Şimdi Ara

Oyunlarda fps düşmesi ve kasma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bundan 1 ay önce anakartım arıza yaptı Vatan Bilgisayarda garantiye verdim 1 ay sonunda ürün gelmediği için çek ile parayı iade aldım ve yeni bir anakart (MSI 970A G46) aldım.
    Bilgisayarı tekrar topladım ve temiz bir format çektim. Daha öncesinde oynadığım oyunları tekrardan kurdum.
    Ancak daha önce Ultra grafiklerde oynadığım World Of Warcraft, Dota 2 ve Call Of Duty oyunlarında fps düşmesi ve takılma sorunu yaşıyorum.
    Acaba daha önce yaşayan varsa ya da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

Sistem
    MSI 970a g46 Anakart
    AMD Phenom II x4 965 3.4 GHz
    Xfx Radeon HD 6850 Black Edition O.C.
    4 gb DDR3 RAM
    1 TB HDD

• daha onceki anakart neydi? ahci mi kurulu sistem? guc kaynagi kac watt? anakart ariza yapti derken bunu acar misiniz...
  • Güç kaynağı 600W. Daha önceki anakartım MSI 870a g54 idi. İşlemcinin yanında 8 pinlik bi slot var oraya power sup. tan gelen kabloyu takınca bilgisayar açılmıyordu. AHCİ mod olayından pek bilgim yok formattan önce BIOS'ta tek değiştirdiğim yer boot olayı oldu Dvd rw' ı ayarladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bushido8 -- 5 Haziran 2013; 14:41:56 >
  • Daha önce yaşayan, çözümü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar, CPU'nun fazla ısınmasıymış. Sistem boştayken 70 Derece calısıyordu. sorun ise işlemci fanındaki tozlarmış temizleyip termal macunu yeniledim ve normale döndü teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fps düşmesi ve ping sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.