Şimdi Ara

Asgari ücret 6000 olursa Araba fiyatları artar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Mesajların hepsini okudum. 2 yılda konuşulan rakamlar bu kadar mı astronomik değişir. Bu mesajların konuşulduğu dönemde memur - asgari ücretli maaşlarının aynı seviyeye gelmesiyle resmen ülkenin ekonimisine dinamit koyuldu. Şirazeden bir kaydı bir daha da düzelemiyor. Bu işten de en karlı olan memur kesimi oldu.

• synthesizer kullanıcısına yanıt

aralık 2021'de 1855 liraya aldığım saat geçen sene 11 bin liraydı. başlık varken memur maaşına 5500 desek işte 1855'in 3 katı. 11'in üç katı 33 bin şu anda memur maaşı. 2022 ocak asgari ücret 5004 lira yani buna da 3 katı desek 15 bin yapar ama şu anda asgari 17 bin lira yani sapladıkları bir şey yok memurdan fazla bile artmış. memur olamadın galiba sen? 

• Ben hiç memur olmadım. Sefil bir işverenim. Olan özel sektördekilere oldu. Memurun maaşı 2 yıl önce asgari ücrete yaklaşmışken devlet atağa geçti ve 2 yıl içinde farkı tekrardan 2020 öncesine getirdi. Memurlar açıdan şartlar düzelirken özel sektörde beyaz yakalılar bundan aynı oranda nemalanamadı bunu anlatmaya çalıştım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.