Var mı bi haber ne zaman çıkacağı ile ilgili net tarih? |
Assetto Corsa EVO (2025) 16.01.2025 ERKEN ERİŞİM [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
2024
3 ay kaldı bitmesine ne bir gameplay gördük ne bir detaylı haber.
Erteleme yiyecek gibi gözülüyor maalesef
-
Eylül diye göz kırpmıştı ama yetişmeyecek galiba.
-
23 Eylül günü duyuru/çıkış olur diye düşünüyorum resmi yaz bitişi hesabı. Ama erteleme olursa da dediğiniz gibi sürpriz olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ve evet maalesef Ocak 2025'e ertelenmiş:
https://www.gtplanet.net/assetto-corsa-evo-delayed-2025-20240927/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu olmadı işte :( Gerçi asla bir acelem vs falan yok , hali hazırda Assetto Corsa için kurduğum görsel modlar , yüzlerce pist ve yine yüzlerce kaliteli modellenmiş, tamamen kendi zevkime ve keyfime göre oluşturduğumuz garaj diyelim , bunları hepsi zaten Assetto Corsa yı en tepeye getiren etkenler o yüzden Evo nun bir an önce çıkmasını gerektiren bir şey yok . Ama tarih zaten bana çok erken hissettirmişti, belki eksik kalan şeyler fark ettiler belki de bir şeyler ters gitti bilemiyorum ama ne olursa olsun yarım oyun mümkünse çıkmasın karşımıza. Gerçi bu söylem günümüz için bir mucize niteliğinde ama temenni işte ne diyelim ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hatırlarsanız AC da ilk başta beta olarak sunulmuş ve uzun süre tam sürüme güncellenmemişti ama ona rağmen gayet iyiydi. EVO'nun gecikmesinin önündeki en büyük engel ise bence AC'nin modlar ile çok iyi bir yere gelmesi ve AC sahiplerinin çekilemeyeceği korkusu ile çok daha iyisini yapma isteği diye düşünüyorum.
-
Kesinlikle bende aynı şeyleri düşünüyorum o nedenle acale etmeleri için bir neden yok, bırakalım geç çıksın hiç dert değil. Önemli olan olabildiği kadar sıkıntısız bir çıkış yapması oyunun.
-
Duyuru Trailerı saat 3'te yayında olacak: Assetto Corsa OfficialyoutubeAssetto Corsa EVO Announcement Trailer [PEGI]https://www.youtube.com/watch?v=0uOkigs9hnY&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Müthiş olmuş! Zaten tüm zamanların en iyi sürüşüne sahip simülasyonu olacağına şüphem yok ama görsel anlamda da herhangi bir mod vs olmadan şu haliyle inanılmaz görünüyor. Hakkını vermek için pc platformu şart haliyle... Bakalım 2025 te de bir erteleme daha olacak mı göreceğiz ?
Assetto Corsa OfficialyoutubeCar passion is a state of mind and it's driven by heart! Assetto Corsa EVO: the next step in the evolution of Assetto Corsa. Early Access starts 16th January 2025 Wishlist now on Steam https://505.games/ACEVOAnnounce Special thanks to our partners for their support in the creation of this trailer: PORSCHE, ALFA ROMEO, Rseat, BBRModelStore, Bell Helmets, OMP Racing, Ford Motor Company Soundtrack provided by Pond5.https://www.youtube.com/watch?v=0uOkigs9hnY -
Trailer kısa ama güzeldi grafik ve araç kalitesi çok iyidi.
Araç çeşitliliği güzel harmanlanacak gibi.
3 tekerlekli morgan süper ve elektirikli hyundai ioniq-5 N felan güzel yani
-
Güzel görünüyor fakat araç yansımalarının daha iyi olmasını beklerdim.
Bugün yayınlanan yeni video ile şuan ki araç ve pist listesi bu şekilde olmuştur.
Assetto Corsa EVO car list;
Alfa Romeo
Alfa Romeo Giulia GTAm
Alfa Romeo Giulia Sprint GTA
Alpine
Alpine A110
Alpine A110 S
Alpine A290 concept
BMW
BMW M4 CSL
Ford
Ford Fiesta ST Mk8.5
Ferrari
Ferrari 296 GTB
Ferrari Daytona SP3
Hyundai
Hyundai i20N
Hyundai IONIQ-5 N
Hyundai N Vision
Lamborghini
Lamborghini Huracán STO
Lotus
Lotus Emira
McLaren
McLaren 765 LT
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz 190E Evo II
Mercedes-AMG GT2
Mercedes-Benz SL (R232) / AMG GT (C192)
Morgan
Morgan Super 3
Rover
Rover Mini Cooper 1.3i
Porsche
Porsche 911 GT3 Cup (992)
Porsche 911 Turbo 3.6 (964
Volkswagen
Volkswagen Golf Mk1 GTI
Volkswagen Golf Mk8 GTI Clubsport
Assetto Corsa EVO track list;- Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari – Imola
- Brands Hatch
- Fuji International Speedway
- Nürburgring Nordschleife
- Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari – Imola
-
Araç modellemelerinden ziyade pist modellemeleri ve dinamik hava efektleri beni çok daha fazla etkiledi. Umarım değişken hava etkilerinin gerçek fiziksel etkilerini de oyuna gerçekçi bir şekilde yansıtabilirler.
-
Aynı videodaki gibi grafikler için benim laptopu satmam gerekecek artık
-
Yaparız sana 5080 li bir sistem ayıpsın
-
Bence kunos için bu bir problem değil. Bu adamlar koskoca markaların oyunlarını çocuk oyunu gibi gösterdi resmen , sunduğu gerçekçi sürüş ve özellikle direksiyonlar için uygulanan ffb etkileri konusunda resmen sözde o büyük firmaların 'büyük!' oyunlarına ders verdi resmen . O nedenle AC evo için benim beklentilerim yüksek ve firmaya da güvenim tam . İlk oyuna uyguladığım yağmur modu da yani öyle bir düzeyde ki , şu ana kadar daha iyisi cidden görmedim , umarım evo da bundan daha iyisini görürüz:) olmadı mod cular artık daha fenasını yaparlar artık ...
Assetto Corsa OfficialyoutubeDive into our latest trailer for a glimpse of the rigorous testing conducted by KUNOS Simulazioni developers to authentically capture the essence of real-world driving with stock, GT, drift, and racing cars. From handling characteristics to suspension effects and road interaction, we leave no detail unchecked in our quest to deliver the most genuine virtual racing experience. Don’t miss the world premiere of Assetto Corsa EVO, playable for the first time at the ADAC SimRacing Expo 2024 in Dortmund! Visit our partners' booths—Logitech G, Fanatec, RSeat, Moza Racing, and Hyundai—to try out the demo and join us in the next chapter of racing simulation. Soundtrack provided by Pond5.https://www.youtube.com/watch?v=ZMxUzf3jF_M
ADAC SimRacing Expo fuarında oynanabilir olacakmış oyun
Fuar 18-20 Ekimde
-
Evet bana da mail geldi ama azıcık uzaklar :D
-
Geçenlerde bir trailer izledim galiba. Herhalde oyun salt simülasyondan biraz daha Project Cars modeline dönmüş ve daha dinamikleşmiş gibi.
Project Cars derken 3'teki arcade oynanıştan bahsetmiyorum tabi. Biraz daha sırf pist falan değil de normal sürüşler yollar gibi işler de var galiba yanlış görmediysem. Bu açıdan daha güzel bir oyun olabilir diye bekliyoruz, hadi bakalım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X