Şimdi Ara

Bankacıyım, soruları alayım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
8
Favori
8.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş Bankası İş'te Üniversiteli kredi kartım için müşteri hizmetlerinden 17 ağustos muhabbeti için onay verdim kullanabilmek için ama üstüne sürekli sms gönderildi onay veriyor musunuz diye.
    Geçenlerde alışveriş yaptım yaptığım site uyarı verdi(belkide 17 ağustosa kadar o site uyarı veriyordu)

Yardımcı olur musunuz?
  • Var tabiki. Musteri limiti var. Musteri limiti maasinin 5 katini gecemez. Misal maasin 1000 lira. A bankasindan 2000 lira b bankasindan 2000 lira limitli kartin var. C bankasi sana max 1000 lira limit verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surekli hatirlatiyorlar. Actirdiysan bosver.

• Bankacı kadınlar neden mını etek gıyerler

• Vallaha benim gördüğüm bankacı hatunlarda taş gibi zaten hepsi bakımlı iyi giyiniyor. Kim kapıyor bunları siz mi

Kredi kartından aidat vs hiç bir şey almayan banka var mı,? Gençler için

• İşinizin en zor olduğu kısım neresidir ?
  • Neden müşteri ayrımı yapıyonuz, öncelikli sıra ne demek? Kredi faizi kişiye göre neden değişiyor? Parası olana banka sizin mi diyorsunuz? Müşteriyi atm ye yönlendirmek ne oluyor? İşten mi kaçıyorsunuz? Zengin müşteri banka müdürünle takılırken işleri yapılır biz gişe memurunla bile takılamıyoruz o iş atm den oluyor deniyor. Neden neden neden?

• quote:

Orijinalden alıntı: İTÜ Kimya

Boğaziçi Matematikten mezun olsak ve başvuru yapsak. Ne kadar maaşla başlarız ve 5 yıl sonra ne kadar maaş alırız? Başarı seviyesi orta ile iyi arasında varsayalım öğrencinin

Ben de bankada bilgisayar muhendisi olarak calistim, 3000 - 5000 arasi alirsin baslangic icin; daha sonra da deneyimine ve terfi almana gore artar. ben 8500 aliyordum ortalama aylik.

Bankalar inanilmaz kar ediyorlar ve iyi bankalar genelde iyi maaslar veriyorlar. ( Ben maasindan memnun olmayan muhendis gormedim )

Ama calisma sartlari bence iyi degil, zaten 2 sene calisip istifa ettim.

2 tip insan var genelde, parami kazaniyorum ve burada hayatimi devam ettiririm ben diyerek 15 senedir orada takilan ve bir gun mudur olmayi hayal eden insan. Ulan burasi iyi guzel de bu sekilde hayat gecmez diye dusunup daha iyi firsatlari kovalayan insan. Ben ikincisiydim : )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mephalay

quote:

Orijinalden alıntı: İTÜ Kimya

Boğaziçi Matematikten mezun olsak ve başvuru yapsak. Ne kadar maaşla başlarız ve 5 yıl sonra ne kadar maaş alırız? Başarı seviyesi orta ile iyi arasında varsayalım öğrencinin

Ben de bankada bilgisayar muhendisi olarak calistim, 3000 - 5000 arasi alirsin baslangic icin; daha sonra da deneyimine ve terfi almana gore artar. ben 8500 aliyordum ortalama aylik.

Bankalar inanilmaz kar ediyorlar ve iyi bankalar genelde iyi maaslar veriyorlar. ( Ben maasindan memnun olmayan muhendis gormedim )

Ama calisma sartlari bence iyi degil, zaten 2 sene calisip istifa ettim.

2 tip insan var genelde, parami kazaniyorum ve burada hayatimi devam ettiririm ben diyerek 15 senedir orada takilan ve bir gun mudur olmayi hayal eden insan. Ulan burasi iyi guzel de bu sekilde hayat gecmez diye dusunup daha iyi firsatlari kovalayan insan. Ben ikincisiydim : )

Şimdi nerde çalışıyosun 1. si 2. si Umarım bunda da 2. si değilsindir

• Hocam vadeli hesapta bulunan ve belli bir faiz oranı olan para bir önceki aydan nasıl daha az faiz getirmiş olabilir? 145 lira geçen ay gelmiş bu ay 120 lira. Faiz oranı aynı, para biraz daha fazla olmasına rağmen.
  • Amerika'da bir yazilim sirketinde calisiyorum, ama Turkiye'deyim. ( Remote calisiyorum ) Bu senenin sonunda gidicem eger isler istedigim gibi giderse.

2.'sinde degilsen hayat bitmistir bence : )

Ama su anki calisma sartlarimdan memnunum, oraya gidince de eger anormal bir durum olmazsa onumdeki 5-6 seneyi bu sekilde gecirmeyi planliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Surekli hatirlatiyorlar. Actirdiysan bosver.

Teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephalay

Amerika'da bir yazilim sirketinde calisiyorum, ama Turkiye'deyim. ( Remote calisiyorum ) Bu senenin sonunda gidicem eger isler istedigim gibi giderse.

2.'sinde degilsen hayat bitmistir bence : )

Ama su anki calisma sartlarimdan memnunum, oraya gidince de eger anormal bir durum olmazsa onumdeki 5-6 seneyi bu sekilde gecirmeyi planliyorum.

Hayırlı olsun hocam.Nasıl gittiğinizle hayatınızı oraya nasıl getirdiğiniz hakkında güzel bir yazı yazıp konu açabilirsiniz veya pm atabilirseniz memnun olurum
  • Bankaya giren dilenciye para veriyor musunuz?

• hiç hesabınıza milyon dolarlar geçirmeyi düşündünüz mü? heralde her bankacı düşünmüştür bunu ki türkiye ve dünyada'da örnekleri var.

aslında sorum şu siz kendiniz bir onay alınmadan para geçirebiliyor musunuz istediğiniz hesaba?
  • kredi çekip ödeyen ve icralık olan, kredi kartlarında ödeme aksamaları yaşayan ve kredi çekme notu son noktaya kadar inen. tüm borcu sıfırlayınca. ev almak için 120 bin lik krediyi kaç yılda çeker sizce. yani ne kadar süre beklemesi lazım.
  • 4.5 yıl önce Garanti bonus kredi kartımı ödeyemedim Avukatlık-icralık olduk

Aradan baya zaman geçti düzenli bir işim var ama hala kredi kartı alamıyorum..en son birisi ama bu işler findex puana bakar seninki 1050puan 1.200puan olsa alırsın kredi-kredi kart dedi...puan en kolay nasıl yükselir..

Maaşım Akbank a yatıyor başlarda kart-Artı para vermemişti şimdi 950tl artı para verdi kullanıp tamamen yatırıyorum

Kısaca: puan nasıl 1200-1500 yapılır?

• bide bir anım geldi aklıma.

garantide işlem yapacaktım gittim bir amca para yatırıyor. arkasında bekliyordum sonraki sıra benimdi.

adam 200tl yatırdı bir hesaba.

diğer hesaba para yatıracaktı ama kadın (sanırım bankada sorumlu biriydi. sağa sola emir veren sert bir tip) 200 tl yi sayma makinasından almadı. bende izliyorum olanları.

adam 500 tl daha verdi. kadın onuda saydı ve o karmaşada paraları aldı ve 700 tl mi yatacak bu hesaba dedi. adam evet dedi.

gözlerine baktım amcanın.

dedim bir yanlışlık oldu. kadına anlattım olayı. adam utandı. 500 yatırdı gitti. bayan baya teşekkür etti. asık suratı yumuşadı.
  • Neden sıramatiklere uyulmaz bazıları doğrudan gişeye gidip gişe görevlisi ile ha ha ki ki sırıtarak işme yapar?

Neden müşteri ayrımı yapılır?

• 2 sene önceki kart ve kredi borcum yüzünden hafızlık oldum ve sicilin bozuldu. Ortalama iki sene sonra ev kredisi çekmek istesem çıkma şansı nedir acaba. Şube insiyatifi falan oluyor mu acaba

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.