|
ASELSAN imzalı alçak irtifa radarı ALP 100-G görücüye çıktı
-
-
Ukrayna malı alıcısı falan yoksa iyiymis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Ekim 2024; 17:51:30 > -
azar azar Aselsan hissesi toplamaya devam ediyorum. taki 2035 yılına kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 3 Ekim 2024; 17:52:37 >
-
Elf misin birader 2035 vade turkiye gibi ulkede cok uzun sure.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
borsanın geçmiş grafiklerine baktığımda çok kısa bir süre. 2035 uzun süre ise Türkiye'nin kapısına kilit vurup gidelim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 4 Ekim 2024; 9:9:31 > -
mevcut yönetim o tarihe kadar degisirse senin hisseler muhtemelen patlar sıfırı görmesen de dibi görürsün hatta yönetimin degismesine bile gerek yok yine bile patlayabilir... ben olsam öyle bir firmaya yatırım yapmazdım borsa her sekil kumar zaten ama sen en sakat seye basmıssın bence..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 4 Ekim 2024; 10:5:10 > -
Borsa evet kumar. ama bir kumarbaz için. Yatırımcı için ise çok güzel bir yatırım aracı. isteyen istediği şekilde kullansın.
Borsada zaten tek bir kağıda yatırım yapılmaz. 14 farklı şirket var elimde. çoğunluk olarak Temettü veren Bist30 şirketlerine ortak oluyorum.
Aselsana güvenim tam. var sayalım dediğin gibi Aselsan patladı çok şey kaybetmem. ama benim tahmin ettiğim şey olursa işte o zaman değme keyfime. (Buna tahmin diyorum ama altında çok güçlü argümanlarım var)
Not: Parayı Borsaya basma lafına gıcık oluyorum. Küçük yatırımcı kesinlikle toplu olarak borsaya para basmasın. küçük yatırımcının yapması gereken 10-15 yıl boyunca her ay düzenli olarak azar azar yatırım yapması. tıpkı fatura öder gibi. toplu para basan biri için piyasaların çökmesi durumunda Allah korusun intihara kadar gider.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 4 Ekim 2024; 11:41:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X