Şimdi Ara

Asdad (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrergn

biraz daha kilo ver, lazer epilasyonla bazı kısımlardaki kılları yaktır. ( özellikle omuz ve sırt ) kilo verdikten sonra 6 ay için işini ciddi yapan bir spor salonuna kayıt ol ve ağır idmanlardan sonra hazırsın :)

yorumun için teşekkür ederim hocam. şuan diyetteyim zaten 2 haftada 7 kilo verdim. verilecek 20 kilom kaldı onuda vereyim tamamım.. spor salonu için geç kaldım sanırım şubatta askerim.. lazer epilasyon, spor salonu 1.5 sene sonrasına artık
  • Yamuksun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

quote:

quote:

Duruş değilde şekil bozukluğun var

liseli kardeşim düzgünce soru sorduk düzgün cevap vermeyeceksen defol git buradan.

yaş 20 beyler.

Forumdaki çoğu kişi benim liseli olmadığımı bilir dalga geçer bi ifade ile yazmadım.Tekrar söylüyorum şekil bozukluğun var evet göbeğin var, vücudun yağlı, saçın seyrek, omuzların düşük, muhtemelen boyun kısa.İlla kendinize hakaret ettiriyorsunuz üstü kapalı yazınca liseli dersiniz ancak.

yahu benim yakışıklıyım yada karizmatiğim gibi bir iddaam oldumu? evet hiç biri yok bende saçımda seyrek genetikten gelen birşey..

ee neye liseli falan diyorsun o zaman ben olanı söyledim zaten sende farkındasın hiçbirimiz dört dörtlük değiliz ki.Daha uzatıp tartışma çıkarmaya gerek yok

• Askerlik 12 aya düştü ama verdiğin kiloları ve formunu askerde koruyamayabilirsin. Genelde askerden kilo alıp dönerler. İyi şanslar
  • Öncelikle merhabalar..Duruş bozukluğunuz olduğunu sanmıyorum.30tlye odanızdaki kapıya bi barfiks demiri alın.Omuz kaslarınızın gelişmesi lazım.Onun dışında bel kısmı için yüz üstü yatıp ters kol ters bacak şeklinde yüzme hareketlerini yapınız 1ay içinde fiziğiniz çok daha iyi durucaktır.
  • Yaş 20 mi?Vay anasını.
    Bu arada omuzundaki apoletler şekilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ganjamastic

Adaletini seveyim dünya

yaş 20

Asdad

Yaş 40+

Asdad

• 20 mi ? Hocam çok büyük gösteriyorsun yahu ne 20'si
  • o göbeği erit bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

20 mi ? Hocam çok büyük gösteriyorsun yahu ne 20'si

hiç sorma hocam özellikle sakalımı bıyığımı kesmeyince dahada büyük gösteriyorum. 32 yaşındaki abimden daha büyük gözüküyorum resmen sinek kaydı olunca biraz genç gösteriyorum

göbeği eritiyorum beyler merak etmeyin. 50 gün sonra bu göbeğin g sini göremeyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 4 Kasım 2013; 21:18:49 >

• hacı senin beden x4 forward ilerliyor heralde, dışarıdan görsem en az 30 derim. saç kalmamış kafanda ne yaptılar sana böyle
  • şekil şemal anzerli kemal
  • quote:

quote:

liseli kardeşim düzgünce soru sorduk düzgün cevap vermeyeceksen defol git buradan.

yaş 20 beyler.

Hacı bi 10 kilo daha ver sonra git vücut geliştirme yerlerine yazıl. Ayrıca en kısa zamanda o fazla kıllardan kurtul sonra kendine imaj yapabilirsin mesela senin yerinde olsam (vücudunu geliştirdikten sonra) kafayı 0 a vurdururum yada ne biliyim kep falan takarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

lan varya
  • dost acı söyler hocam bildiğiniz ..ötü göbeği salmışsınız kusura bakmayın hem daha yaş 20 erken yaşlanmışsın ve çok kilolusun şöyle az yiyip spor yapsan (terlesen) şimdikinden daha iyi olabilirsin umarım yorumumdan kırılmamışsındır .
  • 20 den çok gösteriyorsunuz. Saçlar açılmaya başlamış biraz :( Kilo verirseniz 3-5 yeterli olur duruşta problem görmedim
  • Sana en iyi önerim. Barfiks tir. Gün boyu belirli aralıklarda asıl.
  • Asdad

The DH Fail TİMS : DON
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme msp06

Asdad

The DH Fail TİMS : DON

niihiahiahiihaiahiahihaihaiahihiahiiaiahaha
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.