Şimdi Ara

Asgari Ücrete Zam Yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asgari ücrete Temmuzda her yıl zam geldi, yine gelecek. En kötü enflasyon oranınında zam yapılır.

• Why Shy kullanıcısına yanıt

kulakların duyuyor mu asgari ücrete zam yapmayacağım diyor bakan ufukta ışık umut emare yok kusura bakma ama ben sana güvenmiyorum istersen kulak burun boğaz doktoruna randevu alayım sana?

• Bu hükümet iyice eceline susadi nasıl zam yok?Daha bu hafta marketteki ürünlere fahiş zamlar gelmis.Dolar sabit maaş sabit herşeye zam geliyor hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatları (enflasyonu) durduramayıp ücret artışlarını durdurmak, helal olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konular sincapları aşar.
    Enflasyonu indirmek için talebi bastırmak lazım. Adamin eline bol para ver. Bol bol alsın. Öyle Enflasyon düşmez.
    Ateşi söndürmek lazım. Acı da olsa gerçek bu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valla dolar yükselmediği için aliexpress çok cazip geliyor bana.

• por favor kullanıcısına yanıt
    Özele asgari ucret dayatmazsan köle gibi çalıştirip ayda 5-10k verirler

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Özele asgari ucret dayatmazsan köle gibi çalıştirip ayda 5-10k verirler
    Yok. Öyle olmaz. Ekonomi arz, talep üzerine yürür. İs veren eleman bulamayınca ne yapacak ? Herhangi bir organize sanayi bölgesine gidin. Vasıfsız işçiye başlangıç olarak en az 25 bin tl (sigorta, yemek, servis vs artı) veriyorlar yine de işçi bulamıyorlar. Ama masa başı iş asgari ücret deseler kapıda binlerce kişi başvuru için sıraya girer.

• por favor yine ağır saçmalıyorsun göster la 25 bin başlangıç ücreti neresi veriyormuş

tvde izlediğiniz boş haberlere inanmayın yok öyle birşey kimse vasıfsız adama vermez o paraları

he iş hamallıktan farkı olmaz o ayrı konu ben normal işten bahsediyorum

• asgari ücrete çalışan bulmak zorlaştı bence de. piyasada vasıfsız eleman çalıştıran bilindik firmalar artık asgari üstü + yan haklar konusunda iyileştirmeler yapıyorlar. hala asgari ücret veren şirketlerin ise camından "eleman aranıyor" yazısı eksik olmuyor sene boyunca

• mechatengu kullanıcısına yanıt
    Yahu saçmalama eski dönemlerde işçi maaşının memur maaşından yüksek olduğu dönemler olmuş
    Son yıllara gelmeden öncede eşit gidiyordu bu mülteciler gelip piyasayı düşürmeden önce
    Şimdi en iki katı oldu bu gidişle üç katı olacak
    İnsanlar neden işçi olmak istesinki herkes memur olmak ister tabi
    Memura işçinin iki katı üç katı para veremezsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziran ayında bu konuda hükümete baskı başlar. Ben en az enflasyon farkı oranında zam vereceklerini düşünüyorum.

• Türkçü Kayı kullanıcısına yanıt
    Baz etkisi baz etkisi diyecekler o zaman geldiğinde enflasyon 0

• Bence de ara zam yapılmasın. Asgari ücrete zam geliyor diye ete süte uçan kuşa bile misliyle zam geliyor zaten.

• por favor kullanıcısına yanıt

Troll müsün?

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

yapılmayınca da arttırıyorlar fiyatları üstad yalnız  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 16 Mayıs 2024; 9:51:8 >
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt

Aynaya bakmadan soru sor.

• Asgari ücret düşürülmeli.
    Hiçbir vasfı olmayan insana neden sigortası masrafıyla beraber 23-24 bin Tl para ödüyoruz?

• Enflasyonu ve hayat pahalılığını durdurmazsan zırt pırt asgari ücrete zam yapmak zorunda kalırsın. Bu bir sonsuz döngü halinde şu an, o yüzden tek çare üretimi arttırmak ve maliyetleri azaltmak. Tabii bunun için devletten pek bir girişim göremiyoruz.

• Zam yaparak enflasyon durmaz. Ayrıca şu an zam yapılsa mevcut fiyatlar 2-3 kat daha artar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.