Şimdi Ara

İş Makinasi Sektöründeyim Soruları Alayım :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    Devrilen vinçlerden bahsediyorsan bizde vinc bulunmuyor kaza durumunda sökülüp atölyelerde onarılıp yeniden kullanılıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Bülent Ersoy'un iş makinesi filosu olduğu doru mu?

bunu yazmaya gelmiştim gidiyorum

• Güzel meslek. İş araçlarınıza sigorta yaptınız mı? Bir de çalışanlar aylık maaş-sigorta şeklinde mi yoksa çalıştıkları gün'e göre ücret-günlük sigorta olarak mı çalışıyor.

• TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Bizde çalışanlar aylık iş olsun olmasın maaş alır sgk ları devam eder makinalarımız kasko sigorta yok kasko çok yüksek rakamlar istiyor ve çoğu olayı kapsamıyor genelde gittiği çalıştığı projlerde yapılan proje ihale sigortalı oluyor makinanın karıştığı olaylarıda karşılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Canbey96

Marka modele göre değişiyor kurdan dolayı baya yükseldi makinalarda sadece kdv var ötv yok resimdeki makina 2016 yılında 5 ay kullanılmış bir makinaydı 380 bin liraya 92.000 euro gibi bir rakamdı 4 yıldır çalışıyor bizde şuan ederi 650 bin lira sıfırı 1.200.000 civarı marka Cat 323 d2l 20 tonluk eskavatör
    Aylık getirisi şuan uzun dönem kiralamada giderleri çıkınca 13.000 civarı

Anladım hocam. Benim bahsettiğim kepçeydi, o da benzerdir herhalde. Teşekkür ederim.

• reis bi beton pompamız keşke yeter ayda kim bilir kaç para gelir

• Beton pompaları genelde beton santrallerinin kendi araçları oluyor kiralama binde birdir pek olmaz

• Sektörün geleceğini nasıl görüyorsunuz

• sepet vinç var mı

• Makinelerin kiralama bedelleri ne kadar dır ve neye göre değişir

• WILDBOYS kullanıcısına yanıt
    Şu avrupada olan ülkeler arası 2.el satış olayı türkiyede araçlar için yok ama iş makinasi için var kur yükseldiği için avrupadaki galeriler türkiyeye gelip gemiler dolusu makina topladı şahıslardan firmalardan icra depolarindan benim 300 binlik makina 340 bin fiyat cektiler iş dolayısyla satmadım o zaman son 2 yıllık krizde bu işleri yapan şahıs firmalarınin %60 iflas etti makinalarıa el konuldu piyasadan baya makina yok oldu yani sifirinida kurdan dolayı alamıyor kimse o yüzden piyasa krizden sonra sağlam firmalara kaldı hergün arayıp makina isteyen var ama yetişemiyoruz şuanlık iyi ama ilerisi için ne olucak bilmiyorum hyundai iş makinaları tr den çekildi mesala krizde satışlardan dolayı 2.el yurt dışı is makinasi alim satımı ile ilgili konuyu isterde daha detaylicada anlatabiliim durum bundan ibaret malesef.

• Swonz kullanıcısına yanıt
    Şirketimizde bulunmuyor duruma göre müşterilerimiz isterse aracılık yapıp teminini kâr karşılığında yapıyoruz

• işçilerde çalışmak için yaş sınırı kaç loader -jcb kepçe operator

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DR.erbatan kullanıcısına yanıt
    Kategorisne göre değişiyor bir kaç örneğini yazayım

Örneğin 6 ay süreli kiralama için operatörün yemeği sgk sı konaklaması kiralayana ait sekilinde şu şekil

14 tonluk eskavatör 13.000 tl+k.d.v.

20 tonluk eskavatör 17.000 tl+k.d.v.

30 tonluk eskavatör 25.000 tl+k.d.v.

35 tonluk eskavatör 35.000 tl+k.d.v.

40 tn ve üzeri 90 tona kadar 35.000 binden 100.000 e kadar çıkıyor

Beko loder 10.000 tl+k.d.v.

16 tonluk toprak silindiri 13.000 tl+k.d.v.

Asfalt Serme Finişeri 50.000 tl+k.d.v.

Asfalt kazıma makinası(freze) 75.000tl+k.d.v

Hiyap kamyon üstü 25 tonluk vinç 18.000+k.d.v.

10 teker harfiyat kamyonu 12.000 tl

12 teker harfiyat kamyonu(kırkayak diye bilinir) 14.00 tl

Harfiyat tırı zor bulunur ama 18.000+k.d.v.

Kankrasör taşı mıcır haline getiren makina ocakta kullanılan 110.000 tl+k.d.v.

Gibi baya çeşit var bunları herkes merak ediyor diye detaylıca belirtdim.

• Avatarım Ağır Çekim kullanıcısına yanıt
    18 yaş altına ehliyet verilmiyor bizim firmamızda çırak yetiştirilmiyor biz genelde yaş kuralına değil makinayı daha az yıpratan koruyan ve makinaya daha hakim olan kişileri çalışıyoruz yeri geliyor 40 yaşındaki operatör 22 yaşındaki operatör kadar becerikli ve güzel kullanamıyor makinayı

• Fiyatlarınız yüksek. En zor anımızda ücra yerlerde bu fiyatlar çıkıyor.
    30 mio € civarında kendine ait makine parkı olan, yıllık 1 milyara yakın altyapı kovalayan bir şirkette çalışıyorum ben de.

• Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    Ben kiralama fiyatlarının düşük olduğunu düşünüyorum 120.000 euroluk 20 tonluk cat makinamız operatör giderini çıkınca 1.450 euro'ya kiralamaya vermek baya bir düşük rakam bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 14 Eylül 2020; 22:44:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canbey96

18 yaş altına ehliyet verilmiyor bizim firmamızda çırak yetiştirilmiyor biz genelde yaş kuralına değil makinayı daha az yıpratan koruyan ve makinaya daha hakim olan kişileri çalışıyoruz yeri geliyor 40 yaşındaki operatör 22 yaşındaki operatör kadar becerikli ve güzel kullanamıyor makinayı
    elbette işi bilen eleman firma için daha faydalı. babamı 65 ten sonra alırlar mı acaba

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.