Oda üstü kapalı niye soruyor açık açık sor mod desteği var mı dayı diye Oyun içi olduğunu sanmıyorum büyük ihtimalle foto mod. Asıl önemli konu bence bu sefer oyun nereye daha yakın olacak sim tarafına mı yoksa arcade tarafına mı yakın olacak ? Mesela yapılan modlarda en çok beğenilen otoban ve şehir içinde gazlama, makas , polis kovalamacası v.b. şeyler bunları dikkate alıp bu tarz birşey olacak mı ? Yani içerik ne olacak ? Eski tarz yol araba alın oynayın mı olacak ? |
Assetto Corsa EVO (2025) 16.01.2025 ERKEN ERİŞİM [ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
Arcade tarafına kayacaklarını sanmıyorum ama sim fiziklerinde kalarak Forza veya TDU gibi bir haritaya da sahip olmasını isterim şahsen.
Bu arada ben bu arkadaştan önce mod desteği varmı diye açıkça sormuştum ama cevap vermedi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 28 Haziran 2024; 12:22:50 > -
Mevcut paylaşılan grafikleri baz alırsak ve önerilen sistem gereksinimindeki ekran kartı desteği de gerçekçiyse muazzam optimize bir grafik motoru bizleri bekliyor diyebiliriz, değilse ekran kartlarını güncelleme zamanı geldi demektir.
Maximum Custom GamesyoutubeFollowing the first sreenshots of Assetto Corsa EVO I shared with you a comparison video with Assetto Corsa. I captured the images with the Vision Reality 1.3.5 ppfilter Have fun :) Music "Sappheiros - Dawn" is under a Creative Commons license (CC BY 3.0) / sappheiros Music promoted by BreakingCopyright: https://bit.ly/dawn-songhttps://www.youtube.com/watch?v=UTt9X4unuUU -
Çok uzun zamandır beklıyordum ki net bilgiler gelmeye başladı çok şükür. Bana göre en iyi sürüş simülatörü olan Assetto Corsa dan sonra yine Kunos'un yapacağı bir devam oyunu onu geçebilecek potansiyele sahipti ve muhtemelen de daha kötü bir sürüş simülasyonu yapmayacaklardır. Tabi her firma eninde sonunda berbat işler yapıyor o yüzden her zaman açık kapı bırakmak lazım kötü bir şey çıkma ihtimali ile ilgili olarak...
Sistem gereksinimleri ise baya komik görünüyor, yani oradaki konfigürasyonlar kesinlikle değişecek orası çok net. Orada yazan sistemlerle ilk oyunun modlanmış halini bile yüksek ayarlarda oynamak mümkün değil o yüzden sistem gereksinimleri kısmını şimdilik bence konuşmaya gerek yok, mutlaka değişecektir.
Görüntüler çok güzel evet ama her zaman söylediğim bir şey var ki bir sürüş simülasyonunda asla ilk sıralarda dikkat edilmesi gereken şey bu olmamalı. İlk oyunun müthiş sürüş fiziklerinin üzerine eklediklerini deneyim ettikten sonrası en azından benim için o kadar da mühim değil. Ha bir de mod desteği tabi. Assetto Corsa'nın bu düzeyde bir efsane olmasındaki en büyük etkenlerden biri de mod desteğidir. Bakalım gelişmeleri heyecanla bekliyoruz, umarım kendini project cars gibi bir oyunun üçüncü oyunundaki gibi berbat bir sonla bitirmezler umarım...
-
Nasıl bir sistem isteyecek çok merak ediyorum. Muazzam gözüküyor ve korkutuyor beni açıkcası Keşke modlarla uğraşmak yerine açık dünya haritası olsa ya da resmi olarak mod desteği sunulsa, trafik özelliği yapay zeka ile desteklenip entegre olarak gelse vs vs. Yarış haricinde simülasyon olarak açık dünyada gezmeyi çok isterdim :D
-
Açıkçası ben de çok merak ediyorum. Her şey iyi bir optimizasyonda bitiyor aslında. Bu arada aşağıda linkini paylaştığım konuda ikinci sayfada "ArkanHell" nikli arkadaş "L.A. Canyons NFS Tournament Server" adlı nfs araçlarının modu ve hartasıyla açık dünya, dinamik hava ile online server açtı ve orada arada takılıyorum. Bi ara buluşup gazlayabiliriz isterseniz. (Assetto Corsa) konusundan devam edebiliriz dilerseniz.
overtake (formerly racedepartment)The Most Popular Car Mod for Assetto Corsa: NFS Tournamenthttps://www.overtake.gg/news/the-most-popular-assetto-corsa-car-mod-on-overtake-nfs-tournament.2206/?page=2#ams-comment-87040
-
Bir aksilik olmazsa Eylül'e kadar çıkması bekleniyormuş.
"Assetto Corsa Evo's release date is yet to be confirmed. However, Digital Bros has confirmed a Summer 2024 release window. This means Assetto Corsa Evo is expected to arrive between June and September 2024."
-
Çok az kaldı demek hazır oyun
Oyun içi gameplay isteriz -
Şimdilik söylenti ama ben de çok merak ediyorum.
-
Marco Massarutto ile AC EVO'nun şimdiye kadarki gelişim süreci hakkında röportaj yapmışlar.
Röportajda benim en çok dikkatimi çeken ve heyecanlandıran kısımlar şöyle;
"EVO tamamen sıfırdan yapılmış,” diye devam ediyor sektörün tecrübeli ismi.
“İlk Assetto Corsa, ticari açıdan olduğu kadar, insanların yıllar içinde yaratabildikleri ve bizim de bunu destekleyebildiğimiz şekilde, her açıdan olabilecek her türlü beklentiyi aştı.
“Biliyoruz ki çok fazla beklenti var, bu yüzden EVO sonsuza kadar ilerlemek üzere tasarlandı, mümkünse.
“Yapıyı tamamen değiştirdik, ancak şu an için derinlemesine girmek için biraz erken. EVO'nun arkasında zamanla açıklayacağımız daha fazlası var.
“İlk fragman üzerinde çalışıyoruz ve seyircimizi şaşırtmak için çok çalıştığımızdan dolayı fazla spoiler vermek istemiyoruz.”
traxion.ggAssetto Corsa EVO has been five years in development, designed to “move forward forever”https://traxion.gg/assetto-corsa-evo-has-been-five-years-in-development-designed-to-move-forward-forever
-
“Summer ends about 21st September, right?,” smiles co-founder and Executive Manager Marco Massarutto to Traxion when quizzed about EVO’s release date."
Massarutto abimiz sinyali çakmış
-
-
https://traxion.gg/assetto-corsa-evo-open-to-supporting-mods-in-a-more-creative-way-than-the-series-original/
-
hobaaa çok iyi. bir de şu server sorununu çözseler müthiş olacak. bir ton işle uğraşmak yerine direkt oyun kurup link atıp oynasak arkadaşlarla mis. upload derdi de olmaz.
-
Yazıda açıkça mod desteği olacak denmiyor. Mod desteği olmasını istiyoruz ama henüz karar vermedik diyor. Özellikle fizikleri kötü ayarlanmış modlardan ve diğer oyunlardan port edilmiş araçları oyunda görmek istemediklerini belirtmiş ve bununla ilgili çalışmalar devam ediyormuş. Bakalım nasıl olacak bekleyip görelim.
-
Ben de önlerden yerimi alayım. Umarım Subaru Impreza, Civic Type R, Mitsubishi Evo gibi araçları da eklerler.
-
yani google playstore gibi bir sistem kurup asetto corsa market yapsınlar oradan kaliteli mod indirelim diyeceğim de onun da ileride boku çıkar her mod paralı olur diye korkuyorum.
-
Marketi Kunos yapar ve modu parayla satarsa lisans da alması gerekiyor işte orada dananın kuyruğu kopuyor. 3 kişiler mod yapıp ücretsiz verdiğinde lisans almak zorunda değiller.
-
En server sorunu olmayan oyun bence.
Renn'in ilk testleri zamanı çok yazdım. Dedicated server desteği olmalı ve dedicated serverlardaki her veri bir merkezi sistemde loglanmalı ve iRacing gibi rating sistemi üretilmeli diye ama pek sallamadılar. Aynı durum ile ilgili AC'ye de baskıya devam :)
SimRacersTR olarak biz kendi Rating sistemimizi hayata geçiriyoruz bu yıl fakat resmi üreticide bu olsa harika olacak aslında.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X