Şimdi Ara

asdsadas

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badream -- 29 Nisan 2008; 9:45:55 >

• İstemeyeni pogo malzemesi yapmazlar,merak etme.
    Pogo kadar gereksiz bir olayda yok ya,neyse...
  • pogo nedir ?
  • Korkma bişey olmaz gören de wall of death yapıyorlar sanır.
    Pogoyu arayan bulur zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dupp

pogo nedir ?

konseri izleyen belli bir güruhun deli dana aktivitesi.
  • önlerdeden yer tutsam saha içinden arkadaya atarlarmı yada bi sakatlık cıkarmı
  • Pogo korkusuyla gidersen yandın.Saha içindhe her yerde birkaç enerji patlaması yaşayan olabilir.Sen istemedikten sonra sana bulaşmaz pogo...Hayat Amerikan filmlerindeki gibi değil...
  • tribünden alsam olay flan cıkarmı adam gibi izlemek istiyorum yoksa bana dalan birinin haddini veririm o sorun degilde adam gibi izlemek istiyorum tribün iyimi olay cıkarmı tribünde
  • @ Ɛnslaved ' in dediği gibi her yerde olabilir bu aktivite.

Gerçekten sana dalan birine haddini bildirebileceksen kır ağzını burnunu. ]

Tribünde çıkacağını sanmam ama...
  • Tribünde pogo çıkaran adam zaten oraya zibidilik yapmaya gelmiş demektir,tribünden aşağı sallandırılması elzemdir.Kıç kadar alanda ne pogosu çıkaracaklar?
  • Küçük kapalı alanlarda pogo ' ya karısıyım ama stad konserlerinde yada festivallerinden isteyen sahneye cıkar atlar isteyen pogo yapar ona karısmam oraya maksim ' de petek dincoz ' u izlemeye gitmiyorsunuz , izlediginiz bir rock n roll konseri .

Bir de ens dogru diyor kimse seni istemedikce pogoya sokmaz .
  • Metallica konserinde pogonun ne zevki olur...Yapanlarda andavallardır zaten...

Boşver arada birilerine gerçekten çakarsın...Zaten %90'ı kofti olacak...Ağlaya ağlaya uzaklaşırlar oradan...
  • pogodan hiç kavga çıktığını görmedim sen yapıştır önüne gelene
  • quote:

Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD

Metallica konserinde pogonun ne zevki olur...Yapanlarda andavallardır zaten...

Boşver arada birilerine gerçekten çakarsın...Zaten %90'ı kofti olacak...Ağlaya ağlaya uzaklaşırlar oradan...

Valla pogoyu sevmesem de hatta bana omuz atmaya genelde cekinselerde ( bkz: 90 kilo' nun dayanılmaz hafifligi ) Bir heavy metal ( biraz da punk ) dansı olan pogo ' yu metallica konserinde yapanlar mı andaval yoksa black metal konserinde ( gene bkz: bir kaç ay once marduk konseri) orasını tartısmayacagım bile . Core ' da da yapılabilir tabi orası ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TroopeR -- 27 Nisan 2008; 13:09:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.