|
Bildirim
yine vatanseverler için güzel bir haber.
buraya "zengezur yolu açılırsa türkiyenin işine yarar-açılmamalı" diyen kriptolar doluşacak, vaziyet alalım. karabağda tb2lerle raid reklamı çekilirken, "dronlar insanlık suçudur" diyenler şimdi lafı nasıl "iktidar kötü, bizim köpekçiler iyi"ye getiririz derdinde. "atasını tanımayan it peşinde gezer" atasözü boşuna söylenmemiş... |
Bu personelin neden yüzleri paylaşılıyor. Bence tehlikeli. Bu arada şu an görünenin 2 katı büyüklüğünde olacak. Bu prototip. Genel Müdürün açıklaması var. Belki çift motorlu olanı bile düşünülebilir deniyor.
Bu arada iyi ki Bayraktar tarafından bir benzeri yapılmıyor, yoksa Anka yada Aksungur gibi üvey evlat muamelesi görebilirdi. |
Şahane
|
"zengezur açılırsa türkiyenin işine yarar, o sebeple açılmaması lazım" diyen yaratıkları kast ettim, zengezur koridoru elbette vatana bağlılığı olan herkesin isteyeceği birşey... |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estf -- 20 Eylül 2024; 15:31:51 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
prim exe'yi calıstırmıs yine birileri |
"zengezur açılırsa türkiyenin işine yarar, o sebeple açılmaması lazım" diyen yaratıkları kast ettim, zengezur koridoru elbette vatana bağlılığı olan herkesin isteyeceği birşey... |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 20 Eylül 2024; 18:46:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
sabit kanatlı hava araçlarına karşı da etkilidir diye düşünüyorum ama yazmıyor |
"Atış için, üç, iki, bir, FIRE" Tamam bu bir askeri terim olarak kullanılmış ama hoş durmuyor. |
|
|
|