Şimdi Ara

Bankacıyım, soruları alayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
8
Favori
8.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kredi kartı kimlere cıkar, kredi nasıl onaylanır, kasa fazlalıkları nereye gider, neden haberiniz olmadan adınıza kredi karti gelir, siz kartin borcunu odemenize ragmen neden 20 kurus, 40 kurus gibi degisik borclar gelir.

Merak ettiginiz ne varsa sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bizim bir akraba var adı bilindik bir bankanın bölge müdürü. maaşı ne kadardır?
  • Bankacı kızlar neden güzel oluyo

• Neldor N kullanıcısına yanıt
    20.000-30.000 civari.

• Hani nerede onlar ? Ben niye hic goremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

20.000-30.000 civari.

oha o kadar var mı hocam?

bir de bizim bölümden (bilgisayar mühendisliği) mezun bir abimiz var 10 sene bir bankanın genel müdür yardımcılığını yapmış o ne kadardır?

iyi bir okulda okuyorum, mba falan yaparak banka sektörüne girmemi önerir misiniz? en iyi şirketlere bile girsem bilgisayar mühendisi olup kazanacağım paranın limiti belli.
  • Neldor N kullanıcısına yanıt
    Genel mudur 500.000 ile 1.000.000 lira arasi aliyor iste karlilik durumuna gore. Oradan hesap et.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eczacıyım soruları alayım ??
    10 yıl önce açıldı
    Avukatım soruları alayım.
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bankacılara da helal olsun işlerini çok iyi yapıyolar. bugüne kadar hiç mi yanlışlıkla hesabıma 1 milyon dolar yatmaz, vallahi yatmadı bravo.
  • Boğaziçi Matematikten mezun olsak ve başvuru yapsak. Ne kadar maaşla başlarız ve 5 yıl sonra ne kadar maaş alırız? Başarı seviyesi orta ile iyi arasında varsayalım öğrencinin
  • O son yazdığın cümlelerde ki olayı merak ettim.

Neden haberimiz olmadan adımıza kredi karti gelir?

Biz kartın borcunu ödememize rağmen neden 20 kuruş, 40 kuruş gibi degisik borçlar gelir?

• Merhaba hocam

Sube müdür yardimcilgi ne kadar alıyordur sizce?

• Usta benim genç ziraat karttan hesap işletim ücreti alacan mı dolar altın da var hesapta

• Yanlış gönderilen bir havale geri alınabilir mi alınabilirse süresi nedir

• Ivo I kullanıcısına yanıt
    Cunku 1 milyon dolar en az 2 kere onaya gider de ondan. Hatta genel mudurlukten ararlar. Oyle para cikisi olur. Ters islem'i olmayan islemlerin basinda havale geliyor zaten. Cok pis. 50.000 lirayi tek seferde baskasinin hesabina yatirabilirsin. Sonra karsi taraf vermezse, sebepsiz zenginlesme davasi acar banka o kisiye.

• İTÜ Kimya kullanıcısına yanıt
    Bankada pek cok alan var. İnek adamlar genelde it'ye girer zaten. Sistemleri gelistirir, uygulamalari gelistirir. Sosyal adamlar pazarlamaci olur. Kobi, ticari vsvs.

Kagit uzerinde maaslar dusuk. İkramiye, prim, kar payi, hediye ceklerinle hayat donuyor zaten. Net rakam bilgim yok

• Hesap acilirken musterilerin %90'i imzaladigi sozlesmeyi okumaz. O sozlesmede aslinda kredi karti, oft, e-extre, arti para, mobil vsvs hepsini imzaliyorsun. Eger imzan varsa her turlu yollarlar sana kart. Ama imzan yoksa yollayamazlar. ayrica kredi karti da satis hedefleri arasinda.

Faiz gec tahakkuk eder. En etkili yontem karta fazladan para atmak ve kapattirmak. Borcunuz 172,37 kurus ise kimse size bunu soylemez. Borcunuz 173 lira denilir. Veya 175. Kapatmak icin de 180 atarsin garanti olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 15 Ağustos 2017; 8:5:57 >
  • Sube muduru yardimcisi pozisyonu cogu subede yok artik. Genelde sube muduru, yonetici, yonetici yardimcisi, gise yetkilisi, nakitci, operasyoncu olur.

Ama tahmini primlerle 10.000 aliyordur

• Hocam bu yurt dışındaki gibi credit score olayı bizde var mı? Orda herkes kredi kartı ev taksit vs alamıyormuş ama burda dağıtıyorlarmış doğru mu? Öyle ise ekonomi iyiye mi gidiyor?

• Redshift kullanıcısına yanıt
    O hesaba ait musteriyi ararsin. Eger adam parayi atarsa ne ala. Ama atmazsa basin agrir. Belli bir sure beklersin. Daha sonra banka o kisiye sebepsiz zenginlesme davasi acar. Tabii sen de buyuk olasilikla isten kovulursun.

• Hangi bölümdesiniz hocam.. ve hangi banka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.