Şimdi Ara

İş Makinasi Sektöründeyim Soruları Alayım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş Makinası Sektöründeyim genelde Kiralama ve yapılacak iş karşılığı ücret ile hafriyat alt yapı ve yol park işleri yapıyoruz konu ile ilgili sorulara yardımcı olabilirim :)

En Çok Merka edilen Kiralama Fiyatıdır diye düşünüyorum onun için detaylıca ortalama 6 aylık kiralama için bu rakamlara çalışıyoruz bazı makinalar bünyemizde bazı makinaları ise komisyon karşılığı iş bulduğumuz için piyasasına hakimiz

Kiralamalarda operatör yemeği konaklamasi sgk sı genelde hariç oluyor bunlar ya karşılanıyor yada ücretleri ekstra alınıyor.

1 AYLIK KİRA BEDELLERI ALTDAKİ GİBİ OLUYOR.

14 tonluk eskavatör 13.000 tl+k.d.v.

20 tonluk eskavatör 17.000 tl+k.d.v.

30 tonluk eskavatör 25.000 tl+k.d.v.

35 tonluk eskavatör 35.000 tl+k.d.v.

40 tn ve üzeri 90 tona kadar 35.000 binden 100.000 e kadar çıkıyor

Beko loder 10.000 tl+k.d.v.

16 tonluk toprak silindiri 13.000 tl+k.d.v.

Asfalt Serme Finişeri 50.000 tl+k.d.v.

Asfalt kazıma makinası(freze) 75.000tl+k.d.v

Hiyap kamyon üstü 25 tonluk vinç 18.000+k.d.v.

10 teker harfiyat kamyonu 12.000 tl

12 teker harfiyat kamyonu(kırkayak diye bilinir) 14.00 tl

Harfiyat tırı zor bulunur ama 18.000+k.d.v.

Kankrasör taşı mıcır haline getiren makina ocakta kullanılan 110.000 tl+k.d.v.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 14 Eylül 2020; 22:32:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hangi markalar sektöre hakim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda hidromek beko loder ve eskavatör kategorisinde türkiyede satış birincisi yerli üretim ama motor pompa ithal olarak üretiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 12 Eylül 2020; 21:37:50 >
  • operator olmayi onerir misin

• Zaman ve sabır varsa olabilir iş imkanı var maaşlar 3.500-6.000 arası değişiyor kullanılan makinaya göre ticari kafa iyise yapılan işe göre rakamlar daha yükseliyor :)

• Bülent Ersoy'un iş makinesi filosu olduğu doru mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne mezunusun ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi pozisyonda çalışıyorsun

• Hidromek motorlarını hangi markalardan alıyor

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Doğru baya geniş bir filosu var kule vinçten eskavatöre kadar

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
    lise bu sene açıktan üniversite kaydımı yaptırdım

• En iyi eskavator markası hangisi
    Volvo bu alanda nasil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanatlandırmayan_Redbull -- 13 Eylül 2020; 10:29:48 >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Beko loder perkins diye hatırlıyorum ama eskavatörlerinde ısızu kullanıyor bizdeki makinaların tamamı Cat marka

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Operatörler hitachi markasını baya beğeniyor hidromeğide ama cat pahalı olduğu için parçlarıda daha az tercih edilen bir marka benim için en iyi cat volvoda baya tutulan güzel sağlam makina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 13 Eylül 2020; 10:35:58 >
  • iamburak kullanıcısına yanıt
    Babam ile beraber bu işi yapıyoruz muhasebe iş takibi genel tüm konulara bakıyorum

• İş makinesi bozuldu mu nasıl tamir ediyonuz,?tamiri zor mu kolaymı? Elektronik kontroller var mı çok fazla yoksa mekanik mi daha çok.

Birde mesela arsamda bi iş yapmam lazım iş makinesi lazım kira ücretleri ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 13 Eylül 2020; 10:57:9 >
  • İş makineleri ortalama ne kadar ediyor? Eski bir dozer 500-600.000 eder diye düşünüyorum, geçen iş yerinde görmüştüm, bir merak sardı.

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Makinalarımız 2016 üzeri ufsk tefek arızalar olduğunda çalıştığı yere tamirci çarıp hallediyoruz ağır arızalarda tamirhaneye götürüyoruz ama genelde iş başında sökülür tamir edilir yada yenisi takılır mekanikte olabiliyor elektrikselde olabiliyor arızalar ve servisleri gerçekten baya pahalı oluyor yedek parçada aynı şekil

Makina kategorisine göre ve yapılacak isin yerine zamanına göre fiyat belirleniyor örneğin üsküdarda bulunan 20 tonluk eskavatör 1 günlüğüne çekmeköye bahçe düzenleme işine gidicek ise 1.400 nakliye + makina kirası 2.000 bin lira civarı oluyor dediğim gibi makina kategorisi konum yapılacak iş ve süresi fiyatı belirliyor

• Forum1th kullanıcısına yanıt
    Marka modele göre değişiyor kurdan dolayı baya yükseldi makinalarda sadece kdv var ötv yok resimdeki makina 2016 yılında 5 ay kullanılmış bir makinaydı 380 bin liraya 92.000 euro gibi bir rakamdı 4 yıldır çalışıyor bizde şuan ederi 650 bin lira sıfırı 1.200.000 civarı marka Cat 323 d2l 20 tonluk eskavatör
    Aylık getirisi şuan uzun dönem kiralamada giderleri çıkınca 13.000 civarı

İş Makinasi Sektöründeyim Soruları Alayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 13 Eylül 2020; 11:58:52 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.