Şimdi Ara

Bankacıyım, soruları alayım ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
8
Favori
8.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

%1 faizli 100 bin lira kredi nasıl 150 bin lira olarak geri ödeniyor hala anlamadım. Hani %1 di bu.

O faiz aylık brüt faiz bankalarda geri ödemeni vadenle hesaplar krediyi kaç yıl kullandıysan o şekilde hesaplanır ayrıca sen basit faiz hesabı yaparsan bulamazsın tabi bankalar azalan bakiye yöntemini kullanır internete girip azalan bakiye yöntemi yazarsan hesaplamasının nasıl olduğunu görebilirsin

%1 demek %1 fazlası demek değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Bankalarda üniversitelerin ingiliz dili ve edebiyatı veya amerikan kültürü ve edebiyatı bölümünden mezunlar da çalışıyormuş hiç denk geldin mi

Makina mühendisi ilahiyat alman dili edebiyatı hatta sınıf öğretmenliğine bile denk geldim kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf1653

tipik şark kurnazı. ölseniz ya artık

Hadi ordan sadece merak ettim.

• Öncelikle böyle bir konuyu açıp her soruya sabırla cevap verdiğiniz için teşekkürler

Paranızı nasıl değerlendiriyorsunuz maksimum 100.000 TL'niz olsa nasıl değerlendirirsiniz?
    Kredi kartı kullanıyor musunuz hangisini tavsiye edersiniz? Yıllık aidatı olmayan ya da sonradan tahsil edebileceğimiz.
  • En iyi trader forex platformları neler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bankacılık mesleğini öneriyor musun değerli arkadaşım ?
    Bize rutin 1 gününü anlatır mısın? Hedef baskı ne düzeyde ?
  • Bir tanıdığım komisyon ile bankalardan kredi çıkartıyor yüksek yerlerde tanıdığı var kredi başına %20 alıyor bunu nasıl yapıyor? Şahsen ben 20bin çektim onaylanması 5sn sürdü (kredi vermiyordu bankalar)
  • Ticari müşterisiydim bilinen bir bankanın. 1 adet ihtiyaç kredisi (5000 TL) 1 adette ticari kart borcunu yapılandırdık (5000 TL) birde 1300 TL limitli kredi kartım vardı. Tam 3 aydır ödeme yapamıyorum. Yaşım 19. Yaştan dolayı az çok bi insiyatif sağlıyorlar mı yoksa direk dava açarlar mı bugün yarın? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaaşlıPatroon

Ticari müşterisiydim bilinen bir bankanın. 1 adet ihtiyaç kredisi (5000 TL) 1 adette ticari kart borcunu yapılandırdık (5000 TL) birde 1300 TL limitli kredi kartım vardı. Tam 3 aydır ödeme yapamıyorum. Yaşım 19. Yaştan dolayı az çok bi insiyatif sağlıyorlar mı yoksa direk dava açarlar mı bugün yarın? Teşekkürler.

19 yaşında nasıl alabildin o krediyi, ticari müşteri ne dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boşgeçmeyin -- 16 Ağustos 2017; 0:14:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yaşında öğrenciyim. İş bankası işte üniversiteli kullanılanıyorum 2 senedir 700tl limitli. 300 400 civarında ödüyorum her ay. Çok nadir asgari ödeyip diğer ay tamamını yatırırım. Hiç geciktirmedim borcumu.

Sanırım kredi notum yüksektir.

2. el motosiklet için 3-4bin kredi çekmek istiyorum 8ayda 500tllik taksitle geri ödemek istiyorum. Hangi bankalar Kefilsiz kredi verir öğrenciye. Ne kadar faiz öderim 8 taksit olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boşgeçmeyin -- 16 Ağustos 2017; 0:20:11 >
  • Valörlü işlemleriniz yüzünden her bayram idari tatil oluyor resmi tatili kaçırıyoruz sayenizde. Sene başından sonra tekrar bildirim şansınız yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: boşgeçmeyin

quote:

Orijinalden alıntı: MaaşlıPatroon

Ticari müşterisiydim bilinen bir bankanın. 1 adet ihtiyaç kredisi (5000 TL) 1 adette ticari kart borcunu yapılandırdık (5000 TL) birde 1300 TL limitli kredi kartım vardı. Tam 3 aydır ödeme yapamıyorum. Yaşım 19. Yaştan dolayı az çok bi insiyatif sağlıyorlar mı yoksa direk dava açarlar mı bugün yarın? Teşekkürler.

19 yaşında nasıl alabildin o krediyi, ticari müşteri ne dir

Adıma işletmem vardı her ay pos cihazlarını kullanıyordum bankanın 10.000 tl civarı. Biraz da tolerans tanındı fakat ilk 3-4 ayını ödedikten sonra işler çok fena bozuldu aylık 1000 tl ödemeyi yapamamaya başladım maalesef.

• Aylik faizdir o.

• akıldakalıcı kullanıcısına yanıt
    Yonetmen yardimcisi gormedim bu sektorde henuz. Belki bolgede veya genel mudurluklerde vardir.

• Telefonlarinizi açmadığım halde neden sürekli arıyorsunuz

• root_echo kullanıcısına yanıt
    Benim calistigim banka genelde cirkin kiz aliyor. Pek guzel kiza rastlamadim.

Atm pek kalmadi artik. Cogu btm ve rtm oldu. Onlar da nakit operasyon'un yetki alaninda. Evet farkederler, cunku surekli para yuklemesi ve bakim yapiyorlar.

• faldov kullanıcısına yanıt
    Ben altın alıyorum veya döviz. Tabiki de kullaniyorum :) axess, wings, maximum, bonus var. Tavsiyem axess,maximum veya bonus. Ucu de avantajlidir.

• EXUBERT kullanıcısına yanıt
    Pek onermiyorum. Cogu bankacinin bir b plani vardir. Ya is kurmaya kalkar, ya da baska meslege yonelir.

Maaslar baslangic icin dusuk. Yilda 32.000 lira anca kazaniyorum. Gezici olmayi dusunuyorum. Gezici olursan yilda 72.000 lira falan aliyorsun ortalama.

Baski inanilmaz derecede fazla.

• MaaşlıPatroon kullanıcısına yanıt
    İnsiyatif saglamazlar. Bugun yarin avukatlik olabilirsin.

• management traineeleri sadece boğaziçi odtü bilkent'ten mi alıyorlar? hacettepe, istanbul vs. mezunu olup iyi ingilizceyle mt olabilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.