Şimdi Ara

asd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dağılın -- 23 Eylül 2015; 9:11:55 >

• telefon boştayken şarj gideri %56
  • aynı sorun bende de geçerli gece doldurdum yattım sabah bitmişti acaba neden böyle oluyor telefon daha 1 günlük
  • Bende de aynı sorun telefon kötü demiyorum yanlış anlamasın düşünenler.2 günlük daha ik android olunca da insan hevesini alamıyorsürekli oynuyası geliyor oyun oynayarak 3-2 saat de bitiriyorum şarjı neden böyle benden bilmiyorum.Bir de artık her yere yazdım ama Punch hero oyunu açılmıyor com.Gamevil.punchero.glo durdu yazıo bilen varsa ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acikahve1

aynı sorun bende de geçerli gece doldurdum yattım sabah bitmişti acaba neden böyle oluyor telefon daha 1 günlük

ilk baş ta olurmuş öyle şeyler alışma süreci falan 10 şarjdan sonra alışırmış bilen bi hocamdan öğrendim
  • inş dün tekrar şarj ettim çok aşırı kullanmadım denemek amaclı 21 saat gitti şuan tekrar şarj ediyorum bakalım bu kez ne kadar gidicek
  • garip bendede var telefon hiç güç tasarrufuna almam ama ortalama 1 günden fazla gidiyor. wifi bluetooth vs ekran parlaklığını fazla kullanıyorsanız etkiyor olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2007 connect code error hatası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birkaç şarjdan sonra en fazla 3-4saat ek olarak gidiyor birde akşam şarj edin ve hiç ellemeyin gece kapatın gündüz rahat 10 saat kullanırsınız (bu 10 saat içinde 2 saat internet,oyun vs.fazla azalmaz en kötü %40a düşer)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün 7 saat dayandı benim atrixim. 1saat55 dk ekran açık 40 dk wifi 20 dk mobil veri açıkken 100 150 mesaj atmışımdır en az. androidde bundan iyisi beklenmez şuanda :) 1930 mah bataryası var boru değil elinden düşürmeyen arkadaşlara batarya dayanmaz.6 - 7 saatte bile bitirebilirsin bu bataryayı.yani kullanıcıya kalmış birşey.telefon ilk alındığında daha az gider şarj.hem batarya düzene binmemiştir hemde kullanıcı sürekli telefonu elinden düşürmediği için çabuk biter.
  • Walla benim cihazda bir sıkıntı var galiba 3g kapalı bugün 3 gün oldu şuan şarjım %18'de şaka bir tarafa nazar değmesin ben pil konusunda çok memnunum
  • Telefonu kapatıp açınca şarjda artma falan oluyor mu ? Oluyorsa kalibrasyon yapın.

• benim olmuştu kapatıp açınca artma ama diğer sayfalardan gördüm yazılımsal hata diyorlardı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: acikahve1

benim olmuştu kapatıp açınca artma ama diğer sayfalardan gördüm yazılımsal hata diyorlardı .

Şarj kalibrasyonu yaparsanız sorun hallolur.

• quote:

Orijinalden alıntı: boramir1903

Walla benim cihazda bir sıkıntı var galiba 3g kapalı bugün 3 gün oldu şuan şarjım %18'de şaka bir tarafa nazar değmesin ben pil konusunda çok memnunum

abicim nasıl üç gün gider ya :D şarjımın 3 gun gittiğini düşünüyorum da cıldırcak gibi oluyorum :) bende Atrix i alalı 25 gun oldu şarjım max. 1 gün gidiyor. oyun oynadıgım filanda yok.. neden sizce ? bide sankı 2-3 saatte şarj oluyor cok hızlı değil mi ? Açıp kapatınca fazla gösteriyor. Batarya kalibrasyonu için root gerekli mi ?

• Şarj problemi olan arkadaşlar ;

1) Eger Custom rom kurmuş iseniz > clockwork mod a gir > Advanced > Wipe Battery stats yapın > Baştan başlat > şarj ı doldur ( dolduğu kadar) > Marketten battery calibration u indir ve çalıştırıp kalibre et > Marketten Juice defender i kur "enable" yap Ayarı "blance" de kalsın hepsi bu

2) Eger Orjinal rom kullanıyorsanız > Marketten Juice defender i kur "enable" yap Ayarı "blance" de kalsın hepsi bu

Not : Juice defender in düzgün çalışması için 5 - 6 saat telefonda çalışır durumda olmalı

not2 : GPS kullanıyrsanız günü zor tamamlarsınız.

not3 : Günlük 4 saat wifi keyfi ile 2 gün rahat kullanırsınız ( konuşma mesaj müzik vs dahil )

not4 : Günlük 2-3 saat 3G internet ile 2 gün rahat kullanırsınız ( konuşma mesaj müzik vs dahil )

not5 : Sadece telefon ihtiyacı ve müzik dinlemek için kullanılırsa 4 gün kullanırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: PROF.EMULASYONCU

Şarj problemi olan arkadaşlar ;

1) Eger Custom rom kurmuş iseniz > clockwork mod a gir > Advanced > Wipe Battery stats yapın > Baştan başlat > şarj ı doldur ( dolduğu kadar) > Marketten battery calibration u indir ve çalıştırıp kalibre et > Marketten Juice defender i kur "enable" yap Ayarı "blance" de kalsın hepsi bu

2) Eger Orjinal rom kullanıyorsanız > Marketten Juice defender i kur "enable" yap Ayarı "blance" de kalsın hepsi bu

Not : Juice defender in düzgün çalışması için 5 - 6 saat telefonda çalışır durumda olmalı

not3 : Günlük 4 saat wifi keyfi ile 2 gün rahat kullanırsınız ( konuşma mesaj müzik vs dahil )

not4 : Günlük 2-3 saat 3G internet ile 2 gün rahat kullanırsınız ( konuşma mesaj müzik vs dahil )

not5 : Sadece telefon ihtiyacı ve müzik dinlemek için kullanılırsa 4 gün kullanırsınız.

Simdi yukledim program imgesi ustte hep durack mi

• quote:

Orijinalden alıntı: erci_e07

quote:

Orijinalden alıntı: PROF.EMULASYONCU

Şarj problemi olan arkadaşlar ;

Simdi yukledim program imgesi ustte hep durack mi

evet duracak. birde masaüstüne widget ekle sana 1.8x gibi bir değer gösteriyor ama birkaç saatten sonra

• Bende programı kurdum bakalım deneyeyim benimde şarj ancak 1 gün gidiyor , en çokta telefon boştayken gidiyor nasıl iş anlamadım :D
  • Rom ile şarj süresininde değiştigini gördüm

CM10 Kurdum uzun süredir stabil kullanıyorum video kamera ve parmakizi okuyucu çalışmıyor ama gerek duymuyorum. Bence en iyisi bu. Umarım yeni versiyonu gelir.

Gördüğüm bazı özellikleri

Şartj göstergem %100 doluyor.
    Wifi çekimi inanılmaz menzile kavuşmuş.
    Ekran da hiç takılma olmuyor
    muzik dinlerken ses açma tuşuna uzun basınca muziği değiştiriyor.
    Marketten "SNOW STARS FULL" ü indirdim Canlı duvar kagıdı olarak kullanıyorum.
    2gb internet paketim var 3g kullanıyorum.
    Oyunlar ve bi dünya program kurulu
    Ekran parlaklığı otomatikte ve renkler simgeler çok pürüzsüz ve canlı duruyor

Şarj hala 2 gün gidiyor. Daha ne istiyeyim.

• Kardeşim bende atrix aldım 2 hafta oldu Telefonu akşam şarja takıyorum sabah çıkarı yom şarj dolu öğlen bi bakı yom wifi filan açık değil şarj %50 kalmış bir telefon şarjda iken dokunmatik yavaşlıyor nedeni nedir acaba bana yardımcı olursan çok sevinirim teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.