerler 12 saat dıyor ama one görede maaş veriyorlar
  • Gastronomi mi okudunuz ? Keşke okumasaydım ve en kısa sürede işe hayatına girseydim dediğiniz oldu mu ? Yani okuduğunuz için pişman mısınız.
  • Yemeklere tükürür müsün?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani aşçılar 5000-6000 alıyor diyorlar ya
    ne kadar doğru ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eczacıyım soruları alayım ??
    10 yıl önce açıldı
    Avukatım soruları alayım.
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Naber?
  • Yere düşen tencereleri ne yapıyorsununuz?
  • direk meslek olarak değil de hobi olarak ilerletsek aşçılığı olmaz mı ? bunu hep merak etmişimdir. hobiden kastım gerekli kurslara giderek belge almak ve çalışabilecek düzeye gelmek.
  • @croweN Pişmanım,cunku okul bana teorik manada birşeyler kattı detaya gırmıcem asıl amacınızın çok dışında sonucta aşçısınız yanı,akademik olarak gittiğimde daha verimli oldu,okulun avantajı diplomalı olmak ve iş ımkanı bulmak daha kolay.

    @PeerNet* Valla daha hiç tükürmedik tükürmemde ilerdede pek hoş bişe değil ya :)

    @KraL_15 Marriotun aşçıbaşısı 5000 Tl alıyor e normal,ben 2000 lira alıyorum cafe aşçısıyım ordan hesap yapabilirsiniz,10000 dolar alanda var memlekette,doğru yanı bu abartılan paralar ama herkes işe başladıgında oyle buyuk paralar alması ımkansız işe başlıyan yenı bırı maksımım 1500 ile başlar

    @blkgrff32 e yıkılıyorsun su tutup,tencere pek düşmez yere genelde ocak ustunde ama bıçak dustugunde sabunlarım hemen su ıle.

    @Lan olum lan olur MSA,USLA,DOORS AKADEMİSİ bunlar bu amaçlı okullar,hobi olarak guzel ama ona gorede bi hayatın olucak işte ne biliyim workshoplara katılcan eğitim alıcan bunlar hep çalışan insaları zorlıyan şeyler ama olur neden olmasın




  • Yaşım 34 aşçılık sevdiğim bir meslek bir yerden başlasam geç sayılır mı.
    Birgün olurmuyum bilmiyorum ama tek yapmak istediğim meslek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

    Yaşım 34 aşçılık sevdiğim bir meslek bir yerden başlasam geç sayılır mı.
    Birgün olurmuyum bilmiyorum ama tek yapmak istediğim meslek

    Benden yaşça buyuksunuz söyle bir ornek veriyim,adınız Ali olsun bende sizin ustanızım,şimdi mesleğin yaşı olmaz hiç bir zaman ben gencim daha ama benden yaşça buyuk ınsanlara konumundan dolayı emir veriyorum,bu şahsi bişe değil ama emir vermem neyse..

    size gelip Ali Abi demem işte,Ali Ustada diyemem size Ali derim,meslege gırdınız çıraksınız,Ali sunu yap Alı bana muz getir,Ali tezgahı sil,Ali yemegi yap ben sigara içicem ,Ali sıgara içmeye çıkabilirsin,Ali sen çıkabilirsin yanı anladınız mı biraz pis bi meslek aslında heryer dedıgım gıbı değil ama çogu yer boyle,çok var 30 yaşından sonra meslege gıren ama deli işi gibi,garsonu ayrı dert alaylısı ayrı der,insanı çok yıpratıyor,ınanın kı yapmak ıstemıyorum ama suankı konumum çok rahat demek istediğim 34 yaşınızdan sonra bu meslegı tercih etmeyin kesinlikle




  • yasim 17 asci olmak istiyorum onerir misiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden 2000 talim ediyorsun. ufak bi yer açsan, elinde yaatkınsa o parayı çok rahat kazanabilirsin
  • Hocam Özyeğin Üniversitesi'nin Le Cordon Blue ile anlaşması varmış. İş yapar mı sizce ?
  • @QmmeR Canım kardeşim , doktor olucam de o yaşında onuda öneririm,bu senın ılerıde cocuguna karına bakacagın bir iş,istersen çöpçü ol ama en ıyısı ol,meslegın zorlugu ayakta çalışmak buda ılerde rahatsızlık verır bedene,çalışma saatlerı uzun ve çalışcak guzel yerlerın az olması,bunları dikkate al meslegını dogru seç

    @No Meaning Para lazım bu dedıklerın ıcın,şuanlık bankadan kredı çekmek mantıksız geliyor

    @DeathDoctor Bir arkadaşım okuyor Özyeğinde cafeye geldı orda soyledi.Millet şikayetçi olmuş Cordon bluenun sertifikasını vermiyorsunuz diye :) Cordon dunyanın en ıyı okullarından eğitimi çok zor,türkiyede sadece ısmını aldılar gıbı,eğitimin orda kıyle uzaktan yakından alakası yok, iş yaparmı yapar ama sen oraya "BEN KORDON BLÜĞĞĞDEN MEZUNUM EHEHEHEH" dersen olmaz :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: raydric

    @QmmeR Canım kardeşim , doktor olucam de o yaşında onuda öneririm,bu senın ılerıde cocuguna karına bakacagın bir iş,istersen çöpçü ol ama en ıyısı ol,meslegın zorlugu ayakta çalışmak buda ılerde rahatsızlık verır bedene,çalışma saatlerı uzun ve çalışcak guzel yerlerın az olması,bunları dikkate al meslegını dogru seç

    @No Meaning Para lazım bu dedıklerın ıcın,şuanlık bankadan kredı çekmek mantıksız geliyor

    @DeathDoctor Bir arkadaşım okuyor Özyeğinde cafeye geldı orda soyledi.Millet şikayetçi olmuş Cordon bluenun sertifikasını vermiyorsunuz diye :) Cordon dunyanın en ıyı okullarından eğitimi çok zor,türkiyede sadece ısmını aldılar gıbı,eğitimin orda kıyle uzaktan yakından alakası yok, iş yaparmı yapar ama sen oraya "BEN KORDON BLÜĞĞĞDEN MEZUNUM EHEHEHEH" dersen olmaz :)


    Erhan Erkut pek bi övüyordu bölümü " Cordon Blue ile anlaştık, Türkiye'de en iyi aşçıları biz yetiştiricez artık." diyerek. Fos mu çıktı şimdi bu ?




  • Puaca açma nasıl yapılıyor katı yag çokmu fazla kızartmalarda ozel sanayi yagımı var,sebzelerin yıkanması nasıl oylesinemi kalan yemekleri ogunki yemege katıp degerlendiriyor musunuz yoksa atarmısınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fsh77

    Puaca açma nasıl yapılıyor katı yag çokmu fazla kızartmalarda ozel sanayi yagımı var,sebzelerin yıkanması nasıl oylesinemi kalan yemekleri ogunki yemege katıp degerlendiriyor musunuz yoksa atarmısınız.

    poğaça açmasını bılmıyorum,bir çok yer ucuz yağ kullanır malıyet ıcın bızım otelde sana yağ kullanıyor,mıdenızın yanmasının sebebı pide,poğaça,açma yerken kullanılan yağdır,bunu sorabılırsınız aldıgınız kişiye yağın markası ne diye?

    öylesıne değil,karışık akdenız yeşilliği,roka,marul kullanıyorum,hepsini suda en az 20 dakıka bekletıp sirke dokuyorum ıyıce kuruttuktan sonra kuvete alıyorum sallamasyon yapmıyorum,içinden böcek çıkar o ayrı

    masadan donen artık dıyorum onlara,yesin yemesin hemen çöpe,
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.