Şimdi Ara

Bankacıyım, soruları alayım ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
8
Favori
8.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • banka müfettiş yardımcılığı sınavlarının zorluk seviyesi hakkında bilgin varmı?
    bir banka müfettiş yardımcısının görevleri nelerdir?
    banka müfettiş yardımcısı çalışma şartları nasıldır ve maaşları ortalama ne kadardır?
  • tuventhh T kullanıcısına yanıt
    Evet bazen yapiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xXHeLLXx X kullanıcısına yanıt
    Sinav zor diye duydum. Harcirah aliyorlar. Gunluk 140 lira falan. Yani 1 ay sehirde kalsan. Maasla beraber herhalde bi 6-7 olur

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Giseci olursan 1800-1900. Miy olursan 2400-2500.

İkramiyeler olur 3 ayda bir cift maas. 300 lira yemek karti olur. 6 ayda bir prim alirsin.

Dil tazminati var. Eget toefl'den 70 veya 80 ustu alirsan ekstra her ay 1500-1600 lira daha alirsin.

hocam bir tanidik var turkishbank hazinede calisiyormus da baya saglam para aliyor diye duydum..

• Vakıf üniversitesinde önlisans bankacılık okuyorum. 2 yıllık mezunların iş bulma şansı nedir? Ve ne kadar maaş ile başlarlar? Siz önerir misiniz bu mesleği?

• banka avukatlarının ne kadar kazandığı hakkında bilgin var mı ?
  • Hesabımı neden illa banka şubesine giderek kapatmak zorundayım ?
    internet şubesinden deniyorum şubeyi yönlendiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Giseci olursan 1800-1900. Miy olursan 2400-2500.

İkramiyeler olur 3 ayda bir cift maas. 300 lira yemek karti olur. 6 ayda bir prim alirsin.

Dil tazminati var. Eget toefl'den 70 veya 80 ustu alirsan ekstra her ay 1500-1600 lira daha alirsin.

Toefl 100 üzerinden değerlendirilmiyor ki hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Emin ol işten kaçmak iş yükünü azaltmak için yönlendiriyorlar atm ye. Bana dekont lazım diyorum, atm fiş veriyor diyor tabi genelde vermiyor. İçeri girip bu sefer dekont için bekliyorum. İnsanın canını sıkmayın gişeden halledin işte bu işi.

• Neden bankayı aradığımızda telefona bakmıyorsunuz veya telefonu kaldırıp tekrar yüzümüze kapatıveriyorsunuz ?
  • Kredi kartı bilgilerimiz nasıl çalınıyor, yoksa sizmi dağıtıyorsunuz?

Kredi kartını posta kutusundan çıkaralı 1 gün oldu ve daha kartı kullanmadan çalmışlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 6-7 yıldır hiç kullanmadığım bir Akbank vadesiz hesabım var... Bu kullanılmayan hesap bana herhangi bir problem çıkarabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: piyanist2014

Yaklaşık 6-7 yıldır hiç kullanmadığım bir Akbank vadesiz hesabım var... Bu kullanılmayan hesap bana herhangi bir problem çıkarabilir mi?

10 yıl hiç kullanmazsan devlet tarafından el konulur
  • Maaşlı çalışan kişinin toplam limitleri maaşının 5 katını geçemez demişsiniz. Benim anlayamadığım ; otomobil, konut kredileri nasıl çıkıyor? Misal annemin sadece emekli maaşı var ama 25.000 TL'ye kadar kredi kullanabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Simon Kjaer

Maaşlı çalışan kişinin toplam limitleri maaşının 5 katını geçemez demişsiniz. Benim anlayamadığım ; otomobil, konut kredileri nasıl çıkıyor? Misal annemin sadece emekli maaşı var ama 25.000 TL'ye kadar kredi kullanabiliyor.

Emeklilere çıkar emeklinin maaşı garanti .her türlü maaşı yatar ama çalışanın birkaç ay sonra işten çıkarılmayacağının bi garantisi yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Orijinalden alıntı: piyanist2014

Yaklaşık 6-7 yıldır hiç kullanmadığım bir Akbank vadesiz hesabım var... Bu kullanılmayan hesap bana herhangi bir problem çıkarabilir mi?

10 yıl hiç kullanmazsan devlet tarafından el konulur

Onu biliyorum ama banka kullanılmayan hesap için tutup da hesap işletim ücreti borcu yazabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Simon Kjaer

Maaşlı çalışan kişinin toplam limitleri maaşının 5 katını geçemez demişsiniz. Benim anlayamadığım ; otomobil, konut kredileri nasıl çıkıyor? Misal annemin sadece emekli maaşı var ama 25.000 TL'ye kadar kredi kullanabiliyor.

Kredi kartı limitinden bahsetmiş orda

• aylık kaç bin alıyorsunuz
  • Bankada calissak. Caktirmadan 10.000 tl felan hesaba atsak? 10.000 tl icin de sorgulama yapmazlar herhalde yukarda 20.000 ustu sorgulama oluyor demissin. Bu işi caktirmadan yapmanin bi yolunu bulursun illaki?? Var mıdır?

• +1 bende merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.