Şimdi Ara

OBS Kaybedilen Kareler Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

OBS Studio kullanarak yayın yapmaya çalışıyorum, ancak ciddi bir "kaybedilen kareler" sorunu yaşıyorum. Bulunduğum konutta internet altyapısı bulunmadığı için Wifi internet kullanıyorum. İnternet sağlayıcımın adı Speednet. Videoda gösterdiğim gibi anlık bit yükselme alçalma sıkıntısı yaşıyorum. İnternet hızımın güncel hızını resim olarak ekledim.

Şu ana kadar denediklerim:

1. Bitrate’i azaltmayı denedim, ancak sorun devam etti.
    2. OBS’yi ve ekran kartı sürücülerimi güncelledim.
    3. Kodlayıcı olarak x264 ve NVENC arasında geçiş yaptım, ama fark olmadı.
    4. Yayın çözünürlüğünü düşürmek için 720p denedim, yine de çözüm olmadı.

Sizce bu sorunu çözmek için başka neler yapabilirim? Yardımcı olabilecek önerileriniz varsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

• OBS Kaybedilen Kareler Sorunu
  • Ortak FPS FPS sabitleme falanda 60 demek ki kaldırmıyor 25 yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elyesa541997

Ortak FPS FPS sabitleme falanda 60 demek ki kaldırmıyor 25 yap

Denedim, fakat yine değişmiyor. İnternet sağlayıcım ile görüşeceğim, ancak nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Kablolu internet kullanmadığım için böyle olduğunu düşünüyorum. Bir de şu sıkıntım var: VPN kullanmadığım halde Discord ve diğer yasaklı olan tüm uygulama ve sitelere erişim sağlayabiliyorum. Tüm ayarlarım normal, değiştirdiğim bir şey yok. Bu durumdan kaynaklı olabilir mi, emin değilim.

• yakupcalikk Y kullanıcısına yanıt

Onunla alakalı degildir diye düşünüyorum

Türkiye de hizmet veren yurt dışı firma vs olabilir baglandiginiz ya da bir kurumsal şirket

Onlarda yasak yok diye biliyorum

Obs yerine başka program deneyin isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

Streamlabs Desktop uygulamasını denedim, ancak sürekli aynı problemi yaşıyorum. İnternet servis sağlayıcımı aradığımda ne söylemem gerektiğini bilemiyorum. OBS hakkında ne kadar bilgi sahibi olduklarını da bilmiyorum, 'yayın açmak istiyorum' desem anlayacaklar mı emin değilim. Bu yüzden önce buraya yazmak istedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.