Can sıkıntısına başlığı açtım. Buyrun sorun. Maddi olarak ne kadar kazanıyorsun vs. gibi sorulara cevap vermeyeceğim bilginiz olsun. |
Avukatım soruları alayım.
-
-
https://forum.donanimhaber.com/ex-mudurum-beni-dava-acmakla-tehdit-etti--159701138
bana dava açarsalar avukatım olur musun hocam, karşı dava açarız kazandığımız tazminatı bölüşürüz
-
@Maraz Alinin sağ kolu;
Bir şey çıkmaz bundan hocam. Dava falan açmazlar. Ama bu durumu tekrarlamaya devam edersen belki savcılığa huzur ve sükunu bozmadan suç duyurusunda bulunurlar. Bununla da uğraşacaklarını sanmıyorum.
-
biliyorum hocam tüzel kişiye hakaret suç değil, ama müdür "bu yazdığın mesajın suç olduğunun farkındasın umarım" diyerek mesaja başlamıştı.
-
Avukatlık işini yapanlar, bi öğretmen kadar kazanır mı.
-
Bir avukatla evlenmek mantikli mi genelleme yaparaktan? Hakkini hukukunu guzel savunur orasi iyi de, mesleki deformasyon oluyor mudur? -
@jubeii;
Avukatlık memurluk gibi düşünülemez. Kimi ay az, kimi ay çok kazanırsın. O yüzden net bir şey söyleyemem.
@PunisherLord;
Ben evlenmedim eşim mühendis. Ama kişilik önemli bana kalırsa evlendiğiniz kişi ile. Anlaşma, uyuşma, ten uyumu vs. Bunlar olursa avukat ile de evlenebilirdim neden olmasın? Ben dükkanın kapısını kapatınca işi bırakıyorum orada. Eşiniz de bu kafada olursa gayet güzel yaşarsınız diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vittorioo -- 3 Ekim 2024; 14:51:56 > -
Üniversite tercihini yaptığın zamana gitsen yine seçer miydin -
BENİM DAVALARIM VAR BUNLARI ALABİLME İMKANINIZ OLUR MU? -
@Ulpro;
Seçmezdim kesinlikle.
-
Neden -
Avukata tazminat davası açmasını söyledim, arabulucuya gidilecek dedi, aylardır dava açmadı. Avukattan paramı geri almak için ilamsız icra mı göndermeliyim yoksa alacak davası mı açmalıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necatiozfatura -- 3 Ekim 2024; 19:53:9 > -
Hakim bağırıp çağırmaya başladığında duruşmadan çıkabiliyor muyum? Hakimi nasıl reddedeceğim? (Boşanma davası) -
Müstehcenlik suçuyla tutuklandım, 21 gündür cezaevindeyim. Cezamın üst limiti 2 yılken, kaçma ve delilleri karartma şüphem yokken, evime girilmiş ve bilgisayarlarıma el konulmuşken, ilgili delil zaten internette yüklüyken beni tutuklayan hakimi ve iddianameyi yazan savcıyı görevi kötüye kullanmak suçundan yargılatabilir miyim? -
-
@Ulpro;
Memleketin durumu ortada. Yargının da durumu. Yel değirmenleriyle savaşır gibi savaşıyoruz. Herkesle uğraşmak yoruyor. Yapması gereken işi bile yapmayıp işi yokuşa süren bir sürü insanlarla uğraşıyorunuz. Yetmiyor müvekkili ile de uğraşıyorsun.Yeri geliyor bir evrak taraması için 5 kere adliyeye gidiyorum. Her gittiğimde yapıcam avukat bey dosya önümde diyor ama yapan yok. Bu tarz şeyler. Milletin keyfiyeten yapmadığı bir işi müvekkile anlatmak da yoruyor. Takdir zaten görmüyorsunuz. Ne karar alırsanız alın müvekkiliniz mutsuz. Kazanıyorsunuz davayı zaten kazanacaktık oluyor, beraat ediyor işte benim telefonum kaldı, pcm kaldı vs. istekleri bitmiyor kimsenin. Kısaca insanlar yoruyor :)
Para kazanmak için çok daha yorucu olmayan işler var bana kalırsa. Zira mental olarak çok yıpratıyor avukatlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vittorioo -- 4 Ekim 2024; 11:23:38 > -
Soruların bildiğin ücretsiz danışmanlık istemek gibi. Tek tek bunları cevaplamam maalesef mümkün değil. Avukat işini yapmıyorsa savcılık ve baro kanalı ile şikayet edebilirsin. Daha detaylı yardım için başka bir avukat ile ofisine gidip görüşmelisin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vittorioo -- 4 Ekim 2024; 11:19:17 > -
Danışmanlık ücretli mi -
Kiracılar niye hep haklı -
Bende ücretsiz hocam danışmanlık. Ofise gelen herkese yardımcı olmaya çalışıyorum bilgim ve sömürülmemeye çalışarak. Bu maalesef genel kanı aksine çoğu avukat bu ücreti alamaz. Alan da vekalet dönerse orada mahsup eder. Büyük şehirlerde alıyorlar doğrudur ama küçük şehir ve ilçelerde kimse almıyor.
@WILDBOYS ;
Kiracılar hep haklı değil, ev sahipleri kendini fazla akıllı sanıyor. 25 kuruş kırtasiye sözleşmesine dayanarak milyonluk evlerini kiraya veriyorlar. Dolayısıyla biraz kendi hataları da var kusura bakmasınlar. Avukata para vermeyelim derken senelerce dava ile uğraşıyor, yeri geliyor üstüne kaybediyorlar. Ben bir camda ufak kırık bile olsa ustaya gösteriyorum, adam milyonluk evini veriyor kırtasiyeden aldığı sözleşmeye dayanarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vittorioo -- 4 Ekim 2024; 12:48:14 >
Benzer içerikler
- yumurta sivilce yapar mı
- viski soğuk mu içilir
- whatsapp çift gri tik ne demek
- kilo aldıran balık yağı markaları
- yemci dükkanı açmak maliyeti
- bim karavan
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
- türk çay emojisi
- bim para sayma makinesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X