Şimdi Ara

Avukatım soruları alayım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Makel12 ;

Eşimin ne mühendisi olduğunun konuyla alakası olduğunu düşünmüyorum.

Görebildiklerim bu kadar. Görmediğim var ise tekrar yazarsanız cevaplamaya çalışırım.

• Merak ettim bu da soru sonuçta. Danışmanlık ücreti ödeyeyim mi cevaplaman için .d

• @turbolineam ;

Hocam sizin avukata ihtiyacınız yok. Önceki konulardan biliyorum maşallahınız var. Bana ihtiyacınız yok :)

• @Falsoluserttop ;

Attığınız kısımdan yapamazsınız işleminizi. Orada işlem yapabilmek için elektronik imza gerekir. Dava açmak için kullanılıyor o. İdari yargıya başvuracaksanız da kuruma başvurmanız zorunlu. Size tavsiyem bu konuda öncelikle belediyeye yazılı olarak başvurmanız. Dilekçe ile. Delillerinizi de bildirin mutlaka dilekçenizde. Ondan sonrasında gerekirse avukattan yardım almanız.

Koruma tedbirleri nedeniyle tazminat bambaşka bir şey. O seçenek örneğin ceza davası açıldı hakkınızda sonuç olarak beraat ettiniz ve yargılama sürecinde cezaevinde tutukluydunuz bu süreye karşılık tazminat istemi davaları için seçenektir. Sizinle alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vittorioo -- 4 Ekim 2024; 14:12:50 >
  • Borçlu kişiyi dövmenin cezası nedir ? basit müdahaleyle normal hayatına dönebildi kalıcı hasar bırakılmadı

• @hescerr;

Kuvvetle muhtemel para cezasına çevrilir. Daha önce sabıkanız yoksa o da HAGB ile kapanır diye düşünüyorum. 5 sene denetime girersiniz. 5 sene sonunda da tekrar suç işlemezseniz düşme kararı verilir. Tabi dosyaya ve kati rapora bakmadan kesin diye düşünmeyin. Kasten yaralamanın basit şekli olduğunun rapor ile de ortaya konulduğu kanısıyla yazıyorum.

• vittorioo V kullanıcısına yanıt

Danışmanlık ücreti vermeyene bilgi yok 

• şikayetinden vazgeçerse dosya kapanır mı peki ?

kırtasiyeden alınan sözleşme imzalandıktan sonra kanunen geçerli olmuyor mu yani hocam?

• @hescerr;

Kırık çıkık yoksa dosya kapanır. Ve altsoy- üstsoy değilse karşı taraf.

@MaDMaxiBo ;

Geçerli tabi ki. Kira kontratı sözlü dahi olabilir. Ama o sözleşme ev sahibini kurtarmıyor demek istediğim bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vittorioo -- 4 Ekim 2024; 15:11:29 >
  • @the__executioner__ ;

Hocam biz bizeyiz yahu. Para mı isteyelim şimdi ufak sorulardan? :)

• Ofis girişinde "İstişare ücrete tâbidir" tabelası var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @muRTah;

Yok hocam, danışma için ücret almıyorum. Yaşadığım ilçede hiçbir avukat benim bildiğim danışma için ücret almıyor.

Hocam, belediyeye kaç kez söyledim hiçbir şey yapmıyor, avantasına bakıyordur o. CBS’ye dilekçe yazabileceğimi söyledi avukat arkadaşlar ama, emin misiniz?

• @Falsoluserttop ;

Savcılık bence çözüm sağlamaz ama deneyebilirsiniz tabi ki. Belki savcılıkça karakola şahıslar karakola çağrılırsa korkup daha dikkatli olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vittorioo -- 4 Ekim 2024; 17:20:24 >

Neden çözüm sağlamaz hocam? Suç ihbarı değil mi bu sonuçta? Belediye görevini yapmıyor, şirket de görevini yapmıyor.

• Tebrikler Turkiye'de Barolara kayitli toplam 200.000 Avukattan birisin ve issiz Avukatlar ordusuna hosgeldin

• Mesala biri bize kesici aletle saldırdı. Elinden alıp geri ona sapladık, kişi hayatını kaybetti. Büyük bir ceza yermiyiz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.