< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Asgari ucretin 25 bin olmasi gerekliligi
-
-
Asgeri ücretin yükselmesi önemli değil şuan olan asgeri ücretle ne kadar alım gücü olması lazım ama iktidar röportajda eleştiri yapan halkı hapse atmakla meşgul bu konular şuan anlamsız ve boştur.. acı ama gerçek durum böyle
Milletvekilleri desen oturdukları yerden boş boş meclis konularını ele alıp 20 30 liralık kavurmalari mideye götürsünler.. ülkede alım gücü yok alım gücü daha 10 sene önce asgeri ücretle 20 liraya neler alınıyordu şimdi 20 liraya bir çikolata alınmıyor!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 7 Eylül 2024; 20:9:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olmaz asgariye zam yapılırsa çarşıda pazarda iğneden ipliğe hersey zamlanir
Ama memura yapilirsa piyasa yükselmez
Öyle diyorlardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 7 Eylül 2024; 20:8:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Asgari ücrete zam yapılmaması gerektiğini asgari ücret tanımının kaldırılmasını gerektiğini düşünüyorum. Serbest piyasa mantığı ücret politikasında da geçerli olmalı. Ucuz işgücü açısından düşünürsek mülteci sayısı da azaltılırsa buna paralel olarak işsizlik oranlarında önemli bir değişiklik olmayacaktır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çalışanların çoğunluğu neden asgari ücretle çalışıyor sorun bu.
-
25 bin olsa olacak olan şu: İşçi maaliyetleri artacak, mallara talep artacak, arz düşecek. Firmalar eski kar oranını yakalamak için mallara ertesi gün aynı oranda zam yapacaklar. Dön dolaş yine aynı döngü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samuel-Vanunu -- 7 Eylül 2024; 20:37:24 > -
asgari ücrete hiç zam gelmemeli ki bu yüksek ortalama bir ücret olmaktan çiksin.Emekli maaşlari da 3 4 sene önceki standartlarina dönse yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarim ulkesiyiz yemek bari ucuz olsun araba telefon uretmiyoruz anladikta kuru fasulye 60-70 lira nedir. Memlekette bakliyat fiskiriyor…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hem asgari ücrete hemde memur maaşlarına zam gelmemeli ozaman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geldiler yine. Asgari ücret artarsa enflasyon azar. Her şey yine 2x 3x yapar.
GECİNEN 12500 TL YE DE GECİNİR
BU PARAYI BEGENMEMEK NANKORLUKTUR.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biliyorsan konuş âlim sansınlar, bilmiyorsan sus da adam sansınlar.
-
Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar.
İt ürür kervan yürür.
-
OF OOOOOOOOOOOFF VARDIM YANINA. TUTTUM KOLUNU. SIKTIM BELİNİ. ÖPTÜM YANAĞINI. ÇALDIM KAVALIMIĞĞ. OYNA OYNA OYNA OYNA HEY HEEEEEEEEEY HEY. ALDI KAŞIKLARI. ÇIKTI MEYDANA. ÇAL DEDİ KAVALI. ÇALDIM KAVALIĞĞĞĞ. HADİ HADİ HADİ HADİ HADİ VARDIM YANINA. TUTTUM KOLUNU. SIKTIM BELİNİ. KIRACAN BELİNİ. ÖPTÜM YANAĞINI. ÇALDIM KAVALIMI. ANEYYYYYYĞEĞEĞEĞEĞE OYNA OYNA OYNA OYNA SİZİN ORANI NESİ. ÇAL ÇAL ÇAL ÇAL ANGARA BURASI ÇAL ÇAL ÇAL ÇAL HAYDİİİİİİİİİİİ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X