Şimdi Ara

Asdad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 5 Mayıs 2018; 20:58:24 >

• Duruş değilde şekil bozukluğun var
  • yaş kaç
  • odun yutmuş gibisin şu an, göğüs kafesini dışarı çıkarmadan dik durmaya çalış. o zaman tamamen düzelir duruş bozukluğun.
  • Yas kac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yas kac?ve o kollar ne lan bacagim kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Duruş değilde şekil bozukluğun var

lan olm asfgadfgsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PURO King Edward
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

liseli kardeşim düzgünce soru sorduk düzgün cevap vermeyeceksen defol git buradan.

yaş 20 beyler.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

odun yutmuş gibisin şu an, göğüs kafesini dışarı çıkarmadan dik durmaya çalış. o zaman tamamen düzelir duruş bozukluğun.

bilerek yapmıyorum hocam benim göğüsler biraz büyük malum kilo var. normal hali o.. boyumun nerden baksan 20,25 kilo yukarısındayım.
  • Adaletini seveyim dünya

yaş 20

Asdad

Yaş 40+

Asdad

• quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

quote:

liseli kardeşim düzgünce soru sorduk düzgün cevap vermeyeceksen defol git buradan.

yaş 20 beyler.

Forumdaki çoğu kişi benim liseli olmadığımı bilir dalga geçer bi ifade ile yazmadım.Tekrar söylüyorum şekil bozukluğun var evet göbeğin var, vücudun yağlı, saçın seyrek, omuzların düşük, muhtemelen boyun kısa.İlla kendinize hakaret ettiriyorsunuz üstü kapalı yazınca liseli dersiniz ancak.
  • benim ki daha beter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ganjamastic

Adaletini seveyim dünya

yaş 20

Asdad

Yaş 40+

Asdad

• Vin diesel ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

beyler geçen sene ailemden bir çok kere dik yürü eğilme gibi laflar işittim. bu çok canımı sıkıyordu ve bu durumu düzeltmek için kolları sıvadım hemen. hergün şınavımı mekiğimi yaptım ve toplamdada 10 kilo verdim. hayla kiloluyum ama obezlikten şişmanlığa düştük en azından. uzun zamandır dik yürü diye uyarılmıyorum sizce duruşum normal hale gelmiş mi? ss ler

Asdad
    Asdad
    Asdad

koruma kalkanı

• biraz daha kilo ver, lazer epilasyonla bazı kısımlardaki kılları yaktır. ( özellikle omuz ve sırt ) kilo verdikten sonra 6 ay için işini ciddi yapan bir spor salonuna kayıt ol ve ağır idmanlardan sonra hazırsın :)
  • quote:

quote:

quote:

yaş 20 beyler.

Forumdaki çoğu kişi benim liseli olmadığımı bilir dalga geçer bi ifade ile yazmadım.Tekrar söylüyorum şekil bozukluğun var evet göbeğin var, vücudun yağlı, saçın seyrek, omuzların düşük, muhtemelen boyun kısa.İlla kendinize hakaret ettiriyorsunuz üstü kapalı yazınca liseli dersiniz ancak.

yahu benim yakışıklıyım yada karizmatiğim gibi bir iddaam oldumu? evet hiç biri yok bende saçımda seyrek genetikten gelen birşey..

• hocam yanlış anlama ama 50 gibi gösteriyorsun, somurttuğun için de olabilir bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 4 Kasım 2013; 20:51:17 >
  • Babamdan yasli duruon :D (45 yasnda babam)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.