Hagb 2023'te kalktı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Avukatım soruları alayım. (3. sayfa)
-
-
@necatiozfatura;
HAGB 2023 te kalkmadı. Sadece istinaf incelemesi neticesinde HAGB kararı verilecek. Daha öncesi ağır ceza mahkemesi denetimine tabi idi. Burada da usulden inceleme yapılıyordu. Artık istinaf mahkemesi kararıyla verilebilecek.
-
Selamlar, miras ile ilgili bir sorum olacak. Anneannem hayattayken üzerine olan bir evi, dayımın üzerine geçirmiş ve bundan kimsenin haberi yok. Anneannem vefat ettikten sonra miras işlerini halletmek için devlet dairesine gittiğimizde bu durumu öğrendik. Annem dayıma kendinin de hakkı olduğunu, mirasın ikiye bölünmesi gerektiğini belirtse de dayım yanaşmıyor. Bu durumda annem ne yapabilir? Dava açsak ne kadar sürer, kazanma şansımız tahmini nedir? Bunlarla ilgili bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler
-
dava açmanızı tavsiye ediyorum ancak bir avukatla çalışmanız da gerekli yoksa haklı davanızı kaybetme olasılığınız da mevcut
-
Özelden soru soran arkadaşlar rica ediyorum özel mesaj ile yazmayın. Buraya yazın ki herkes görsün. Mükerrer cevaplar ile uğraşmayayım ben de .
@emr089 ;
Teknik bir konu. Dava açılmadan meseleyi çözemezsiniz. Hakkınız tabi ki var ancak bilinmesi gereken çok fazla done de mevcut. O yüzden daha detaylı bilgilendirme almanız gerekiyor. Bunu da donanımhaber'den öğrenemezsiniz. Dava açmayı düşünüyorsanız hızlıca avukattan yardım alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vittorioo -- 8 Ekim 2024; 15:45:33 > -
2008 ya da daha eski olabilir ağır cezada mahkemem vardı önceden e devlette görüyordum şimdi görmüyorum neden olur nasıl görebilirim,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X