Merhaba arkadaşlar, OBS Studio kullanarak yayın yapmaya çalışıyorum, ancak ciddi bir "kaybedilen kareler" sorunu yaşıyorum. Bulunduğum konutta internet altyapısı bulunmadığı için Wifi internet kullanıyorum. İnternet sağlayıcımın adı Speednet. Videoda gösterdiğim gibi anlık bit yükselme alçalma sıkıntısı yaşıyorum. İnternet hızımın güncel hızını resim olarak ekledim. Şu ana kadar denediklerim:
Sizce bu sorunu çözmek için başka neler yapabilirim? Yardımcı olabilecek önerileriniz varsa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim. |
OBS Kaybedilen Kareler Sorunu
-
-
-
Ortak FPS FPS sabitleme falanda 60 demek ki kaldırmıyor 25 yap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Elyesa541997
Ortak FPS FPS sabitleme falanda 60 demek ki kaldırmıyor 25 yapDenedim, fakat yine değişmiyor. İnternet sağlayıcım ile görüşeceğim, ancak nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Kablolu internet kullanmadığım için böyle olduğunu düşünüyorum. Bir de şu sıkıntım var: VPN kullanmadığım halde Discord ve diğer yasaklı olan tüm uygulama ve sitelere erişim sağlayabiliyorum. Tüm ayarlarım normal, değiştirdiğim bir şey yok. Bu durumdan kaynaklı olabilir mi, emin değilim.
-
Onunla alakalı degildir diye düşünüyorum
Türkiye de hizmet veren yurt dışı firma vs olabilir baglandiginiz ya da bir kurumsal şirket
Onlarda yasak yok diye biliyorum
Obs yerine başka program deneyin isterseniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Streamlabs Desktop uygulamasını denedim, ancak sürekli aynı problemi yaşıyorum. İnternet servis sağlayıcımı aradığımda ne söylemem gerektiğini bilemiyorum. OBS hakkında ne kadar bilgi sahibi olduklarını da bilmiyorum, 'yayın açmak istiyorum' desem anlayacaklar mı emin değilim. Bu yüzden önce buraya yazmak istedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X